}

14 Δεκεμβρίου, 2014

ΑΜΦΙΠΟΛΗ: ΤΑ ΕΠΙΣΤΥΛΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" !!




Η Σουλτάνα Κιριβιτάκη έκανε μια καλή προσπάθεια ανάλυσης του κεντρικού θέματος του επιστυλίου που ανακοινώθηκε πρόσφατα. Τα συμπεράσματα είναι πολύ σημαντικά.

Εδιωξε τον Γιωργάκη ο Βενιζέλος - Γύρω από τον Αλέξη ενώνεται η Δημοκρατική Παράταξη

Εδιωξε τον Γιωργάκη ο Βενιζέλος

Γύρω από τον Αλέξη ενώνεται η Δημοκρατική Παράταξη
Η μεγαλη οικογενειακή επιχείρηση των Παπανδρέου άλλαξε από χθες χέρια, μετά την πρωτοβουλία του Ευάγγελου Βενιζέλου να διώξει με τις κλωτσιές τον πρώην αρχηγό του κόμματος και μοιραίo για τη χώρα πρωθυπουργό.

Αυτόν έστειλε ο Σαμαράς να διαπραγματευθεί με την τρόικα στο Παρίσι

Χ. Πρωτόπαπας: Θα καταβάλει αποζημίωση 30.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση

Χ. Πρωτόπαπας: Θα καταβάλει αποζημίωση 30.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση
Να πληρώσει ως ηθική βλάβη 30.000 ευρώ συν τους τόκους για μια τριετία καθώς και τα έξοδα της δίκης καταδίκασε το Πολυμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών τον πρώην υπουργό Χρήστο Πρωτόπαπα για συκοφαντική δυσφήμηση του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Γιώργου Κουρή.

Η «Χρυσή Αυγή» πήρε 156.000 ευρώ από το Κράτος, για ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ίδρυμα!


Η «Χρυσή Αυγή» πήρε 156.000 ευρώ από το Κράτος, για ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ίδρυμα!​Λεφτά από το Κράτος πήρε η «Χρυσή Αυγή» χωρίς να τα δικαιούται, προκειμένου να δημιουργήσει το επιμορφωτικό ίδρυμα «ΑΙΓΙΣ» που δεν υπάρχει… ΠΟΥΘΕΝΑ.
Η φιλοχιτλερική οργάνωση, εκμεταλλευόμενη τον νόμο που υπάρχει, έστησε μια κομπίνα με εταιρία-φάντασμα, και πήρε 155.913 ευρώ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 2 ΔΙΣ ευρώ πεσκέσι του κράτους στην Alpha Bank! Για ποιό Grexit λέγατε;


Posted by olympiada στο Δεκεμβρίου 13, 2014

ΜΑ ΘΑ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ; Ρωτούν με γουρλωμενα μάτια, αυτοί που δίνουν δημόσιο χρημα χωρις να τις εθνικοποιουν!
Με λεφτά του Ελληνικού λαού η κυβέρνηση συνεχίζει να καλύπτει τις ιδιωτικές(!) τράπεζες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι πριν από λίγες μέρες ανέβηκε στη Δι@υγεια απόφαση με την οποία παρέχεται εγγύηση «του Ελληνικού Δημοσίου για κάλυψη ομολογιακού δανείου εκδόσεως της τράπεζας «ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.» συνολικού ποσού 2.000.000.000 ευρώ»! Με άλλα λόγια την ώρα που λεφτά δεν υπάρχουν και τα νέα μέτρα είναι προ των πυλών η ελληνική κυβέρνηση λίγο πριν δώσει το στέμμα στον επόμενο μοιράζει εγγύησης για την αναχρηματοδότηση των τραπεζών. Το ερώτημα, πάντως, είναι εάν τα συγκεκριμένα χρήματα πηγαίνουν στην ενίσχυση της ρευστότητας ή καταλήγουν στις τσέπες ορισμένων..

Πολεμική αναδιάρθρωση στα εθνικά όργανα της Τουρκίας!


Ετοιμάζονται και για εσωτερική «ανταρσία» 

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 

Στην ριζική αλλαγή της δομής και των βασικών προσανατολισμών λειτουργίας του Εθνικού Συμβουλίου της Τουρκίας, προχώρησαν οι Ερντογάν Νταβούτογλου, με έμφαση στις εντολές προετοιμασίας για πολεμική αναμέτρηση καθώς και για πιθανή εσωτερική ένοπλη ανταρσία.

Πού είναι ρε οικονομολόγε το δώρο των Χριστουγέννων; Που είναι οι αυξήσεις των στρατιωτικών;

Κυπαρισσάκι αψηλό!...

Πού είναι αυτός ο αψηλός, πού ειν' αυτός ο τύπος (ναι, αυτός ο σουρεκλεμές που βγαίνει στα κανάλια κι έχει το θράσος να απειλεί τον ελληνικό λαό), να τον ρωτήσουμε:

Πού είναι ρε οικονομολόγε το δώρο των Χριστουγέννων;

Αυτό που ζέσταινε κάπως την αγορά και βούλωνε και δυό τρύπες των νοικοκυριών;

Αυτό που έδινε το δικαίωμα στον πολίτη να αισθανθεί λιγάκι χαρά, να μπορέσει να κάνει ένα δωράκι στα παιδιά του, ''έτσι για το καλό'', να νιώσει Χριστούγεννα βρε αδελφέ, όπως τα νοιώθουν, και δικαιούνται να τα νοιώσουν άλλοι λαοί, άλλοι άνθρωποι;

Ο Χάρυ Κλυν Τα λέει έξω από τα δόντια : Το εγκεφαλικό προϋποθέτει εγκέφαλο, μην αγχώνεστε μερικοί


Ένα ακoμα βήμα, με τον Δήμα και πέσατε στο μνήμα! Άντε και καλά σαράντα... 

155 ανδράποδα κι ένας μαλάκας! 

Πήγαν να κάψουν κατάστημα και πελάτες για να στήσουν νέα ΜΑΡΦΙΝ... 
Κανονικοί διαδηλωτές έβγαλαν τον κόσμο έξω. 

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ