}

12 Φεβρουαρίου, 2015

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ Morgan Stanley: Το «κούρεμα» θα κάνει τα ελληνικά ομόλογα επενδυτική ευκαιρία

Morgan Stanley: Το «κούρεμα» θα κάνει τα ελληνικά ομόλογα επενδυτική ευκαιρίαΜια νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους θα μπορούσε να καταστήσει τα ελληνικά ομόλογα ασφαλέστερη επένδυση σε σχέση με την επένδυση σε τίτλους πολλών άλλων χωρών της Ευρωζώνης, αναφέρει η μεγάλη αμερικανική τράπεζα Morgan Stanley σε βίντεο που έστειλε μέσω Διαδικτύου σε πελάτες της.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ Σουλτς: Αισιόδοξος για συμφωνία ακόμη και σήμερα – Δίκαιο να δοθεί χρόνος στην Ελλάδα

Σουλτς: Αισιόδοξος για συμφωνία ακόμη και σήμερα – Δίκαιο να δοθεί χρόνος στην Ελλάδα
Την πεποίθηση ότι θα επιτευχθεί συμφωνία ακόμη και σήμερα για την Ελλάδα στην Σύνοδο Κορυφής εξέφρασε ο Μάρτιν Σουλτς.

Συνταγματικοί οι περιορισμοί στις συντάξεις άγαμων θυγατέρων

Το 3ο Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου έκρινε συνταγματικές τις διατάξεις που θέτουν περιορισμούς στη χορήγηση συντάξεων στις άγαμες ενήλικες θυγατέρες των ενστόλων.

ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ - ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ Ανακοινώθηκε σάρωμα στις ΕΔ: Νέα Δομή, μετακίνηση όλων των δυνάμεων σε Έβρο-νησιά, νέα "Λευκή Βίβλος"!

Νέα δομή στην ανάπτυξη και στον τρόπο επιχειρησιακής λειτουργίας των ΕΔ- η έκτη κατά σειρά τα τελευταία είκοσι χρόνια- εξήγγειλε πριν λίγο η νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας υπό τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας Κώστα Ήσυχο και  τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Τόσκα σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ενημέρωση  τους προς τον Τύπο.

ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΕΝ' ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ Ν.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ; Πρόταση-"βόμβα" του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου στη Λευκωσία: "Αγοράστε μαχητικά αεροσκάφη"

Σε εισήγηση αγοράς μαχητικών αεροσκαφών από την Κύπρο προχώρησε ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος στην χθεσινή του συνάντηση με την κυπριακή στρατιωτική ηγεσία.

Η εισήγηση του κ. Καμμένου δεν έγινε δεκτή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από τους στρατιωτικούς οι οποίοι θεωρούν ότι η υλοποίηση μιας τέτοιας ιδέας είναι εκτός συζήτησης, πρωτίστως για οικονομικούς λόγους.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ... ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναγνώρισε οχυρώσεις και θέσεις α/α όπλων τουρκικό ελικόπτερο στην Κω - Πέταξε 300 μ. πάνω από το έδαφος!

Toυρκικό ελικόπτερο ηλεκτρονικού πολέμου και ανθυποβρυχιακών αποστολών ΑΒ-412 εισέβαλε στις 11.08 στην Ελλάδα και πέταξε πάνω από την Κω, ενώ σε αναχαίτισή του έσπευδαν ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη.

CNN: Γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει βοήθεια από τη Ρωσία και την Κίνα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ



Καθώς η Ελλάδα προετοιμάζεται για τη μάχη των Ευρωπαίους πιστωτές της, αρκετοί Έλληνες αξιωματούχοι λοξοκοιτάζουν προς τη Ρωσία και τη Κίνα για εναλλακτική βοήθεια σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις οδηγηθούν σε ναυάγιο. Μπορεί, όμως, οι δύο χώρες να σταθούν, πραγματικά, στο πλευρό της Ελλάδας και αν συνδράμουν οικονομικά; Το CNN αμφιβάλλει.

ΟΥΤΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΟΥΤΕ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ.

Γράφει η Μαίρη Καρά

ΕΛΛΗΝΑΣ γεννιέσαι… δεν γίνεσαι! Με κανένα Νόμο και καμιά δύναμη. ΄Η γεννήθηκες στην Ιερή γη των Ελλήνων… ή ήρθες απρόσκλητος να την… κατακτήσεις. Αν γεννήθηκες εδώ κι ανατράφηκες απ' τους γονείς σου με ελληνική ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ, κι απ' τους δασκάλους σου με ελληνική ΠΑΙΔΕΙΑ… τότε ναι, είσαι γνήσιος ΕΛΛΗΝΑΣ και υπερήφανος για την καταγωγή σου. Γιατί μέσα στις φλέβες σου ρέει αίμα ελληνικό, που σου δίνει την δύναμη να αγωνίζεσαι για τα ΙΔΑΝΙΚΑ της ξακουστής φυλής σου. Αν όμως γεννήθηκες σε άλλους τόπους, με άλλες ρίζες και με άλλη νοοτροπία… τι θέλεις από την Ελλάδα μας; Να αρπάξεις θες κι εσύ, κομμάτι απ' την δοξασμένη Ιστορία μας και κομμάτια απ' τα αιματοβαμένα χώματά μας; Με ποιο δικαίωμα απαιτείς να πάρεις τον ιερό τίτλο του ΕΛΛΗΝΑ;

Μελισσόχορτο για την μνήμη, την κατάθλιψη, την πίεση, χωνευτικό, τονωτικό …τον πυρετό, τις ημικρανίες, τους πόνους, τον έρπητα

της Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακής βιολόγου, medlabnews.gr
Melissa_officinalis_fl_kz

Το μελισσόχορτο ή lemon balm είναι επίσης γνωστό ως μελισσόφυλλο ή μελισσοβότανο ή αγριομέλισσα ή μελιττίς ή μελισσάκι ή κιτροβάλσαμο. Ανήκει στην οικογένεια των χειλανθών (lamiaciae) και η επιστημονική του ονομασία είναι Melissa Officinalis. 

Τα φύλλα του μοιάζουν με εκείνα της μέντας αλλά βγάζουν ένα γλυκό και ελαφρώς λεμονάτο άρωμα. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού «γεννά» μικρά λευκά άνθη, γεμάτα νέκταρ, τα οποία προσελκύουν τις μέλισσες. Από τα άνθη του φυτού οι μέλισσες φτιάχνουν ένα από τα καλύτερα μέλια.

Eurogroup: Το παρασκήνιο και οι συμμαχίες που χαράχθηκαν


Περισσότερες από 
δύο ώρες διαπραγματεύσεων χρειάστηκαν για την σύνταξη της κοινής ανακοίνωσης, η οποία τελικά δεν ήρθε ποτέ, εξαιτίας των ενστάσεων και των διαφωνιών της ελληνικής πλευράς για την παράταση του Μνημονίου

Eντυπωσιακή είσοδος δύο ρωσικών Στόλων στη Μεσόγειο: Δύο Ομάδες Μάχης συγκλίνουν ανοικτά της Κύπρου. ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ MOSKVA


Μαζική πλεύση ρωσικών πολεμικών πλοίων στη Μεσόγειο καταγράφεται τις τελευταίες ώρες καθώς πέντε μεγάλα πολεμικά πλοία του Στόλου της Βαλτικής και της Μαύρης Θάλασσας σπεύδουν σε συνάντηση ανοικτά της Κύπρου.

Πιο συγκεκριμένα τα σκάφη του ρωσικού Στόλου το αποβατικό “Alexander Shabalin

ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ “TASK FORCE” ΤΟΥ EUROWORKING GROUP - ΤΑ "4" ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ Γ. Ντάισελμπλουμ: "Κάναμε πρόοδο αλλά δεν συμφωνήσαμε" - Δεν υπάρχει κοινό ανακοινωθέν - Σκληρός ο Γ.Βαρουφάκης "ούτε βήμα πίσω" η Ελλάδα...

Κανένα αποτέλεσμα από το Eurogroup (δεν αναμενόταν άλλωστε) και ούτε καν κοινό ανακοινωθέν εκδόθηκε ενώ διαψεύσθηκε και η αποστολή Task Force στην Αθήνα για  να προλειανθεί το έδαφος για το Eurogroup της Δευτέρα.

Αυτό είπε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ ο οποίος χαρακτήρισε τις συνομιλίες «εποικοδομητικές» και «χρήσιμες» στις οποίες ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών εξέθεσε τις απόψεις του .

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ