}

25 Ιανουαρίου, 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ καθησυχάζει τις Ενοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας: "Σας έχουμε εμπιστοσύνη"!



Η πρώτη κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως μεγάλος νικητής των εκλογών ήταν να καθησυχάσει τις Ενοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, και να τους διαβεβαιώσει ότι "τους περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη".

Αυτοί θα είναι οι άνθρωποι κλειδιά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ HuffPost Greece


DEFAULT


Mε τα exit poll να κάνουν λόγο για θρίαμβο του ΣΥΡΙΖΑ, το μόνο που δεν έχει κριθεί ακόμα, είναι η αυτοδυναμία.

Αυτές είναι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στα ελληνοτουρκικά : ΣΥΡΙΖΑ και Εξωτερική Πολιτική: Τα πρόσωπα και τα ερωτήματα - Ν. Βαλαβάνη: Θα οριοθετήσουμε άμεσα ΑΟΖ


Επιμέλεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 

Αποκλειστικές δηλώσεις της αρμόδιας για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νάντιας Βαλαβάνη, - και φερόμενης ως πιθανής Υπουργού Εξωτερικών ή Άμυνας σε μια κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - παρουσιάζει το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο της Τουρκίας Anadolu. 

Ελπίδα από τον «Θεό της Ελλάδας»

Γράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου 

Όλοι οι δημοσκόποι συμφωνούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι οι μεγάλοι νικητές των αυριανών εκλογών. Εάν επιβεβαιωθούν οι «ριψοκίνδυνοι» δημοσκόποι, ο κ. Τσίπρας θα εξασφαλίσει αυτοδυ­ναμία και θα λάβει εντολή να κυβερνή­σει τη χώρα στην πιο δύσκολη στιγμής της νεότερης ιστορίας της. Ποτέ η Ελλάδα, μετά τον εμφύλιο σπαραγμό, δεν είχε βρεθεί σε αυτή την τραγική θέση και κατάσταση. Εκατομμύρια Ελληνες είναι φτωχοί και άνεργοι, ως αποτέλεσμα της επιβολής του λεγό­μενου «Ελληνικού Προγράμμα­τος», και με τα σημερινά δεδομένα είναι αδύνατον να διακρίνει κανείς φως στο τούνελ της ελληνικής οικονομίας.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ