}

21 Ιανουαρίου, 2015

Δήλωση - χρησμός από τον στρατηγό Φράγκο

Δήλωση…χρησμός από τον Επίτιμο Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκο για τις εκλογές της Κυριακής . Μια δήλωση που όπως και να την διαβάσεις ότι και να ψηφίσεις …μέσα στην δήλωση του στρατηγού είσαι.
Αυτό που προκύπτει και για το οποίο έχουμε γράψει είναι ότι ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ δεν έχει εγκαταλείψει τα πολιτικά του σχέδια τα οποία πλέον αφορούν στην επόμενη μέρα των εκλογών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στοιχεία ΣΟΚ για τους λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας!

www.pyli-apokalypseis.com-light-bulbs

Οι λαμπτήρες ενέργειας, οι οποίοι έχουν αντικαταστήσει τα τελευταία χρόνια τους λαμπτήρες πυρακτώσεως, είναι αδιαμφισβήτητα μία καινοτομία στο χώρο της φωταγώγησης και του ηλεκτρισμού.
Τα οφέλη από τη χρήση τους είναι τεράστια και σε ατομικό, αλλά και σε συλλογικό επίπεδο. Η τιμή αγοράς τους σε αναλογία με τη διάρκειά τους είναι πλέον κάτι παρά πάνω από ικανοποιητική. Η παγκόσμια εξοικονόμηση ενέργειας δε, ανέρχεται σε ποσοστά που έχουν βοηθήσει καταφανώς το περιβάλλον.

Ρώσος Πρωθυπουργός προς ΕΕ - "Το φυσικό αέριο για τη Ν.Ευρώπη θα περνά αποκλειστικά από την Ελλάδα" πρώτα

mentbenteu

Η Ρωσία διά του Ρώσου πρωθυπουργού Ντμίτρι Μεντβέντεφ, επίσημα ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα θα μεταμορφωθεί στον μεγαλύτερο ενεργειακό κόμβο φυσικού αερίου στην Ευρώπη και ότι μέσα από το ελληνικό έδαφος θα περνά το δίκτυο για εφοδιασμό ολόκληρης της νότιας και μέρος της κεντρικής Ευρώπης με φυσικό αέριο!


ΑΡΘΡΟ από ένα ΣΤΡΑΤΗΓΟ που θα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ κάθε ΕΛΛΗΝΑ Πατριώτη

“Έστ’ αν ήλιος την αυτήν οδόν ίη, τήπερ και νυν έρχεται, μήκοτε ομολογήσειν ημέας Ξέρξη. Αλλά θεοίσι τε και ήρωσι επέξιμεν αμυνόμενοι… Συ τε του λοιπού μη επιφαίνεο!”, ήταν η περήφανη απάντηση των Αθηναίων αρχόντων στον απεσταλμένο των Περσών για συνθηκολόγηση το 479 π.Χ., που σημαίνει: ”Εφόσον ο ήλιος πορεύεται τον ίδιο δρόμο, τον οποίο ακολουθεί και τώρα, εμείς δεν πρόκειται να έλθουμε σε συμβιβασμό με τον Ξέρξη. Αλλά θα αμυνόμαστε συνεχώς βασιζόμενοι στους ΘΕΟΥΣ και στους ΗΡΩΕΣ μας… Συ δε μη τολμήσεις να ξαναέρθεις!” Πόσο θα θέλαμε και σήμερα οι τωρινοί μας ”άρχοντες” να μοιάζουν με εκείνους τους παλιούς Έλληνες! Αυτούς που τότε έδιωξαν κακήν κακώς τους απεσταλμένους και μετά ενωμένοι πολέμησαν και νίκησαν στις Πλαταιές! Δυστυχώς όμως. Οι σημερινοί άρχοντές μας...

Guardian: 35 ξένοι οικονομολόγοι λένε «ναι» στο κούρεμα του ελληνικού χρέους

Guardian: 35 ξένοι οικονομολόγοι λένε «ναι» στο κούρεμα του ελληνικού χρέους

Η συζήτηση έχει ανοίξει και δεν περικλείεται σε ένα στενό κύκλο πολιτικών, αλλά απλώνεται στα πανεπιστήμια και στους επιστήμες της οικονομίας και άλλων σπουδών. Χρειάζεται η Ελλάδα να οδηγηθεί σε ένα κούρεμα χρέους και μπει σε μια εντελώς άλλη τροχιά ανάπτυξης. 

Reuters: Οι δανειστές οδήγησαν την Ελλάδα στις πρόωρες εκλογές. ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Φωτογραφία: Sooc
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός. Ήταν 26 Νοεμβρίου, σχεδόν δύο μήνες πριν, όταν στο μουντό Παρίσι η ελληνική πλευρά συναντήθηκε με τα μέλη της Τρόικα για να συμφωνήσουν τις λεπτομέρειες της τελευταίας αναθεώρησης του προγράμματος.

Εσυ που φοβάσαι τα λεφτουδάκια σου. Διάλεξε ποια Ελλάδα θέλεις...



"...Ότι αν είμαι στραβός, και η πατρίδα μου είναι καλά, με θρέφει. 
Αν είναι η πατρίδα μου αχαμνά, δέκα μάτια νάχω, στραβός θανά είμαι..." 
έγραψε ο Μακρυγιάννης στα απομνημονεύματα του.


Εσυ λοιπόν που φοβάσαι τα λεφτουδάκια σου και φοβάσαι τις απειλές του τσιρίδα Υπουργού και της καλοχτενισμένης Σοφίας, ότι θα κλείσουν οι Τράπεζες και τα ΑΤΜ.

Οι Τούρκοι δημιούργησαν "ειδική ομάδα κομάντος" για το Αιγαίο

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 


Πολλά ερωτήματα γεννά η είδηση που έρχεται από την Τουρκία ότι είναι ήδη έτοιμη η νέα «πανίσχυρη» ομάδα επέμβασης και διάσωσης σε περιπτώσεις πολεμικών επιχειρήσεων στο Αιγαίο Πέλαγος.

ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑ Σκληρές αερομαχίες νότια από το Καστελόριζο με F-16 της ΠΑ και της ΤΗΚ

Δύο νέες εμπλοκές είχαμε σήμερα στο Αιγαίο σε μια νέα περίοδο έντασης που έχει εγκαινιάσει η τουρκική Αεροπορία (ΤΗΚ)  το τελευταίο διάστημα.

Αποκάλυψη - βόμβα:Δείτε ποιός κρύβεται πίσω από το "Ποτάμι"!

Μια είδηση για το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη που θα συζητηθεί δημοσιεύει το kontranews.gr .και εμείς σας την παραθέτουμε αυτούσια για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Ο αρχιερεας της διαπλοκής μεγαλομέτοχος του MEGA και ο εθνικός εργολάβος Γιώργος Μπόμπολας, κρύβεται πίσω απ’ το ΠΟΤΑΜΙ του Σταύρου Θεοδωράκη που στήθηκε για τρεις κυρίως λόγους:

Η συμμορία του μνημονιου αποκαλύπτεται: Το σχέδιο καταστροφής της ντόπιας φαρμακοβιομηχανίας και τα βρώμικα γενόσημα.

Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ
ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΒΡΩΜΙΚΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΩΣΤΕ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΠΑΝΓΚΛΑΝΤΕΣ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ.
Το τρομοκρατικό σποτ που πλημμύρισε της οθόνες μας, είχε ως κύριο επιχείρημα την έλλειψη φαρμάκων, σε περίπτωση «που βγούμε απο το μνημονιο».

Η «δημοσκόπηση» του βρετανικού Guardian για τις εκλογές!

Οκτακομματική βουλή βλέπει η βρετανική εφημερίδα Guardian σε αρθρο της που αναλύει τις δημοσκοπήσεις που εχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ