}

19 Δεκεμβρίου, 2014

«Πετσοκομμένες» έως και 80% οι αυξήσεις στις αποδοχές τους με έξι κρατήσεις ανα κατηγορία



«Πετσοκομμένες» ως και 80% θα είναι οι αυξήσεις που θα λάβουν στις καθαρές αποδοχές τους οι απόστρατοι στις 22 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της δήθεν αποκατάστασης των συντάξεων λόγω των αντισυνταγματικών περικοπών που έγιναν!

«Μαύρο χρήμα» από την Άγκυρα έχει πλημμυρίσει την Θράκη

Η τουρκική πολυπρόσωπη επίθεση που δέχεται η Ελληνική Θράκη, έχει καταγραφεί με ικανοποιητική τα τελευταία χρόνια. Οι μορφές της «ήπιας ισχύος» που προσπαθεί να επιβάλει η Άγκυρα επί ελληνικού εδάφους, είναι μεν πολυπρόσωπες αλλά έχουν έναν κοινό παρονομαστή, το χρήμα. Χρήμα που συνδυαζόμενο με λάθη και παραλείψεις της ελληνικής πλευράς, ιδιαίτερα στην περίοδο της ελληνικής οικονομικής κρίσης αποκτά πολλαπλή ισχύ και λειτουργεί καταλυτικά στην δημιουργία μίας «εικόνας υπερισχύος» της Τουρκίας μέσα στην Ελληνική Θράκη.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής
Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!" 

"Καταιγίδα" ρουσφετολογικών τροπολογιών από υπουργούς και κυβερνητικούς βουλευτές - Ο σώζων εαυτόν σωθήτω

Υπουργοί και βουλευτές με «βροχή» κατάθεσης τροπολογιών και νομοσχεδίων «τρέχουν» να κάνουν όσα περισσότερα ρουσφέτια μπορούν μήπως και καταφέρουν να διασωθούν πολιτικά. Πρόκειται για μία ακόμη ένδειξη πως ο στόχος των 180 βουλευτών για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είναι άπιαστο όνειρο και όλα δείχνουν πώς η κυβέρνηση οδεύει ολοταχώς προς τη συντριβή των εκλογών.

Αυτοί έχουν ανάγκες 150.000 ευρώ για τα Χριστούγεννα - Εμείς;


Ούτε 1, ούτε 2 αλλά… 150.000 ευρώ θα λάβουν οι υπάλληλοι της Βουλής για τις… «χριστουγεννιάτικες» ανάγκες τους.
 Με υπογραφή Μειμαράκη αποδεσμεύτηκε κονδύλι ύψους 150.000 προς τον Σύλλογο των Υπαλλήλων της Βουλής ως… χριστουγεννιάτικο «δώρο».
 Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου ανταποκρίθηκε στο αίτημα για οικονομική ενίσχυση προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Συλλόγου σε χριστουγεννιάτικα δώρα, βραβεύσεις των παιδιών των υπαλλήλων που αρίστευσαν καθώς και άλλες δράσεις που ανάγονται στον κοινωνικό ρόλο του Συλλόγου.
Η απόφαση αναρτήθηκε στην κοινοβουλευτική διαφάνεια, στην ιστοσελίδα της Βουλής, ενώ όπως αναφέρεται σε αυτή υπάρχει εγγεγραμμένη πίστωση στον προϋπολογισμό του Κοινοβουλίου για την τρέχουσα χρονιά.

Mια Αμφίπολη στο Διδυμότειχο - Συγκλονίζει η δύναμη του αρχαίου ελληνικού κάλλους (εικόνες)

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΘΡΑΚΗ
Άλλη μια απόδειξη της συνεχειας του Ελληνισμού έρχεται από την Θράκη. Δίχως τέλος είναι ο αρχαιολογικός πλούτος της χώρας οι πρόγονοί μας φρόντισαν να αφήσουν τα ίχνη τους σε κάθε γωνία της ιερής ελληνικής γης για να ρεζιλεύουν οποιονδήποτε αμφισβητία εξωτερικό ή εγχώριο.
Και μπορεί η Αμφίπολη να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, αλλά το τελευταίο διάστημα δεν είναι η μόνη ανασκαφική ομάδα που φέρνει στο φως ευρήματα που προκαλούν θαυμασμό. Το ίδιο συμβαίνει και αλλού, με τελευταίο παράδειγμα τα ευρήματα στην Πλωτινόπολη Διδυμοτείχου.

Σε γυναίκα 54 ετών ανήκει ο σκελετός της Αμφίπολης - Είναι η Ολυμπιάδα;

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ DNA
Χρονολογήθηκε ο σκελετός που ανακαλύφθηκε από την ανασκαφική ομάδα της Αικατερίνης Περιστέρη και το αποτέλεσμα ήταν ότι ανήκε σε άτομο ηλικίας 54 ετών και απ'ότι φαίνεται σε γυναίκα!
Αν συνδυάσουμε την ηλικία, το φύλο, την χρονολόγηση του σκελετού, αλλά και το σπάσιμο στην περιοχή της λεκάνης, τότε είναι πιθανότατο ο σκελετός να ανήκει στη μητέρα του Μ.Αλεξάνδρου, της Ολυμπιάδας, η οποία είχε δολοφονηθεί διά λιθοβολισμού, αλλά εν συνεχεία είχε ταφεί με τιμές από τον Κάσσανδρο, του επιγόνου που είχε καταφέρει να ελέγξει την Μακεδονία και να εμφανιστεί ως διάδοχος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Στο e-inclusion.gr η αίτηση για τα δωρεάν λαπτοπ και τάμπλετ απο το κοινωνικό μέρισμα

Στο e-inclusion.gr η αίτηση για τα δωρεάν λαπτοπ και τάμπλετ απο το κοινωνικό μέρισμα

Στο e-inclusion.gr η αίτηση για τα δωρεάν λαπτοπ και τάμπλετ απο το κοινωνικό μέρισμα
Την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dikaiologitika.gr θα εκδοθεί η προκήρυξη από το ΤΕΕ για το νέο πρόγραμμα «Ψηφιακή Αλληλεγγύη» που θα χορηγεί σε 289.000 δικαιούχους που έλαβαν το Κοινωικό Μέρισμα, δωρεάν λαπτοπ ή ταμπλετ αλλά και σύνδεση στο ιντερνετ για ένα χρόνο. Η ηλεκτρονική αίτηση που θα κάνουν οι δικαιούχοι θα γίνεται στην ειδική ιστοσελίδα του προγράμματος στο e-inclusion.gr το οποίο όμως ακόμη δεν έχει ενεργοποιηθεί αλλά θα ανοίξει επίσης την επόμενη εβδομάδα.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ… ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ «ΑΓΟΡΑΣΑΝ» ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ…(βιντεο)

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ… ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ «ΑΓΟΡΑΣΑΝ» ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ…


Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο μεμονωμένος πλούτος θα μπορούσε να αυξηθεί κατά τη διάρκεια των αιώνων σε τέτοιες αναλογίες, ώστε να είναι σε θέση να αγοράσει την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών!!! 
Αυτό που συμβαίνει ξεπερνά κάθε δεδομένο…

"Επίτηδες επιτέθηκαν σε ΕΔ και Σώματα Ασφαλείας" - Τι είπε ο Καμμένος




Image
“Αρκετά τράβηξαν οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας”, είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στην συνέντευξή του στο Onalert.gr.

Αντιμιλιταρισμός κοινωνικός αυτοματισμός και Α/ΓΕΕΘΑ ...Πρωτοδίκης

Image

Ο “κοινωνικός αυτοματισμός” κατά των εν ενεργεία στρατιωτικών και των απόστρατων αποδείχτηκε χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των κυβερνήσεων της κρίσης. Απ΄ αυτούς ξεκίνησαν οι περικοπές,μ΄ αυτούς συνεχίζονται και όταν η κυβερνητική εξουσία θέλει να “παίξει έργο” παροχών, πάλι αυτούς βάζει μπροστά. Ένα ευρώ …αναδρομικά πήραν πίσω απόστρατοι ,σύμφωνα με όσα οι Ενώσεις Αποστράτων λένε δημόσια,αλλά ακόμη κι αυτό παρουσιάστηκε…ως παροχή. Η οποία “κακώς δόθηκε” όπως είπε και ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος.

Τα αναδρομικά στην πράξη. Συνάντηση Προέδρου ΠΟΣ με Γ. Δντη Δνσης συντάξεων ΓΛΚ

Με αφορμή την κοινοποίηση των ενημερωτικών σημειωμάτων των 
συντάξεων μηνός Ιαν. 2015, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας 
Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (ΠΟΣ), επισκέφθηκε την Τρίτη 16 Δεκ.
2014 το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (ΓΛΚ), με σκοπό τη συνεργασία
με Στελέχη του, επί θεμάτων που αφορούν κυρίως τις συντάξεις
των αποστράτων.

Οι επιστροφές δεν θα... φτάσουν στις τσέπες των αποστράτων (ΠΙΝΑΚΑΣ)


ΧΑΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ
«Ψαλιδισμένες» αισθητά θα είναι τελικά οι «αυξήσεις» που θα λάβουν
 στις καθαρές αποδοχές τους οι απόστρατοι στις 22 Δεκεμβρίου!

Στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, τα καθαρά ποσά «αυξήσεων» που 
πρόκειται να... καταβληθούν στους απόστρατους, λόγω της επιστροφής του 50%
των περικοπών που τους επιβλήθηκαν με τις αντισυνταγματικές ρυθμίσεις του ν. 4093/
2013, θα είναι... «κουτσουρεμένα» κατά 38,28% έως και 92,85%, σε σύγκριση με τα 
μικτά ποσά αυξήσεων!

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ