}

03 Ιανουαρίου, 2015

Το ΠΑΣΟΚ (αν… μπει στη Βουλή) θέλει συγκυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ.

Οριστικό τέλος στην πολιτική συμπόρευση με τη Νέα Δημοκρατία σε κυβερνητικό επίπεδο βάζει το ΠΑΣΟΚ, καθώς στην περίπτωση που μπει στην επόμενη Βουλή, θα επιδιώξει συμμαχική κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ»!

Γράφει η Σοφία…

μιλτιαδηςΣε ποια χώρα μπορεί να ακουστεί από την τηλεόραση τέτοια κουβέντα από στόμα υπουργού και να μην τον πάρει ο διάολος πάραυτα; Σε ποια χώρα κυβέρνηση θα συνέχιζε να κρατάει άτομο που ξεστόμισε τέτοια κουβέντα και δεν θα ξεσηκωνόταν θύελλα που θα τους έπαιρνε όλους μαζί;;;

Κι όμως συνέχισαν να υπάρχουν!

"Περιμένοντας τους βαρβάρους"



Παναγιώτης Ήφαιστος 

Όπως λένε ακόμη και οι BLOOMBERGFINANCIAL TIMES: ««Οι υφεσιακές πολιτικές είναι λανθασμένες για όλα τα κράτη». Μόνο για τους καρεκλοκένταυρους «σωτήρες μας» των τελευταίων δεκαετιών δεν είναι μιας και η μόνη τους δεξιότητα είναι η δουλική και αδιαμαρτύρητη υπογραφή διαταγμάτων αργής θανάτωσης της Ελλάδας.

Το έξυπνο πουλί..

     Καιρό πολύ είχαμε να ασχοληθούμε με τούτο εδώ το πράμα (στην φωτογραφία, εκ δεξιών  του ακροδεξιού),
     ..όχι γιατί δεν μας έδινε αφορμές, αλλά γιατί όσο περισσότερο σκαλίζεις τον βόθρο τόσο περισσότερο βρωμάνε τα ρούχα σου.
     Έλα όμως που οι εξελίξεις μας αναγκάζουν να ασχοληθούμε:

ΤΩΡΑ: Δεν υπάρχει αυτο που γινεται στην σελιδα του Κόμματος Παπανδρέου! Χιλιάδες Έλληνες τον αποθεώνουν!

Posted by olympiada στο Ιανουαρίου 2, 2015


ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ…
Δεν περιγράφεται. Μπείτε μόνοι σας και δειτε:

Οι «τεχνοκράτες» του μνημονιου… ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΝΕΟ ΑΦΜ!

Posted by olympiada στο Ιανουαρίου 3, 2015

Αν ήταν απλός πολίτης θα βρισκόταν στην φυλακή!
Αδιανόητες μεθοδεύσεις για να ευνοηθεί ο Σαμαράς.
Γλεντούσε με τα λεφτά του Ελληνικού λαού, άφησε τρύπα 120 εκ, εξαφάνισε τα βιβλία πριν το 2007, αλλά ειναι ελεύθερος να… κανει νέα μπίζνα με νέο ΑΦΜ!
Μόνο σε σοσιαλφασιστικά καθεστώτα συμβαίνουν αυτά. Ο διαχειριστής ενός κόμματος με μαυρισμένο ΑΦΜ που βαρύνεται με διακίνηση μαύρου χρήματος, με ασύδοτα έξοδα για την καλοπέραση του, με ατασθαλίες εκατομμυρίων, μπορεί ανενόχλητος να συνεχίζει την εγκληματική του δραστηριότητα με τις ευλογίες της νομενκλατούρας Σαμαρά.
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, ένας απλός πολίτης που θα διαχειριζόταν αντίστοιχο ΑΦΜ, όχι μονο δεν θα μπορούσε να ανοίξει ούτε περίπτερο, αλλά θα σάπιζε στην φυλακή.
Και όλα αυτά, υπό το καθεστώς των «τεχνοκρατών του μνημονιου» που αποδεικνύονται χειρότεροι από τον Κιμ Γιονγκ Ουν ή τον Μουσολίνι.
Ας ξυπνήσει ο λαός και ας τους στείλει εκεί που πρέπει.

Έτσι μπορούν να καταπέσουν προς όφελος της Ελλάδας όλες οι κατοχικές "συμφωνίες"

Εξέλιξη που δεν συνιστά πιστωτικό γεγονός 
Απαντήσεις υπάρχουν, αλλά τις αντιμετωπίζουν φοβικά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Κι αυτό συμβαίνει, γιατί φοβικό είναι το ίδιο το πλέγμα πάνω στο οποίο φρόντισε να δομήσει συνολικά την πολιτική του τακτική στα πλαίσια μιας αμφιλεγόμενης στρατηγικής μπροστά στις εκλογές αλλά και σε κυοφορούμενες διεργασίες στην Ευρώπη… 

Παρθενορραφές...

Το πιό ολέθριο σφάλμα του έκανε το ''σύστημα'' όταν (εξ ανάγκης) επέβαλλε την δημιουργία    της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠαΣοΚ.

Η πατρίδα έχει γεωγραφικά σύνορα

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου 

Μετά τη μη ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας από την ελληνική Βουλή, όπως προστάζει το Σύνταγμα, ο Πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς, προσήλθε στο Προεδρικό Μέγαρο και ανήγγειλε στον Κάρολο Παπούλια, τη διάλυση της παρούσας Βουλής και την προκήρυξη Εθνικών εκλογών για την 25η Ιανουαρίου 2015. Στα πολύ λίγα που κατέγραψαν τα ανοικτά μικρόφωνα, ο Αντώνης Σαμαράς έκανε αναφορά δυο φορές στην Πατρίδα. Ο δε σημερινός ΠτΔ, Κάρολος Παπούλιας αντιφώνησε: «Εύχομαι το καλύτερο για την Πατρίδα μας». 

Δυστυχώς, τολμούν αυτοί οι δυο θεομπαίχτες και πατριδοκάπηλοι απερχόμενοι πολιτικοί να μιλούν για Πατρίδα! Τολμούν, και χρησιμοποιούν τον όρο Πατρίδα αυτοί που αποδέχτηκαν η Ελλάδα να γίνει το πειραματόζωο της ΕΕ. Τολμούν, να μιλούν για Πατρίδα αυτοί που μετέτρεψαν την Ελλάδα από ισότιμο εταίρο της ΕΕ σε έναν ανυπόληπτο δανειολήπτη.

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ «Κόλλησαν» οι ρυθμίσεις οφειλών -Ερχονται κατασχέσεις αν δεν αλλάξει η εικόνα

(EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έχει πάρει στα χέρια της η ΓΓΔΕ, έχουν υποβληθεί 150.000 αιτήσεις ρύθμισης οφειλών στο Δημόσιο, εκ των οποίων οι 125.000 είναι επικυρωμένες. Το συνολικό ποσό προς ρύθμιση ανέρχεται στα 1,3 δισ. ευρώ, ενώ έχουν εισπραχθεί ως τώρα περίπου 70 εκατ. ευρώ.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ "ΤΡΙΖΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ" ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ Και δεύτερη δήλωση προειδοποίησης προς Αγκυρα: "Θα λάβουν άμεσα την κατάλληλη απάντηση αν κινηθούν"...



"Είμαστε εδώ και περιμένουμε. Αν κάποιος θέλει να κάνει τέτοιες κινήσεις θα λάβει και την κατάλληλη απάντηση. Και άμεσα". Με δεύτερη δήλωση μέσα σε λίγες ώρες στο defencenet.gr έτερος ανώτατος αξιωματικός περιέγραψε το τι θα συμβεί σε περίπτωση που η Τουρκία προχωρήσει σε έρευνες στην θαλάσσια περιοχή νότια, νοτιοανατολικά και νοτιοδυτικά του συμπλέγματος της Μεγίστης, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Αγκυρα ως δυνητική εξέλιξη

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ