}

02 Ιανουαρίου, 2015

Ο Αχιλλέας, ο Αίας και οι άλλοι αρχαίοι Έλληνες ζωντανά στην οθόνη σας – Εξαιρετικό Video

Ζωντανά – δείτε τους αρχαίους Ελληνες με τη βοήθεια της τεχνολογίας
Παρακολουθείστε τους αρχαίους Ελληνες που κοσμούν τα αρχαία αγγεία πως “ζωντανεύουν” με τη βοήθεια της τεχνολογίας του 21ου αιώνα.
Δεν υπάρχει σπουδαστής, καθηγητής ή και μορφωμένος άνθρωπος που να μην νιώθει δέος για τους αρχαίους Έλληνες και για τους τομείς της επιστήμης στους οποίους έβαλαν τον θεμέλιο λίθο της ορθής σκέψης.
Η μελέτη τους έδωσε την ιδέα με τη βοήθεια του animation να μπορέσουμε να δούμε σε βίντεο τις φιγούρες των αγγείων να κινούνται.
Είναι πράγματι εξαιρετική η δουλειά και θαυμαστό το αποτέλεσμα.

Η Βρετανία εξοφλεί χρέη του 18ου αιώνα και η Γερμανία μας χρωστάει το κατοχικό δάνειο!

Μία αναπάντεχη είδηση έρχεται από τη Βρετανία. Ο Τζόρτζ Όσμπορν, καγκελάριος του Τμήματος Διαχείρισης Χρέους (Exchequer), ανακοίνωσε ότι το 2015 η χώρα του θα αποπληρώσει μέρους του χρέους της από τον Α΄Παγκόσμιο Πόλεμο και ότι προτίθεται να εξοφλήσει τα ομόλογα για χρέη που συσσωρεύτηκαν κατά τον 18o και 19ο αιώνα!

Οι "χακί" υποψήφιοι των εκλογών, η υποκρισία και η "διαφήμιση κόμματος" σε σελίδα στρατιωτικών!

Image


Μεγάλη συζήτηση και αντιδράσεις για τους “χακί” υποψηφίους στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Τα ονόματα απόστρατων αλλά και εν ενεργεία στρατιωτικών που έχουν κυκλοφορήσει έχουν προκαλέσει ήδη συζητήσεις στις οποίες υπάρχει μεγάλη υποκρισία.

Ο Σαμαράς παραδίδει τη Θράκη, με αντάλλαγμα την διάσωσή του…

5 έως 6 έδρες «παραδίδονται» σε τουρκόφρονες του DEB 

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην πολιτική σκηνή (και ακόμη περισσότερο στο παρασκήνιο) της Θράκης και συγκεκριμένα στους δύο «φλέγοντες» νομούς Ξάνθης και Ροδόπης. Ενώ τα κόμματα έχουν ήδη αρχίσει να κλείσουν τα ψηφοδέλτιά τους, το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά, με κινήσεις που δεν εκθέτουν την Ελληνικότητα της Θράκης,

Από την αποστρατεία στην εκλογική μάχη!


 Ποιοι είναι οι πρώην ανώτατοι στρατιωτικοί που έχουν δεχθεί προτάσεις για να είναι υποψήφιοι 
και ποια κόμματα τους προσέγγισαν
 Η Ν.Δ. πολύ θα ήθελε να έχει στο ψηφοδέλτιο της τον Φ. Φράγκο και ας μην πήγε ο 

στρατηγός στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια του κόμματος
 Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ενδιαφερόταν να κατεβάσει ένα πρόσωπο σαν τον Τσουκαράκη σε εκλογική 

περιφέρεια όπως η Β΄ Αθηνών

Χαλαρά!!!

Τρελαίνομαι με μερικούς ανθρώπους,κυριως φίλους μου, που εκτιμώ την ευφηία τους, τις γνώσεις τους αλλά και τις εμπειρίες τους ,που φανατίζονται με τα πολιτικά κόμματα. Ειδικά, σήμερα. Λες και έχει σημασία αν πρόεδρος είναι ο Παπούλιας, ο Δήμας ή ο Φούφουτος. Λες και αλλάζει τίποτα αν πρωθυπουργός είναι ο Παπαδήμος ή ο Παπανδρέου ή ο Τσίπρας. Τάχα υπάρχει καμιά διαφορά αν είναι υπουργός ο Παπαδημούλης ή ο Ντινόπουλος. Λές και παίζει κάποιον ρόλο, αν η ΔΗΜΑΡ ήταν κακή στην συγκυβέρνηση με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και θα γίνει καλή, αύριο, στο πλευρό του ΣΥΡΙΖΑ. Ή για να το κάνω ποιο λιανά, αύριο με ΣΥΡΙΖΑ, θα πάμε στην Ζ΄ εφορία και θα αλλάξει τίποτα! Ή σήμερα με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, στα ΑΤΜ΄ς βγαίνουν

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ