}

06 Δεκεμβρίου, 2014

Χρόνια πολλά στο ένδοξο Πολεμικό Ναυτικό και στους Έλληνες Ναυτικούς

Σήμερα γιορτάζει ο Άγιος Νικόλαος, ο κατ εξοχήν προστάτης των ναυτικών μας, του Πολεμικού Ναυτικού και του Εμπορικού Ναυτικού. Μέσα στον δύσκολο και διαρκή αγώνα του θαλασσινού με τα στοιχεία της φύσεως, ο Έλληνας ναυτικός ένιωσε την ανάγκη για προστασία από κάποια ανώτερη δύναμη, η οποία μέσω της βαθιάς του πίστης εκφράστηκε στην θεία μορφή του Αγίου Νικολάου.

Προς υπ. Παιδείας: Αυτό το αίσχος ποιος θα το ελέγξει;

Προσωπική μας άποψη: Εάν είναι να στείλουμε τα παιδιά μας να τα «διδάξουν» τέτοιοι (αν)εγκέφαλοι, καλύτερα να μεταναστεύσουμε. Εάν επόμασταν φυσιολογικό κράτος, οι εμπνευστές αυτής της κατάπτυστης έκθεσης ιδεών – πλύσης εγκεφάλου προς μαθητές, θα έπρεπε να ελεγχθούν άμεσα, τη δε ποινή που εμείς θα προτείναμε την αφήνουμε στη φαντασία του καθένα.

Εάν το υπουργείο Παιδείας δεν έχει να σχολιάσει απολύτως τίποτα, να απευθυνθείτε εκεί με σχετικό ερώτημα, εάν η χώρα σχολάσει. Οι παρακμιακοί αυτοί τύποι που γράφουν όλες αυτές τις βλακείες (υποκειμενική άποψη), μπορούν να κρατήσουν τις ιδέες τους για τους εαυτούς τους και τα παιδιά τους. 

Επίθεση στον Μανώλη Γλέζο από τουρκόφρονες βουλευτές

Μοιράζουν αρμοδιότητες και βάζουν όρια οι εκλεκτοί του τουρκικού προξενείου!!!  
Ποιά είναι η θέση του Αλέξη Τσίπρα στις προκλητικές δηλώσεις των τουρκοφρόνων βουλευτών; 

Οι τουρκόφρονες βουλευτές υπερασπίζονται τα τουρκόφρονα φαντάσματα της χούντας, που εκτός από την μισή Κύπρο είχαν φροντίσει να δώσουν δώρο και την Θράκη στην φίλη τους την Τουρκία…
Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας…1944 : 550 κατεστραμμένα χωριά-1,5 εκατ. άστεγοι χωρίς τροφή...            70 χρόνια μετά η ιστορία επαναλαμβάνεται...
ναζιεγκληματαΔιαβάστε τις συγκονιστικές αποκαλύψεις που περιέχονται σε απόρρητη έκθεση της CIA…
με βάση πληροφορίες ελλήνων αξιωματικών τον Μάρτιο του 1944..
Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά..
και δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τα εγκλήματα πολέμου και τις θηριωδίες των Ναζί στην Ελλάδα..

Ανακοίνωση Άρδην: Όταν ο Τσίπρας γίνεται ουρά του Σαμαρά!

Posted by olympiada 


Τελικά η επίσκεψη του Νταβούτογλου ήταν πολύ διδακτική για το πόσο δουλοπρεπές είναι σχεδόν το σύνολο του ελληνικού πολιτικού συστήματος.
Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου δέχτηκε το αίτημα του Νταβούτογλου για νέο κοινό υπουργικό συμβούλιο Ελλάδας – Τουρκίας στην πιο δύσκολη στιγμή για τη χώρα. Έβαλε την αστυνομία να απαγορέψει κάθε διαδήλωση στην Αθήνα και τα πιστά παπαγαλάκια των ΜΜΕ εκφόβιζαν για ένα εικοσιτετράωρο τον ελληνικό λαό να μην κατεβεί στη διαδήλωση εναντίον του «βεζίρη».

Για τις εκπαιδευτικές άδειες κρατουμένων και την ισότητα μεταχείρισης


Posted by olympiada στο Δεκεμβρίου 5, 2014

Οι εκπαιδευτικές άδειες κρατουμένων ρυθμίζονται από το άρθρο 58, ν. 2776/1999 (Σωφρονιστικός Κώδικας)
Η εκπαιδευτική άδεια χορηγείται για τη φοίτηση κρατουμένων σε σχολές όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, εφόσον στην περιοχή φοίτησης λειτουργεί αντίστοιχο προς
την κατηγορία στην οποία ανήκουν οι ενδιαφερόμενοι κατάστημα κράτησης.

Δήλωση-σοκ από Α.Νταβούτογλου: «Μπορούν να αλλάξουν τα πάντα εκτός από την γεωγραφική τοποθεσία»! – Τι θέλει να αλλάξει;

davusamaras
 Ο Τούρκος πρωθυπουργός Α.Νταβούτογλου κατά την συνάντησή του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ.Παπούλια προχώρησε σε μια δήλωση-σοκ σύμφωνα με την οποία στις ελληνοτουρκικές σχέσεις «Μπορούν να αλλάξουν τα πάντα, αλλά η γεωγραφική τοποθεσία δεν μπορεί να αλλάξει. Όλα τα άλλα τα συζητάμε»!

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ