}

05 Μαρτίου, 2015

Η μεγάλη προδοσία αποκαλύπτεται!

«Εστελναν εν κρυπτώ νομοσχέδια για να τα εγκρίνει (!) ο Σόιμπλε»
Ετσι είχε ο τίτλος άρθρου της εφημερίδας μας, το οποίο αποκάλυπτε μια δυσώδη και εξοργιστική πτυχή των πεπραγμένων της κυβέρνησης Παπανδρέου. Η «δημοκρατία» αναφερόταν στην αποκάλυψη-βόμβα την οποία έκανε η Ελενα Παναρίτη και η οποία έδωσε νέες διαστάσεις στον ρόλο που έπαιξαν οι κ. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου τους κρίσιμους μήνες πριν η χώρα συρθεί στην τρόικα και υπογράψει το Μνημόνιο.

VIDEO: ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Γ.ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΝBC Το ΝΑΤΟ συγκεντρώνει μεγάλη ναυτική δύναμη στην Μαύρη Θάλασσα - Σε επιφυλακή η ρωσική Αεροπορία στην Κριμαία

Μεγάλη ΝΑΤΟϊκή ναυτική δύναμη συγκεντρώνεται στην Μαύρη Θάλασσα μετά τις χθεσινές εικονικές προσβολές της ρωσικής Αεροπορίας κατά της τουρκικής φρεγάτας TCG Turgutreis (F241) Μαύρη Θάλασσα και του αμερικανικού αντιτορπιλικού USS Vicksburg (CG69)

To NATO συγκεντρώνει μεγάλη ναυτική δύναμης εντός της Μαύρης Θάλασσας προς διεξαγωγή κοινής άσκησης που έχει ως στόχο τις ρωσικές δυνάμεις στην Κριμαία. Η ρωσική αεροπορική βάση Novofedorovka έχει τεθεί σε επιφυλακή.

Τα χαλκεία του Μαξίμου και των ΑΝΕΛ εξευτέλισαν έναν αξιωματικό επειδή έκανε τη δουλειά του



Έριξαν λάσπη για να πλήξουν τη Νέα Δημοκρατία, τσάκισαν έναν αξιωματικό της αστυνομίας και τώρα κάνουν την πάπια μόλις μαθεύτηκε η αλήθεια.

Οι κρίσεις στην Αστυνομία είναι σε εξέλιξη και απ’ ότι ανακοινώθηκε αποστρατεύτηκαν 14 από τους 21 υποστρατήγους.

Η κυβέρνηση να απαιτήσει από την τρόϊκα να αναλάβει τις ευθύνες της.

Μπορεί να τα βάζουμε με το σάπιο ελληνικό πολιτικό σύστημα και δικαίως, αλλά από το 2010 και μέχρι σήμερα, απόλυτα υπεύθυνη για την κατάσταση της οικονομίας της Ελλάδας είναι η τρόϊκα, η οποία επιβάλει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, του οποίου  ταυτόχρονα την εκτέλεση ελέγχει και εγκρίνει και ως εκ τούτου θα πρέπει να αναλάβει το μέρος των ευθυνών που της αναλογεί.

Πόρισμα ΦΩΤΙΑ: Αστρονομικά ποσά από τον Ερυθρό Σταυρό πήγαιναν στην Μπακογιάννη!

dorakori056

Αμοιβή της τάξης των 320.000 ευρώ τον χρόνο εισέπραττε η κόρη της πρώην υπουργού Εξωτερικών της Ν.Δ., κα Αλεξία Μπακογιάννη, από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, για τις υπηρεσίες της ως «σαμαρείτισσα» δημοσίων σχέσεων. Κόντρα στο πνεύμα της εθελοντικής προσφοράς που χαρακτηρίζει το έργο του ΕΕΣ, η εταιρεία της κυρίας Μπακογιάννη, ανέπτυξε μονοπωλιακή επαγγελματική σχέση με τον οργανισμό επί προεδρίας του κ. Ανδρέα Μαρτίνη, μέσω απευθείας αναθέσεων και υπογραφής συμβάσεων, χωρίς προηγούμενες αποφάσεις διοικητικών συμβουλίων. Πράξεις που ερευνώνται από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Εξέδιδαν εικονικά επισκευαστικά δάνεια – δισεκατομμύρια ο τζίρος


Ποιός είπε ότι τον καιρό του μνημονίου δεν υπήρχαν κάποιοι που έκαναν χρυσές μπίζνες; Μα ποιοί άλλοι, από τους εντιμότατους τραπεζιτες, για τους οποίους γονάτισε ολόκληρη η κοινωνία!Το σκάνδαλο που έρχεται στην δημοσιότητα είναι πραγματικά ασύλληπτο καθώς μόνον η εισαγγελική έρευνα θα μπορέσει να αποτιμήσει το πραγματικό ποσό που διακινήθηκε με αυτόν τον τρόπο. 

Τα σκοτεινά αφεντικά της Ευρώπης

Τα πανίσχυρα λόμπι που δρουν ανεξέλεγκτα εκφράζοντας τις βουλές του χρηματοπιστωτικού τομέα και των πολυεθνικών της ενέργειας, των φαρμάκων και των τροφίμων είναι τα Bosses της Ε.Ε.
Ποιος κυβερνάει την Ευρώπη; Η εύκολη απάντηση στο ερώτημα αυτό, με δεδομένη την κατάσταση απώλειας της εθνικής κυριαρχίας στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα ελέω μνημονίων και δανειακής σύμβασης, είναι: η Γερμανία διά των ευρωπαϊκών Θεσμών.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ