}

24 Νοεμβρίου, 2014

Η κατάρρευση συντάξεων και ασφαλιστικού δεν ειναι «ατυχία» αλλα «μνημονιακή υποχρέωση». Ήξεραν τι υπέγραφαν και τα γράφαμε απο το 2010.

Posted by olympiada στο Νοεμβρίου 24, 2014


The BondHolder
Συντάξεις
Στα πρωτοσέλιδα σήμερα μιλούν για τις συντάξεις- τρόικα ζητά αλλαγές στο συνταξιοδοτικό, η τρόικα θα κόψει τις συντάξεις, κυβέρνηση αντιστέκεται κτλ.
Αποφάσισα να γράψω μετά από δυο χρόνια απουσία από την Olympia γιατί μας δουλεύουν όλοι .
Ξέρουν όλοι πολύ καλά τι υπογράψαμε το 2010..http://olympia.gr/2010/08/25/government-lies/. Oι δανειστές απλά ζητούν να εφαρμόσουμε αυτά που υποσχεθήκαμε.
Όπως είχαμε πει πριν τέσσερα χρονιά. Το πρόβλημα είναι οι συντάξεις και τα άδεια ταμεία Το κυριότερο άρθρο σε όλη την σύμβαση είναι ότι ο κρατικός προϋπολογισμός από το 2015 δεν θα χρηματοδότει πλέον τα ταμεία..
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνουν μεγάλες περικοπές στις συντάξεις και στην περίθαλψη. Και αυτό είναι όλο το πρόβλημα της κυβέρνησης με τις διαπραγματεύσεις σήμερα ιδίως με τις εκλογές που πιθανών να έχουμε σύντομα.
Αλλά όπως λέει ο λαός « όπως έστρωσες , θα κοιμηθείς»
Διαβάστε για να δειτε ποιοι έλεγαν την αληθεια έγκαιρα και ποιοι ακομα παραμυθιάζουν:
Απο το 2010, πριν γίνει γνωστό το μαγείρεμα της ΕΛΣΤΑΤ, αποκαλύπταμε την αληθεια:
Εσείς είπατε τις έξης Μ*&^%ΙΕΣ:
1. ότι η χωρά χρεοκοπούσε,
2. ότι οι έλληνες είναι λαμόγια
3. ότι δεν υπάρχει διαφάνεια,
4. οι πολίτες πάνω από τις αγορές
5. ονομάσατε τους ομολογιούχους κερδοσκόπους
6. εσείς κάνατε το γύρω του κόσμου λέγοντας ηλιθιότητες
7. εσείς ΤΡΟΜΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
Και η αγορά σας κοίταξε στα μάτια και έβγαλε την απόφαση της. Είναι επικίνδυνοι.
Και τα spread πήραν τον ανήφορο. Τότε μόνο χρειαστήκαμε τα 110δις.
Και να το θυμάστε. Όσα μπράβο και να πουν το ΔΝΤ και η τρόικα οι αγορές δεν μασάνε. Έχουν ήδη αποφασίσει ποτέ θα ξανακοιτάξουν τα spreads.
ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΦΥΓΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.
ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ

Έντι Ράμα και Πύρρος Δήμας

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου 

Στις ημέρες μας παρακολουθούμε να παίζονται ένθεν κι εκείθεν, πολλά και διάφορα γεωστρατηγικά παιχνίδια που θέτουν σε κίνδυνο την Παγκόσμια ειρήνη. Βλέπουμε αλλόφρονες ηγέτες να υποστηρίζουν τους τζιχαντιστές που επιδιώκουν να ισλαμοποιήσουν την Ευρώπη και εμπόδιο στην ολοκλήρωση του σχεδίου τους δεν θα είναι ούτε εκατόμβες νεκρών, που θα προκύψουν ως αποτέλεσμα των φρικαλέων σχεδίων τους. Βλέπουμε, την καθημερινώς αυξανόμενη παράνοια του “Σουλτάνου” Ερντογάν που προσπαθεί αφ΄ ενός μεν να δημιουργήσει δεδομένο με την προσάρτηση των κατεχομένων της Κύπρου στην Τουρκία και αφ΄ ετέρου να δυναμιτίζει την ευρύτερη περιοχή της κυπριακής ΑΟΖ, στέλνοντας στην περιοχή το ερευνητικό σκάφος Barbaros. Και μετά την συμφωνία του Καΐρου για την οριοθέτηση ΑΟΖ, μεταξύ Ελλάδος-Κύπρου και Αιγύπτου, να δηλώνει με περίσσια θρασύτητα: “Δεν πρόκειται να κάνω πίσω στο θέμα του φυσικού αερίου στην Κύπρο”. 

Ωστόσο, επίσης βλέπουμε ακραίους εθνικιστές που φαντασιώνονται μια «Μεγάλη Αλβανία» και κατ΄ αυτόν τον τρόπο υποδαυλίζουν την ειρήνη στα Βαλκάνια και με τις φασιστικές ενέργειές τους προσπαθούν να ανάψουν, για μια ακόμη φορά, το φυτίλι της καταστροφής σε όλη την περιοχή. Εκφραστής αυτών των εξτρεμιστικών σχεδίων, ο πολλά βαρύς, Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα. 

Ο Έντι Ράμα ανέλαβε καθήκοντα στις 9 Σεπτεμβρίου 2013, ηγούμενος από το 2005 του Σοσιαλιστικού Κόμματος της γείτονας χώρας. Σε αυτό το μικρό διάστημα κατάφερε με την αλυτρωτική και εξόχως επικίνδυνη προπαγάνδα του περί της «Μεγάλης Αλβανίας», να έχει επιτύχει την ευρύτερη αποσταθεροποίηση της περιοχής. 

Όμως, αυτός ο πολιτικά και θρησκευτικά μισαλλόδοξος Πρωθυπουργός της Αλβανίας, δεν έχει μείνει μόνο στην προπαγάνδα περί της «Μεγάλης Αλβανίας», αλλά έχει προχωρήσει και σε πολεμικές ενέργειες. 

Επί της ουσίας υποκίνησε τα πολύ σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Βελιγράδι (14/10/2014) κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα των Εθνικών ομάδων Σερβίας και Αλβανίας, για τα προκριματικά του Euro 2016. Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν στο γήπεδο εμφανίστηκε τηλεχειριζόμενο αεροπλανάκι και στο οποίο κρεμόταν σημαία της Αλβανίας που πάνω της είχε σκιαγραφηθεί ο χάρτης της «Μεγάλης Αλβανίας» και περιελάμβανε τη Σερβία, αλλά και την Κέρκυρα και την Ήπειρο!! 

Αυτή η εξόχως πολιτική πρόκληση δεν ήταν δυνατόν να μην δημιουργήσει φοβερή αντιπαλότητα μεταξύ των δυο κρατών. Έτσι, ο προκλητικότατος Πρωθυπουργός της Αλβανίας δήλωσε: “Η Σερβία θα μπορέσει να γίνει μια κανονική χώρα, όταν καταλάβει ότι η «Μεγάλη Αλβανία» είναι δικός της εφιάλτης και όχι δικό μας έργο”. Και ανταπάντησε ο Πρωθυπουργός της Σερβίας, Αλεξάντερ Βούτσιτς: “Όσοι ισχυρίζονται ότι η «Μεγάλη Αλβανία» είναι εφιάλτης μας, έχουν απόλυτο δίκιο. Αλλά δεν είναι μόνο δικός μας εφιάλτης, αλλά και της Ευρώπης και ολόκληρης της ανθρωπότητας κι εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να αποτρέψουμε την πραγμάτωσή του. Ελπίζουμε ότι οι λογικοί Αλβανοί θα κατανοήσουν αυτό το μήνυμα”. 

Δυστυχώς όμως, οι Σέρβοι δεν ακύρωσαν την προγραμματισμένη επίσκεψη του Έντι Ράμα στην Σερβία, την πρώτη Αλβανού Πρωθυπουργού μετά από 68 χρόνια, δηλαδή από της εποχής του τυραννικού καθεστώτος του Χότζα. Έτσι, το φασιστοειδές Έντι Ράμα – ήταν σίγουρο - δεν σεβάστηκε την απλόχερη φιλοξενία μιας χώρας που στο πλαίσιο χτισίματος καλών διακρατικών σχέσεων, άφησε κατά μέρος την μέγιστη προσβολή με το τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι. Αλλά, άνθρωπος γεννιέσαι, δεν γίνεσαι!! Και ο Έντι Ράμα με θρασύτητα και προκλητικότητα δήλωσε στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Σέρβο ομόλογό του: “Το Κόσσοβο είναι ανεξάρτητο κράτος και αυτό αποτελεί μια πραγματικότητα που δεν αλλάζει”. Παρ΄ ότι αυτή η προκλητικότητα σε άλλες εποχές ήταν αφορμή κηρύξεως πολέμου, εν τούτοις ο Σέρβος Πρωθυπουργός αρκέστηκε να πει: “Το Κόσσοβο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της Σερβίας και δεν επιτρέπω σε κανέναν να μας ταπεινώνει μέσα στο Βελιγράδι”.

Όταν δε, ολοκληρώθηκε η κοινή συνέντευξη Τύπου, επιδεικτικότατα ο Σέρβος Πρωθυπουργός αποχώρησε χωρίς να περιμένει τον ομόλογό του. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σερβίας, Τόμισλαβ Νίκολιτς ακύρωσε την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Έντι Ράμα, δηλώνοντας: “Η Αλβανία δε θα μπορέσει να βρει θέση στη Ευρώπη αν δεν εγκαταλείψει το όνειρο της «Μεγάλης Αλβανίας»”. Παρ΄ όλα ταύτα και χωρίς διόλου να ταραχτεί ο Έντι Ράμα, την επομένη επισκέφτηκε την νότια Σερβία και συγκεκριμένα την κοιλάδα του Πρέσοβο, όπου το αλβανικό στοιχείο αποτελεί πλειοψηφία. Και για τον λόγο αυτό ο αμετροεπής Αλβανός Πρωθυπουργός, εισέπραξε θερμή υποδοχή. Ήταν όμως, αυτό το ταξίδι άλλη μια σπίθα γενικής ανάφλεξης της περιοχής, με απρόβλεπτες συνέπειες και για την Ελλάδα.

Γιατί, δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς πως η αλβανική πλευρά ανεβάζει συνέχεια τους τόνους στο ανύπαρκτο ζήτημα της Τσαμουριάς. Γιατί, δεν πρέπει να ξεχνάει ο απανταχού Ελληνισμός, πως η Αλβανία δεν τιμά τα συμφωνηθέντα και υπογραφέντα και από την ίδια που ορίζονται στο «Πρωτόκολλο της Κέρκυρας» της 17η Μαΐου 1914 (εγγυήτριες οι 6 μεγάλες δυνάμεις της εποχής). Όπου, καθιερωνόταν επίσημα ως “Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός”, ο Ελληνισμός της περιοχής και η Αυτόνομη Πολιτεία, αναγνωριζόταν ως “Βόρειος Ήπειρος”. Παραχωρείτο δε, πλήρες καθεστώς Αυτονομίας, δηλαδή, διοικητικής, δικαστικής, εκπαιδευτικής και θρησκευτικής. 

Οσονούπω, το «Πρωτόκολλο της Κέρκυρας» το αγνοούν οι Αλβανοί, κάνουν πως το έχουν ξεχάσει οι κυβερνώντες ετούτο το Έθνος, που ενώ νοιάζονται για τα δικαιώματα κάθε καρυδιάς καρύδι, εν τούτοις ξεχνούν τα δικαιώματα των αδελφών μας Βορειο-Ηπειρωτών. Επιτρέπεται όμως, να ξεχνούν τις υποχρεώσεις τους, απέναντι στην Πατρίδα, Βορειοηπειρώτες που ήλθαν στην Ελλάδα και εκείνη και ο λαός της τους αγκάλιασε με μεγαλοσύνη; 

Και πιο συγκεκριμένα: Ο Πύρρος Δήμας, εντάχθηκε στην Εθνική Ελλάδος στην Άρση Βαρών και σήκωσε στις πλάτες του όλο τον Ελληνισμό με τις τιτάνιες νίκες του σε συνεχείς Ολυμπιάδες. Αγαπήθηκε όσο λίγοι αθλητές και απήλαυσε αγαθά, όσα λίγοι άλλοι έχουν απολαύσει! Ουδείς διαμαρτυρήθηκε! 

Ωστόσο, ο άνθρωπος όλων των Ελλήνων, θέλησε ξαφνικά να γίνει ο άνθρωπος μιας μικρής μερίδας πολιτών που ψηφίζουν το προδοτικό (εκ της ιστορίας του πλέον) και εφιαλτικό ΠΑΣΟΚ (πολλά υψηλόβαθμα στελέχη του εμπλέκονται σε κακουργηματικές πράξεις). Έτσι, ως βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2012, συντάχθηκε με εκείνους που διαχρονικά εξαθλίωσαν τον λαό μας. Συντάχθηκε συνειδητά με την ψήφο του, με τα Μνημόνια των τοκογλύφων δανειστών μας. Ήταν όμως, μια προδιαγεγραμμένη πορεία. Από τη στιγμή που στα τέλη του Ιανουαρίου 2012, παραβρέθηκε στην εκδήλωση-παρουσίαση του βιβλίου του τότε αρχηγού της αλβανικής αντιπολίτευσης και σημερινού Πρωθυπουργού Έντι Ράμα!!! 

Αλήθεια, κύριοι Δήμα και Σαμπάνη, ακόμη και σήμερα τρέφετε τα ίδια αισθήματα φιλίας με το φασιστοειδές Έντι Ράμα;

Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”
egerssi@otenet.gr

Κρατάμε τις θέσεις μας;



Η Ιστορία είναι ο μεγαλύτερος δάσκαλος και παρέχει πάντα όλο το απαραίτητο υλικό για να αντιμετωπίσουμε το σήμερα και να βαδίσουμε προς ένα καλύτερο αύριο.

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ  

Το ζητούμενο, στην περίπτωση της σύγχρονης Ελλάδας -και ειδικά των Ελλήνων- είναι στο κατά πόσο είναι γνώστες των διδαγμάτων της Ιστορίας και στο κατά πόσο είναι διατεθειμένοι οι σημερινοί Έλληνες να διαλύσουν την εικονική - απατηλή πραγματικότητα και να αντιμετωπίσουν την σκληρή αλήθεια, η οποία είναι και η μόνη που μπορεί να τους... διασώσει.
Μέσα στα πλαίσια της Ιστορίας, λοιπόν, της Ελληνικής Ιστορίας (άρα, λογικά και της ψυχοσύνθεσης των Ελλήνων) είναι και το αφήγημα που ακολουθεί:

Ο Δαβάκης αν και άρρωστος από προηγούμενους πολέμους κλήθηκε να υπερασπιστεί την πατρίδα και μάλιστα στην πρώτη γραμμή με έδρα το Επταχώρι στην Πίνδο. Οι διαταγές από το Επιτελείο ήταν συρρίκνωση βραδεία (δηλαδή υποχώρηση) απέναντι στην πάνοπλη Τζούλια, τους Ιταλούς αλπινιστές, που πήγαιναν προς τη Σαμαρίνα.

Παρακούοντας τους ανώτερους, ως βαθύς γνώστης τακτικής του πολέμου και θαρραλέος πολεμιστής της πρώτης γραμμής, αυτοσχεδίασε, μόλις κατάλαβε το λάθος που έκανε ο Ιταλός μέραρχος και τους «μάντρωσε» στο βουνό (όπως είχε πει κατά λέξη στους συμπολεμιστές του) καταγάγοντας την πρώτη νίκη στο μέτωπο. 
Τραυματίστηκε στο στήθος και στον ταγματάρχη που πήγε να τον βοηθήσει είπε: "Ασε με εμένα. Πες πως είμαι πεθαμένος. Εσύ κράτα τη θέση σου…"

Όταν η γνωστή τραγουδίστρια της εποχής Δανάη, που τραγουδούσε στους θαλάμους του στρατιωτικού νοσοκομείου στην Αθήνα στρατιώτες τραυματίες του πολέμου για να τους απαλύνει τον πόνο επισκέφτηκε το συνταγματάρχη Δαβάκη που νοσηλευόταν για τον ίδιο λόγο, τον ρώτησε ποιο τραγούδι ήθελε να του τραγουδήσει και αυτός της ζήτησε το: ψηλά στην Κωστηλάτα, στα κρύα τα νερά…

Με δεδομένο πως η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται σε πόλεμο (χωρίς να χρησιμοποιούνται στρατιωτικά όπλα), έχει τραυματιστεί και δέχεται ανηλεή επίθεση ,το ερώτημα που προκύπτει και απευθύνεται σε όλους εμάς, τους σύγχρονους Έλληνες, είναι: Κρατάμε τις θέσεις μας ή... σκορπίσαμε απέναντι στον εχθρό;

Ο θηλυκός Ιούδας που πρόδωσε τον Καρατζαφέρη

  • Εκτύπωση 
  • E-mail
Ο θηλυκός Ιούδας  που πρόδωσε τον Καρατζαφέρη
Τα στοιχεία-φωτιά που έδωσε στους ανακριτές μια πανέμορφη ξανθιά
Ενώ ο Γιώργος Καρατζαφέρης βρίσκεται ήδη στο δρόμο για τον Κορυδαλλό, αποκαλύπτεται ότι μια νέα, ζωηρούλα και πανέμορφη ξανθιά κυρία, με την οποία ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ διατηρούσε στενή σχέση και την είχε τοποθετήσει σε πολύ υψηλή κρατική θέση, είναι ο άνθρωπος που τον πρόδωσε στις φορολογικές και δικαστικές αρχές. Ο θηλυκός Ιούδας, κελαηδάει στους ανακριτές δίνοντας στοιχεία–φωτιά για περιουσιακά στοιχεία που έχει κρυμμένα σε offshore, καθώς και άλλες δουλειές που είχε στήσει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ με το σύστημα της διαπλοκής, τους εργολάβους, τους μεσάζοντες και τους οπλέμπορους.
Ο θηλυκός Ιούδας το τελευταίο διάστημα μένει μόνιμα στην Ελβετία, αφού οι σχέσεις της με τον Γ. Καρατζαφέρη είχαν διαρραγεί, παρότι σε προγένεστερο χρόνο για χάρη της αναγκάστηκε να κάνει σκληρή πολιτική διαπραγμάτευση, απαιτώντας να τοποθετηθεί σε κορυφαία θέση νευραλγικού οργανισμού που αποφάσιζε για μεγάλες δουλειές δισεκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με αξιόπιστες δικαστικές πηγές αλλά και διαρροές από αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, που ερευνούν το γιγαντιαίο σκάνδαλο με τις μίζες, οι σχέσεις του Γ. Καρατζαφέρη με την εν λόγω κυρία έχουν διακοπεί εδώ και ένα χρόνο εξαιτίας ενός σοβαρού επεισοδίου που είχε σχέση με οικονομικές διαφορές. Μια άλλη γυναίκα που βρισκόταν στο στενό περιβάλλον του προέδρου του ΛΑΟΣ, είχε φροντίσει να δημιουργήσει το κατάλληλο υπόβαθρο προκειμένου να διαρραγεί μια πολυσυζητημένη σχέση για τη σκοπιμότητά της οποίας ακούστηκαν πολλά και διάφορα. Τώρα ο θηλυκός Ιούδας με την ασφάλεια που της προσφέρει η παραμονή της στην Ζυρίχη, βομβαρδίζει με μέιλ τους αρμόδιους δικαστές και δένει χειροπόδαρα τον Γ. Καρατζαφέρη και μια σειρά από στενούς συνεργάτες του, που θα κληθούν σύντομα για εξηγήσεις από τους ανακριτές.

Η κυρία του Φαλήρου…
Οι στοχευμένες διαρροές του θηλυκού Ιούδα, προβληματίζουν τη Δικαιοσύνη και ενώ οι υπηρεσίες πληροφοριών αναζητούν τα αίτια του αδυσώπητου εμφυλίου σε μια μεγάλη δουλειά που σχετίζεται με το δημόσιο. Καλά πληροφορημένη πηγή μιλάει για συμβόλαιο με μεγάλο διαπλεκόμενο επιχειρηματία, το οποίο τελικά δεν πληρώθηκε, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πόλεμος και να βγουν στη φόρα οι offshore, οι μαύροι λογαριασμοί και τα ακίνητα. Εκτιμούν μάλιστα ότι αυτό είναι το πρώτο σκέλος τους εκβιασμού από τον θηλυκό Ιούδα που κρατάει στοιχεία – φωτιά στη φαρέτρα της και για άλλες μεγάλες μπάζες καθώς και για περιουσιακά στοιχεία σε χώρες του εξωτερικού τα οποία δεν γνωρίζουν οι δικαστικές αρχές.
Εκτός από τον Γ. Καρατζαφέρη, ο θηλυκός Ιούδας κάρφωσε και μία από τις στενές συνεργάτιδές του που είχε επιτελική θέση στο κόμμα. Διέρρευσε ότι η εν λόγω κυρία, έχει στην κατοχή της ακίνητα στο Φάληρο τα οποία δεν δικαιολογούνται από τα πενιχρά εισοδήματα που δηλώνει στην εφορία. Έδωσε επίσης στοιχεία για πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ.

Η πίεση τον λύγισε…
Το δηλητήριο που έσταζαν τα μέιλ του θηλυκού Ιούδα ήταν αυτά που έστειλαν πρόσφατα τον Γ. Καρατζαφέρη στο Ιατρικό Κέντρο όπου υποβλήθηκε σε σοβαρή εγχείριση καρδιάς. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, κατάλαβε ότι αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση και ότι σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες που επισείουν ποινές ισόβιας κάθειρξης.
Άρχισε να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του μπροστά στον κίνδυνο να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή, να συμπαρασύρει σε επικίνδυνες δικαστικές περιπέτειες το γιό του Γιάννη και να χάσει το σύνολο της περιουσίας την οποία βέβαια απέκτησε με το γνωστό τρόπο που πλουτίζουν οι Έλληνες πολιτικοί και ολιγάρχες. Δηλαδή από τις μίζες και τα νταραβέρια των κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών και προμηθευτών με το δημόσιο. Στον Γολγοθά που ζει ο άλλοτε πανίσχυρος πρόεδρος του ΛΑΟΣ, λίγοι είναι εκείνοι που του συμπαραστέκονται.
Τα τηλέφωνα έχουν σταματήσει να χτυπούν και οι ισχυροί του χρήματος και της πολιτικής δεν απαντούν στις δικές του κλήσεις, γιατί γνωρίζουν ότι όλες οι επικοινωνίες του είναι παγιδευμένες και ο υπερκοριός της ΕΥΠ καταγράφει τα πάντα.

Εκλεισαν οι δρόμοι…
Από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν κλείσει και οι δρόμοι διαφυγής στο εξωτερικό. Η κρατική ασφάλεια έχει αναθέσει σε ειδικά κλιμάκια την παρακολούθηση των κινήσεών του. Τριάντα δύο εμπειρότατα στελέχη της κρατικής ασφάλειας και τη ΕΥΠ βρίσκονται διαρκώς σε κατάσταση συναγερμού και σε περίπτωση που επιχειρήσει να φύγει στο εξωτερικό, θα παρεμποδίσουν την έξοδό του και θα τον συλλάβουν.
Το κρίσιμο ερώτημα που απασχολεί πλέον το σύστημα είναι τι θα κάνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο ίδιος διαρρέει ότι θα πέσει μαχόμενος και θα πάρει πολλούς μαζί του. Εξάλλου έχει στοιχεία ικανά να τινάξουν στον αέρα κορυφαίους πολιτικούς αλλά και ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες. Γιαυτό μην εκπλαγείτε, αν ακούσετε να σκάνε ρουκέτες ικανές να ισοπεδώσουν τα δύο κόμμα της ετοιμόρροπης συγκυβέρνησης και παράλληλα να αρχίσει τις εχθροπραξίες με ισχυρούς κύκλους διαπλοκής που τον συντηρούσαν τα τελευταία χρόνια και γέμιζαν με μαύρο χρήμα τις offshore.
O πρόεδρος του ΛΑΟΣ, το μόνο που κάνει τις τελευταίες μέρες είναι να ξεσκονίζει τα αρχεία του και να ακούει κάποιες κασέτες τις οποίες κρατούσε πάντα για λόγους… ασφαλείας. Ο κίνδυνος για το σύστημα είναι υπαρκτός, αφού ο ντελάλης της τρόικας για να σωθεί, θ΄ αρχίσει να κελαηδάει για το σκοτεινό παρασκήνιο της μνημονιακής κυβέρνησης, τη μοιρασιά που έγινε, τις δουλειές που έκλεισαν και πολλές άλλες βρώμικες συναλλαγές που συντελέστηκαν στα πρώτα χρόνια της νέας κατοχής. Μόνο που ο χρόνος τρέχει και δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβει. Η ιστορία δείχνει ότι στο τέλος όλοι οι δοσίλογοι έχουν την ίδια τύχη. Αφού τους χρησιμοποιήσουν, τους πετάνε στα λάκκο με τα φίδια.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ