}

20 Φεβρουαρίου, 2015

ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΜΗΝΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ . Συμφωνία: Έτοιμο κείμενο μεταξύ Ελλάδας και εταίρων για έγκριση στο Εurogroup

Πληθαίνουν οι πληροφορίες  για επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τους θεσμικούς εταίρους κατά τη διάρκεια του έκτακτου Eurogroup το οποίο ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα.
Οι πληροφορίες-διαρροές προέρχονται τόσο από το παρασκηνιανό περιβάλλον των επαφών μεταξύ της ελληνικής αντιπροσωπείας και των εταίρων όσο και από τα ξένα ΜΜΕ.

"Θεσμική" πρόκληση από τον Αρχηγό της τουρκικής Αεροπορίας - Εισέβαλε με F-16 στον Εθνικό Εναέριο Χώρο (vid)



ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΕΧ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΤΟ
Τουρκικά μαχητικά εισέβαλαν στον Εθνικό Εναέριο Χώρο μεταξύ Λήμνου και Λέσβου και αντίθετα με όλες τις άλλες τις περιπτώσεις μέχρι στιγμής οπότε και πραγματοποίησαν ένα κύκλο και επέστρεψαν στην Τουρκία, συνέχισαν πορεία προς νότια, πάντα παρακολουθούμενα από ελληνικά μαχητικά και βγήκανε από τον ΕΕΧ στος ύψος της Ρόδου!Σε μια επιθετική κίνηση διαφορετική από τις άλλες προχώρησε η τουρκική Αεροπορία στις 17 Φεβρουαρίου:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Κολοσσιαίο σκάνδαλο αποκάλυψε ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος: "Πλαστογράφησαν την υπογραφή του Δ.Αβραμόπουλου για να αρπάξουν προμήθεια εκατομμυρίων"!

Eνα σκάνδαλο "πέραν φάσης φαντασίας" στο οποίο πλαστογραφήθκε η υπογραφή του πρώην υπουργού Εθνικής Αμυνας και νυν Επιτρόπου Εσωτερικής Ασφάλειας της ΕΕ, Δημήτρη Αβραμόπουλου το οποίος είχε καταγγείλει το defencenet.gr, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος.
Πρόκειται για μια χονδροειδή πλαστογράφηση όχι μόνο της υπογραφής αλλά ολόκληρου του υπουργικού εγγράφου προκειμένου να αλλάξουν οι διαδικασίες επιλογής αναδόχου στον τομέα των εναέριων μέσων δασοπυρόσβεσης και αντί να εκτελεστεί η διαδικασία του διαγωνισμού από το ελληνικό δημόσιο να εκτελεστεί από τη ΝΑΤΟϊκή υπηρεσία NAMSA και να επιλεγούν μέχρι και τουρκικές εταιρείες για την ελληνική δασοπυρόσβεση!

Καμμένος: Άμεσα η αύξηση στους μισθούς και στις συντάξεις. - Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας διαβεβαίωσε ότι σε πρώτη φάση θα δοθούν άμεσα οι αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις των ένστολων.


«Είναι δέσμευση της κυβέρνησης- το επαναλαμβάνω από εδώ, από το ΑΤΑ - να εφαρμοσθεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και να δικαιωθεί το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων για την τεράστια αδικία την οποία υπέστη», ανέφερε σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κατά την επίσκεψή του στην έδρα της 1ης Στρατιάς, το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, το Ελληνικό Στρατηγείο Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Λάρισα και την 110 ΠΜ.

Ποια ρύθμιση συμφέρει να επιλέξετε. - Οι διαφορές τους


ritumisidoseis
Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι οφειλέτες του δημοσίου και να διαβάσουν καλά τις δύο ρυθμίσεις των 100 δόσεων.

Θα πρέπει να διαπιστώσουν ποια από τις δύο ρυθμίσεις είναι ευνοϊκότερη και μετά να αποφασίσουν σε ποια θα ενταχθούν. Οι δύο ρυθμίσεις διαφοροποιούνται στη μείωση των προσαυξήσεων το ελάχιστο ποσό και το επιτόκιο.

ΘΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - Με στήριξη Γαλλίας-Ιταλίας η Ελλάδα πάει να κερδίσει τη "μάχη" στο Eurogroup απέναντι στους Γερμανούς



Με στήριξη από Γαλλία και Ιταλία, αλλά και από την Κομισιόν η Ελλάδα επιχειρεί σήμερα στο Eurogroup να σπάσει το τείχος του Βερολίνου που δια του υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επιμένει στη σκληρή και αδιάλλακτη γραμμή του μνημονίου και να πάρει μία ευνοϊκή για τη χώρα συμφωνία στη βάση της πρότασης που έχει στείλει ο Γιάνης Βαρουφάκης.
 

H ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! - ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΤΗ ΓΗΡΑΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.


Η «κατάρριψη» του ελληνικού αιτήματος από τη Γερμανική κυβέρνηση -την ώρα που η Ε.Ε. το συζητάει – δεν είναι απλά μια πολιτική θέση του Βερολίνου για το ελληνικό πρόβλημα.
Είναι μια επιχείρηση τρομοκράτησης ολόκληρης της Ευρώπης, διότι το Βερολίνο γνωρίζει πολύ καλά πως αν η ελληνική κυβέρνηση καταφέρει να «απαλύνει» τη σφιχτή δημοσιονομική σταθερότητα για τη χώρα μας θα ακολουθήσουν και από τα υπόλοιπα κράτη – μέλη της ευρωζώνης αντίστοιχες ενέργειες προκειμένου να χαλαρώσει η απάνθρωπη και δυσβάστακτη λιτότητα που έχει επιβάλει η Γερμανία στη Γηραιά Ήπειρο.

Κοινή δήλωση στο Eurogroup για να αρθεί το αδιέξοδο - Το σχέδιο έχει ετοιμαστεί



Μια κοινή δήλωση, την οποία θα εκδώσει το σημερινό Εurogroup, εκτιμάται ότι θα δώσει λύση στη σημερινή συνεδρίαση.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τεχνοκράτες των 19 υπουργείων οικονομικών προετοίμασαν και έχουν σχεδόν έτοιμη μια αναλυτική δήλωση για τους υπουργούς οικονομικών.

Σε μία κλωστή η συμφωνία...

Του Μιχάλη Ιγνατίου

Τι ζητά η Αθήνα, ποιές οι θέσεις του Βερολίνου 
Λέξη προς λέξη η ελληνική κυβέρνηση και οι Βρυξέλλες “χτενίζουν” τα προτεινόμενα κείμενα για την υποβολή του ελληνικού αιτήματος για παράταση της δανειακής συμφωνίας ώστε να μην εκπνεύσουν οι προθεσμίες και να συνεχιστεί η χρηματοδότηση της Ελλάδας, αποκάλυψε το Mega στο βραδυνό του δελτίο. Η συμφωνία κρέμμεται από μία κλωστή, καθώς οι Γερμανοί παίζουν παιγνίδια και παραμένουν σταθεροί στις ανθελληνικές θέσεις τους.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ