}

20 Δεκεμβρίου, 2014

Μήπως πρέπει να νοιώσω και εθνικά υπερήφανος που απόφοιτος Γυμνασίου - υπάλληλος της Βουλής λαμβάνει μεγαλύτερο μισθό από τον Α/ΓΕΕΘΑ;;;;

Του Βελισσάριου Δραγάτση
Με τσιρίδες, τσαμπουκάδες, κυνηγητό στους διαδρόμους της Βουλής και προπηλακισμούς δημοσιογράφων διαμαρτυρήθηκαν οι πραιτωριανοί του πολιτικού κατεστημένου στην ανάγκη να προσαρμοστούν στις νέες κοινωνικές συνθήκες που επιβάλλουν η κρίση και τα Μνημόνια, τα οποία υπογράφουν όσοι τους διόρισαν με ρουσφέτια.

Κατάντια κομμάτων και δημοκρατίας. Αυτοί είναι οι βουλευτές που θα ορίσουν το μέλλον της χώρας.


Σύμφωνα με την πολιτική επιστήμη: «πολιτικό κόμμα είναι μία ομάδα ανθρώπων που στόχο έχουν την κατάληψη της εξουσίας». Κάνοντας πιο πραγματιστικό αυτόν τον ορισμό θα λέγαμε ότι: «πολιτικό κόμμα είναι ένα ιδιωτικό κλάμπ που νέμεται τη λαϊκή κυριαρχία με το τέχνασμα της αντιπροσώπευσης».

Έκτακτο : Εμπλοκή μαχητικών βόρεια της ν.Λέσβου …Αντέδρασαν τα οπλισμένα Τούρκικα μαχητικά !

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ                                                                                           

Σκληραίνει η κόντρα στο Αιγαίο και όποιος έχει σκοπό να το διακινδυνεύσει μάλλον πρέπει να το σκεφτεί σοβαρότερα … Τούρκικος σχηματισμός αποτελούμενος απο έξι (6) μαχητικά πέταξε σήμερα βορειανατολικά της νήσους Λέσβου και εντός του FIR Αθηνών ! Αποτέλεσμα το ΑΤΑ να απογειώσει τα Μαχητικά της Ετοιμότητας που κυνήγησαν τα Τούρκικα !
Από τα έξι μαχητικά το ένα Ζεύγος που ήταν οπλισμένο και συνήθως είναι οι Βετεράνοι που εκπαιδεύουν τους νέους Χειριστές των Τούρκων αρνήθηκε να ακολουθήσει τις εντολές των Ελληνικών Μαχητικών και πέταξαν κερδίζοντας ύψος !

H Κραυγή Αγωνίας ενός Πομάκου …Σώστε τη Θράκη μας!

thraki_germania_turkia


’Αλλαγή πολιτικής τώρα . Αύριο θα είναι πολύ αργά’’
Όλα αυτά τα χρόνια εμείς οι Θρακιώτες, χριστιανοί και μουσουλμάνοι καταγγέλλουμε σε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται την προκλητική δράση του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής στην ευρύτερη περιοχή μας καθώς και τις μεθόδους με τις οποίες εκτουρκίζει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερους μουσουλμάνους της Θράκης. Φοβάμαι όμως πως απλά έχουμε πέσει στην παγίδα αυτή να βλέπουμε το δένδρο και να χάνουμε το δάσος.

ΟΙ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΩΣ… «ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ»

mnimonio-page- 1Αυτό κι αν είναι σκάνδαλο. Πριν καλά καλά περάσει από τα ευρωπαϊκά κοινοβούλια, καθώς σήμερα εγκρίθηκε από τη Γερμανική Βουλή, η ελληνική κυβέρνηση πέρασε με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου το νέο Μνημόνιο. Μάλιστα, για να δικαιολογήσει τη… θέση του ο Κάρολος Παπούλιας, ως Πρόεδρος Δημοκρατίας, περνάει το νέο Μνημόνιο με δική του υπογραφή και τη σημείωση ότι είναι «έκτακτη περίπτωση εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης» να εγκριθεί η δεύτερη σύμβαση. 
Όλα αυτά ενώ ο «χαλαρός» Έλληνας παρακολουθεί τις εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και την δήθεν προσπαθεια δωροδοκίας του Χαικάλη .

Παύλος Χαϊκάλης: Eίχα δώσει 5.000 ευρώ στον Αποστολόπουλο Νέα διάσταση στην υπόθεση Χαϊκάλη καθώς όπως ο ίδιος αποκάλυψε είχε δώσει στον Γιώργο Αποστολόπουλο 5.000 ευρώ για «επενδύσεις» στο εξωτερικό.


paulos-xaikalis-eixa-dwsei-5000-eurw-ston-apostolopoulo


Nέα διάσταση στην υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας του που ο ίδιος καταγγέλει έδωσε με νέες δηλώσεις του το πρωί του Σαββάτου ο Παύλος Χαϊκάλης καθώς  όπως αποκαλύπτεται ο ίδιος είχε οικονομικές σχέσεις με τον Γιώργο Αποστολόπουλο, τον φερόμενο ως μεσάζοντα.

Επώνυμη Καταγγελία Αντιπλοιάρχου του ΠΝ κατά του Ρ/Φ Σταθμού ALPHA 98,9 και του Δήμου Βερυκίου

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ... "ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ"!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ
Το Fimotro δημοσιεύει ολόκληρη την καταγγελία του Αντιπλοιάρχου του Πολεμικού Ναυτικού Μωύσογλου Φιλίππου για τηνεπαναλαμβανόμενη συκοφαντική δυσφήμιση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων από τον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9 και το δημοσιογράφο Δ. Βερύκιο.

Η Βουλγαρία "βάζει χέρι" στους μουσουλμάνους

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 


Φαίνεται πως η κατάσταση με την μουσουλμανική προπαγάνδα και την εκστρατεία επιβολής των ισλαμικών προτύπων στην δημόσια ζωή στην γειτονική Βουλγαρία υπερέβη τα εσκαμμένα ακόμα και για μια αμερικανοκρατούμενη νεοταξική βουλγαρική κυβέρνηση, με συνέπεια να αρχίσουν από τις βουλγάρικες δυνάμεις ασφαλείας συστηματικές επιχείρησης καταστολής των ισλαμικών «πυρήνων» σε πολλές περιοχές της χώρας.

Αυτιάς: «Αδικία... Δώρον Άδωρον τα αναδρομικά των Αποστράτων» (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Ταξχος ε.α. κ. Αργύριος Ανδριώτης, μέλος της ΕΑΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, παρενέβη τηλεφωνικά στη σημερινή (20-12-14) πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ και στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή κ. Γεώργιο Αυτιά, προκειμένου να αναδείξει το θέμα των άδικων περικοπών - παράνομων παρακρατήσεων στις αποδοχές των αποστράτων. Ο κ. Αυτιάς αφού είπε ότι: «έχετε μια φωνή κοντά σας και να το ξέρετε αυτό... σας στηρίζουμε μέρα νύχτα... άν έγινε κάποιο λάθος, εγώ πρώτος θα ζητήσω 1.000 φορές συγγνώμη» κατέληξε: «...θα τα καταγράφουμε αυτά, θα τα παρουσιάζουμε δεν είναι η πρώτη φορά που θα βγείτε και θα μιλήσετε, έχουμε και συνέχεια τις επόμενες εβδομάδες και στο ΔΙΗΝΕΚΕΣ...»

Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση ή για αναπαραγωγή του     σχετικού βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ - ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
ΠΗΓΗ

Παιχνίδια Προέδρου: Όσοι πιστεύουν ότι το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας προμηνύει εκλογές καλό είναι να μη βιαστούν να βάλουν στοίχημα.


...ή δόλω ή βίη ή ομφαδόν ή κρυφηδόν…
Αντίγονος Β’ Γονατάς, 319-239 π.Χ., Μακεδόνας βασιλιάς
(ερωτηθείς πώς θα επιτεθεί στους εχθρούς)
Γράφει ο Δ. Βουλγαρίδης 

Όσοι πιστεύουν ότι το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας προμηνύει εκλογές καλό είναι να μη βιαστούν να βάλουν στοίχημα.
Είναι απίθανο έως αδύνατο η κυβέρνηση να καταφέρει να εκλέξει πρόεδρο, λέει η πρώτη ανάγνωση.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ