}

27 Ιανουαρίου, 2015

Η Τουρκία στήριξε ΣΥΡΙΖΑ στην Θράκη

Τα ρεκόρ του ΣΥΡΙΖΑ σε Ροδόπη – Ξάνθη και τα καραβάνια από την Τουρκία 
Περισσότερα από 40 λεωφορεία και εκατοντάδες Ι.Χ. αυτοκίνητα μπήκαν στην Θράκη με ψηφοφόρους για να στηρίξουν τους μουσουλμάνους υποψήφιους 
Η Ελλάδα επέβαλε πρόστιμο στα τουρκικά λεωφορεία που επέστρεψαν με λιγότερους επιβάτες στην Τουρκία 

Πανελλαδική αποπασοκοποίηση

Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Ολες οι εμπειρίες στη ζωή έχουν τον θετικό και τον αρνητικό αντίκτυπό τους. Η ισορροπία των πραγμάτων επιβάλλει να ισχύει ο προαναφερθείς νόμος ακόμα και στην πολιτική. 

Η εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής έφερε, με κάθε επισημότητα, στην εξουσία τους αριστεριστές του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό, παρά την αρνητική εντύπωση που δημιουργεί σε κάθε σκεπτόμενο οπαδό της Δεξιάς, έχει και τα θετικά του.

«Κλειδώνει» ο Αβραμόπουλος για ΠτΔ

«Κλειδώνει» ο Αβραμόπουλος για ΠτΔ

Όλα δείχνουν ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, θα αποτελέσει την πρόταση των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος έχει υπογραμμίσει πως «αν μου προταθεί δεν μπορώ να αρνηθώ, είναι η ύψιστη τιμή και ευθύνη για κάθε Έλληνα».

Διαταγή "καθήλωσης" ελληνικών F-16 μετά από την τραγωδία στην Ισπανία - Πως έπεσε το F-16

Image

Διαταγή “καθήλωσης” και ελέγχου των αεροσκαφών F -16 Block 50 της Πολεμικής Αεροπορίας δόθηκε αργά το βράδυ από το ΓΕΑ. Μετά από την συντριβή αεροσκάφους αυτού του τύπου στην Ισπανία που προκάλεσε τον θάνατο 10 ανθρώπων και τον   τραυματισμό 21, οι υποψίες για βλάβη στο σύστημα ελέγχου πηδαλίων του αεροσκάφους οδήγησαν σ΄ αυτή την απόφαση . Είναι κάτι που προβλέπεται σε κάθε δυστύχημα για το οποίο υπάρχει έστω και η παραμικρή υπόνοια για τεχνική βλάβη.

Άρχισαν "τα όργανα" στην Θράκη

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 

Δεν πρόλαβε καλά να καταλαγιάσουν οι θριαμβευτικές επευφημίες για την εκλογική νίκη του Σύριζα και στην δυτική Θράκη άρχισαν να ακούγονται προβοκατόρικες δηλώσεις εκ μέρους βουλευτών του που έρχονται σε πλήρη συμφωνία με την επεκτατική πολιτική της Άγκυρας στην άκρως ευαίσθητη αυτή περιοχή.

Ποιοι είναι οι δύο Ελληνες που βρήκαν τραγικό θάνατο από τη συντριβή του F16


Ποιοι είναι οι δύο νεκροί Έλληνες πιλότοι στην ΙσπανίαΤα ονόματα των δύο Ελλήνων πιλότων που έχασαν τη ζωή τους όταν το διθέσιο αεροσκάφος F-16D Block 50 συνετρίβη κατά τη διάρκεια της απογείωσης στην Αεροπορική Βάση Los Llanos, στο Albacete της Ισπανίας, έγιναν γνωστά από το ΓΕΑ.

Νέα πρόταση Τσίπρα στον Καραμανλή

Νέα επαφή με τον Κώστα Καραμανλή αναμένεται να έχει εντός των επόμενων ημερών ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να του προτείνει και πάλι να είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Ο Αλέξης Τσίπρας θεωρεί ότι ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για το ανώτατο αξίωμα της χώρας,

Υπουργός Εθνικής Αμυνας ο Πάνος Καμμένος



Το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας αναλαμβάνει ο κ. Πάνος Καμμένος, όπως συμφωνήθηκε κατά την πρωινή συνάντηση που είχε με το νέο πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, στη διάρκεια της οποίας «έκλεισε» και η συμφωνία τους για τη συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας.

Η Τουρκία "καλοσωρίζει" τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία με διεκδικήσεις


Image
Του Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ 

Με το ''Καλημέρα'' της νέας κυβέρνησης στην Ελλάδα έθεσε η Άγκυρα την αντζέντα των διεκδικήσεων και προτεραιοτήτων της στις σχέσεις των δύο χωρών , αν και με βάση τα όσα μεταδόθηκαν δεν υπήρξε τουλάχιστον προκλητικό ύφος.

Συγκεκριμένα και ενώ στα ''εκλογικά'' δημοσιεύματα του τουρκικού τυπου τα ελληνοτουρκικά εν υπήρχαν, ο Τουρκος υπουργός Εξωτερικών κ. Μεβλούτ Τσαβούσογλου προχώρησε σε δηλώσεις

Τι προκάλεσε την μοιραία κλίση του F-16 προς τα δεξιά και την συντριβή;

Image


Οι όποιες ελπίδες να έχουν διασωθεί οι δύο πιλότοι μας που ήταν χειριστές του F -16 που συνετρίβη στην Ισπανία,μειώνονται φυσικά δραματικά ,κάθε λεπτό που περνά χωρίς να υπάρχει κάποια ένδειξη ότι είναι έστω ανάμεσα στους πολλούς τραυματίες. Οι χειριστές θεωρούνται αγνοούμενοι και η αγωνία μεγαλώνει. Δυστυχώς δεν υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ