}

31 Ιανουαρίου, 2015

Δέκα μεγάλοι στρατηγοί που (αδίκως) ξεχνά η ιστορία

Πολλά ήταν τα λαμπρά μυαλά στρατηγών που πέρασαν από την ιστορία, ωστόσο υπάρχουν πολλοί που η ιστορία δεν μνημονεύει όσο συχνά τους αξίζει (Pics)

Με ενώσεις εν ενεργεία και αποστράτων στρατιωτικών συναντήθηκε ο Π.Καμμένος



Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ:
 
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) μετά από αίτημά της.

Βαρου-φάκινγκ...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

(Αυτό, στην φωτογραφία, παλιά το λέγανε ''διαπραγμάτευση''! Αξίζει να παρατηρήσουμε το μαραμένο ύφος του ψευτομαχαλόμαγκα πρώην ''πρωθυπουργού'', και την ερωτική ματιά της Αυτού Χυδαιότητας, προς τον λελέ με τις μπούκλες)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ : ΙΜΙΑ ΕΥΠ - CIA : Η τελευταία νύχτα …Tα φοβερά ντοκουμέντα !

Αποκάλυψη από τον Βετεράνο : Ποτέ οι Αμερικανοί δεν έθεσαν θέμα      απομάκρυνσης της Ελληνικής Σημαίας από τα Ιμια !
Λίγα 24ωρα πριν από την κορύφωση της κρίσης, οι Ελληνικές Μυστικές  Υπηρεσίες πήραν στα χέρια τους το περιεχόμενο μιας συνομιλίας του τότε αρχηγού του Τουρκικού ΓΕΝ ναυάρχου Ερκαγια, ο οποίος εξηγούσε ότι η ιστορία των γκρίζων ζωνών ήταν «δικό του παιδί».

Τι γράφει ο ξένος Τύπος για τη συνάντηση Βαρουφάκη-Ντάισελμπλουμ.

Guardian: Ο Ντάισελμπλουμ τον κοίταξε θυμωμένος και έσκυψε προς το μέρος του Βαρουφάκη...

Guardian: Ο Ντάισελμπλουμ τον κοίταξε θυμωμένος και έσκυψε προς το μέρος του Βαρουφάκη...
Πώς είδε η ανταποκρίτρια της βρετανικής εφημερίδας στην Αθήνα τη συνάντηση του επικεφαλής του Eurogroup με τον υπουργό Οικονομικών - Τι μεταδίδει το Reuters.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters το σημείο-κλειδί της συνάντησης Βαρουφάκη - Ντάισελμπλουμ είναι πως σύμφωνα με τον επικεφαλής του Eurogroup οι μονομερείς ενέργειες δεν αποτελούν το σωστό δρόμο προόδου.

Game is over – Ο πόλεμος ξεκινά…

Υποχρέωση όλων των ελληνικών κομμάτων να σταθούν δίπλα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ 
Ο πόλεμος ξεκίνησε. Μένει και η τυπική επίθεση του ευρω-ιερατείου κατά της Ελλάδας, κατά του 1,5 εκατομμυρίου ανέργων και 2,5 εκατομμυρίων φτωχών που δημιούργησε η «βοήθεια» του μνημονίου

Το στραπάτσο των ευρω - αποικιοκρατών…

Και μόνο το γεγονός ότι αυτή η κυβέρνηση στραπατσάρισε την στραταρχική αυθάδεια των αξιωματούχων της ευρω-χούντας είναι ιστορικός σταθμός και μέγιστη εθνική κατάκτηση…

Newsweek: Ο Σόιμπλε μεγαλύτερη απειλή για την Ευρωζώνη από τον Τσίπρα

«Ο Σόιμπλε αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για την Ευρωζώνη από τον Τσίπρα» αναφέρεται σε άρθρο που δημοσιεύεται στο αμερικανικό περιοδικό Newsweek.

Wall Street Journal: Δικαίως επαναστάτησαν οι Έλληνες

«Τι έκπληξη, δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι σ’ έναν λαό όπως φέρθηκε η Ε.Ε. στην Ελλάδα και να περιμένεις να μην επαναστατήσει» αναφέρει χαρακτηριστικά στο άρθρο του στη Wall Street Journal ο αρθρογράφος Holman Jenkins.

Σενάριο για προσφυγή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Δημοσίευμα του γερμανικού πρακτορείου dpa που επικαλείται δηλώσεις υψηλόβαθμου αξιωματούχου του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών
Picture 0 for Σενάριο για προσφυγή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
Ακόμα και την προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο εξετάζει η Ελλάδα εάν διακοπεί η χρηματοδότησή της, σε ενδεχόμενο αδιεξόδου στις διαπραγματεύσεις, μεταδίδει με το γερμανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο dpa, που επικαλείται δηλώσεις υψηλόβαθμου αξιωματούχου του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών, χωρίς να τον κατονομάζει.

Ενέδρα τουρκικών μαχητικών στο ελικόπτερο του υπουργού Εθνικής Αμυνας Π.Καμμένου στα Ιμια

"ΕΦΑΓΑΝ ΞΥΛΟ" ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΑ "ΓΕΡΑΚΙΑ" ΤΗΣ 115 Π.Μ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ME THN "ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ"
Απίστευτη επιθετική κίνηση που έλαβε ακαριαία της κατάλληλης απάντησης από ελληνικής πλευράς σημειώθηκε χθες πάνω από τα Ίμια.

Η ιστορική φράση του Γ.Ντάισελμπλουμ προς τον Γ.Βαρουφάκη: "Μόλις «σκότωσες» τη Τρόικα"

Άφωνη η Ευρώπη , φίλοι και εχθροί παρακολουθούν την αντίδραση της εθνοκεντρικής αντίληψης και ορθολογίας απέναντι στο ζήτημα του χρέους από την νέα ελληνική κυβέρνηση.

Ο αποκαλυπτικός διάλογος Τσίπρα - Ντάισελμπλουμ : «Εγώ θα πρωτοτυπήσω και θα μείνω συνεπής στις προεκλογικές δεσμεύσεις μου»

ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΟΤΕ

Σκληρή στάση κράτησαν τόσο ο Έλληνας Πρωθυπουργός όσο και ο πρόεδρος του Εurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ στην μισής ώρας συνάντηση που είχαν   στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρωθυπουργός είπε ότι η Ελλάδα εφαρμόζει εδώ και μια τετραετία ένα αποτυχημένο πρόγραμμα που έκανε τον λαό να υποφέρει άδικα, παραπέμποντας στους αριθμούς για το χρέος, την ανεργία και τη φτώχεια.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ