}

26 Ιανουαρίου, 2015

ΣτΕ: Σε μάχιμες θέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων και οι γυναίκες


«Πράσινο φως» σε γυναίκες οπλίτες να υπηρετούν σε μάχιμες θέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων άναψε το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Β.Πούτιν: Ανοιξε "μια μεγάλη αγκαλιά" στον Α.Τσίπρα - "Δώρο" η χαλάρωση του εμπάργκο στα αγροτικά προϊόντα!


Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν ήταν ο πρώτος ξένος ηγέτης που απέστειλε θερμό συγχαρητήριο μήνυμα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για τη νίκη του κόμματός του στις βουλευτικές εκλογές και αυτό μόνο άσχετο δεν είναι με το πώς θα αντιμετωπίσει η Μόσχα τη νέα ελληνική πολιτική ηγεσία!

ΤΡΑΓΩΔΙΑ Βίντεο: Μαχητικό F-16D της Πολεμικής Αεροπορίας συγκρούστηκε στην Ισπανία με άλλο μαχητικό - Αγνοούνται οι χειριστές



Διθέσιο μαχητικό F-16D της Πολεμικής Αεροπορία και πιο συγκεκριμένα της 341 Μοίρας, συγκρούστηκε πριν λίγο στην Αεροπορική Βάση Los Llanos, στο Albacete της Ισπανίαςστην πίστα απογείωσης με άλλα μαχητικά που ήταν σταθμευμένα στην πίστα, κατά την διάρκεια άσκησης του ΝΑΤΟ. 

Επίδειξη σοβαρότητας απο τη νέα κυβέρνηση.

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά ο σχηματισμός της νέας κυβερνησης Εθνικης ενότητας, δίδοντας μαθήματα υπεύθυνης πολιτικής συμπεριφοράς. Η σύγκριση με το προηγούμενο συνοθύλευμα, συντριπτική. Ποιος μπορει να ξεχάσει την φαρσοκωμωδία με τις εντολές του Μαΐου και του Ιουνίου, όπου Σαμαράς και Βενιζέλος γελοιοποίησαν το ίδιο το πολίτευμα αλλάζοντας πάσες και προχωρώντας σε ασύλληπτους εκβιασμούς; Ποιος θα ξεχάσει τις επαναληπτικές εκλογές προκειμενου να συγκυβερνήσουν οι ίδιοι που δεν συγκυβερνησαν τον Μάιο;

Ορκίζεται ο Τσίπρας -Ποιοι θα είναι υπουργοί και Πρόεδρος


Ορκίστηκε ο Τσίπρας -Ποιοι θα είναι υπουργοί και Πρόεδρος

Ο νικητής των εκλογών Αλέξης Τσίπρας στις 15:30 έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και θα του ανακοινώσει πως ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους ΑΝΕΛ σχηματίζουν κυβέρνηση και θα πάει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Στις 16:00 ο κ.Τσίπρας θα ορκιστεί πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Κάτι άστραψε...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Αν αυτό που λέγαμε μεταξύ μας τόσο καιρό ισχύει, δηλαδή ότι η κρίση δεν είναι μόνον οικονομική, αλλά κυρίως πολιτική και στην καθημερινότητα, θέμα ψυχολογίας, τότε χθες      με ένα μόνο βήμα, με μία μόνο νίκη, διανύσαμε την μισή απόσταση.

Τσίπρας και Καμμένος συμφώνησαν. Καμμένος: Από αυτή τη στιγμή υπάρχει κυβέρνηση στη χώρα. Τα πιθανά ονόματα του νέου υπουργικού συμβουλίου

Η ορκωμοσία του Αλ. Τσίπρα ως νέου πρωθυπουργού αναμένεται την Δευτέρα το απόγευμα 
«Από αυτή τη στιγμή υπάρχει κυβέρνηση στη χώρα. Οι ΑΝΕλ δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα ανακοινώσει το κυβερνητικό σχήμα» δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος  εξερχόμενος από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η μετενσάρκωση Ανδρέα, το μήνυμα στην ΕΕ και η σαπίλα της ΝΔ

Στιγμές 1981 έζησε πριν από λίγο η Ελλάδα, καθώς η πανηγυρική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στα προπύλαια για τη νίκη του στις εκλογές, θύμισε απολύτως τον Ανδρέα Παπανδρέου! Από τη «γλώσσα του σώματος» μέχρι τη φρασεολογία, όλα θύμιζε Ανδρέα Παπανδρέου, μαζί όμως με μηνύματα προς την Ευρώπη και τον κόσμο, ότι δεν έχουν λόγο να φοβούνται ότι η πολιτική που θα ακολουθηθεί, θα έχει σαν στόχο τη ρήξη και όχι τη συνεννόηση. 

Τὴν χώρα θὰ τὴν ἀλλάξουν οἱ ἀδιάφθοροι…


Τὴν χώρα θὰ τὴν ἀλλάξουν οἱ ἀδιάφθοροι...Την Χώρα, θα την αλλάξουν οι αδιάφθοροι…
Αυτοί που δεν σύρθηκαν ποτέ σε κανένα χαλί υπουργείου για ένα διορισμό… 
για μια μίζα… 
για ένα ρουσφετάκι… 
για μια «εξυπηρέτηση»…


Τη Χώρα, θα την αλλάξουν αυτοί που δεν ζήτησαν ποτέ τίποτα από αυτήν!

Ποιοι εκλέγονται και ποια ηχηρά ονόματα μένουν εκτός Βουλής

Ηχηρά ονόματα, πρώην υπουργοί και κορυφαία στελέχη των κομμάτων, μένουν έξω από τη νέα Βουλή ενώ υπάρχουν και πολλοί νέοι και άγνωστοι βουλευτές. Μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής κι ενώ δεν είχαν ενσωματωθεί πολλά εκλογικά τμήματα στην Αττική, αρκετοί έδιναν μάχη σώμα με σώμα για να καταφέρουν να μπουν στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ