}

16 Ιανουαρίου, 2015

Εμπάργκο για όλους στην Ρωσία πλην ΗΠΑ: Δίνουν 1 δισ.$ στη Μόσχα για κινητήρες. ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΕΛΕΩ ΣΑΜΑΡΑ



Οι ΗΠΑ προχωρούν σε κολοσσιαία προμήθεια ρωσικών κινητήρων για τους διαστημικούς πυραύλους που μεταφέρουν εφόδια στον ISS, καταδεικνύοντας έτσι την αδυναμία τους να προχωρήσουν στο διαστημικό τους πρόγραμμα χωρίς την ρωσική υποστήριξη.

Αμετανόητος ο Σόιμπλε συνεχίζει να προκαλεί. Ενώ, η Μέρκελ δεσμεύεται για την προστασία των… μουσουλμάνων!

σοιμπλε
Την αντίθεση του στη διαγραφή του ελληνικού χρέους εκφράζει εκ νέου ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνέντευξη του στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, απαντώντας με τον τρόπο αυτό στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη, ενώ την ίδια ώρα καλεί τους πολιτικούς στην Ελλάδα «να μην υπόσχονται περισσότερα από όσα μπορούν να υλοποιήσουν».

Η ευλογία του Αλλάχ επί του Γερμανικού Ράϊχ!

Όταν ο Κάϊζερ Γουλιέλμος ανεκηρύσσετο «Προστάτης των απανταχού Μουσουλμάνων»…Η Καγκελλάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Angela Merkel δήλωσε χθες ότι «έχει τους Μουσουλμάνους υπό την προστασίαν της»! Δεν είναι η πρώτη φορά που η γερμανική ηγεσία προβαίνει σε μία τέτοια δήλωση. Μία ιστορική αναδρομή δύναται να αποβεί πολλαπλώς διδακτική και αποκαλυπτική.

Καλός ινδιάνος είναι ο νεκρός ινδιάνος...

Καλός ινδιάνος είναι ο νεκρός ινδιάνος έλεγαν τότε στην ''αγρια Δύση'', υπονοώντας πως το''γονίδιο'', η συνειδητοποίηση της ταυτότητας των (εχθρών) ινδιάνων, επέρχεται μόνο με τον θάνατό τους.

Το τέλος των Γραικών ή το τέλος των Γραικύλων;

Το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα απ’ το Αναγκαστικό Κατοχικό Δάνειο που επέβαλαν στη χώρα μας οι Ναζί (προσοχή: το χρέος της Γερμανίας μόνον απ’ το δάνειο, όχι και από τις Πολεμικές Αποζημιώσεις όπως αυτές προσδιορίστηκαν το 1949) υπολογίζεται με ευάριθμους μεν, διαφορετικούς δε τρόπους, ώσπου να βρεθεί ο ένας στον οποίον να συγκλίνουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

"ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΜΕ" !!! Δεν δωροδοκήσαμε τον Καρατζαφέρη για τα Super Puma κατέθεσαν οι Τσάτσος & Κομνόπουλος στον Ανακριτή!


KaratzaferisSuperPumaLΕλεύθεροι αφέθηκαν οι μεσάζοντες που κατηγορούνται για δωροδοκία και ξέπλυμα στην προμήθεια των Super Puma

«Κάναμε εξυπηρέτηση και όχι δωροδοκία».

Θανατηφόρο το WiFi για τα παιδιά



Το δίκτυο WiFi είναι επικίνδυνο για τα παιδιά! Επομένως, οι γονείς θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να τα προφυλάξουν από τη συχνή έκθεση. Τα συμπεράσματα προκύπτουν από νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση «Journal of Microscopy and Ultrastructure», η οποία επισημαίνει ότι τα παιδιά απορροφούν περισσότερη ακτινοβολία μικροκυμάτων από τους ενηλίκους. Πρόκειται μάλιστα για «ασθένεια του μέλλοντος», καθώς τα αποτελέσματα αυτής της έκθεσης εκδηλώνονται πάνω από τρεις δεκαετίες αργότερα.

Κρίνουν τις εκλογές οι ψήφοφόροι άνω των 70 ετών

Κρίνουν τις εκλογές οι ψήφοφόροι άνω των 70 ετών
Στα 9.808.760 ανέρχονται οι πολίτες που καλούνται να ψηφίσουν στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, εκ των οποίων οι 5.060.877 είναι γυναίκες και οι 4.747.883 άνδρες.

Όπως διαπιστώνεται από τα στοιχεία του ΥΠΕΣ η δυναμική του εκλογικού σώματος παραμένει σχεδόν σταθερή τα τελευταία χρόνια: 9.834.970 (το 2009), 9.850.802 (το 2012) και 9.808.760 (το 2015).

Όλοι οι δρόμοι δείχνουν Ελλάδα, ακόμα και μέσω Τουρκίας .

δρομοι_ελλαδα 

Οι τελευταίες κινήσεις της Ρωσίας στον τομέα ενέργεια, η απόφαση παράκαμψης της Ουκρανίας και η Άγκυρα που στο τέλος δύσκολα θα τηρήσει τα όποια συμφωνηθέντα…

Νέο "θερμό" επεισόδιο στο ανατολικό Αιγαίο - Επικίνδυνες αντιπαραθέσεις με αφορμή την "μάχη της τσιπούρας"

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 


Ενώ η χώρα «παγωμένη» ζει τις τελευταίες μέρες μιας άτονης αλλά πολύ κρίσιμης προεκλογικής εκστρατείας, η κατάσταση στο Αιγαίο συνεχίζεται να είναι εκρηκτική με απρόβλεπτες συνέπειες, καθώς η τουρκική προκλητικότητα όπως φαίνεται δεν σταματά.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ