}

11 Μαρτίου, 2015

Προκήρυξη για την εισαγωγή αστυνομικών στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. - Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη που αφορά την εισαγωγή αστυνομικών στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας - ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016



10-03-2015: Προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή αστυνομικών στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015 - 2016, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικού Λυκείου του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων


Δείτε εδώ την προκήρυξη.

Επανασυστήνεται ομόφωνα η Επιτροπή γερμανικών αποζημιώσεων

Επανασυστήνεται ομόφωνα η Επιτροπή γερμανικών αποζημιώσεων

Την ομόθυμη στήριξη της Βουλής των Ελλήνων συγκέντρωσε η πρόταση της προέδρου του Σώματος, Ζωής Κωνσταντοπούλου, για την επανασύσταση και αναβάθμιση της Διακομματικής Επιτροπής για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, την αποπληρωμή του κατοχικού δανείου και την επιστροφή των κλεμμένων αρχαιολογικών θησαυρών, με όλα τα κόμματα να επισημαίνουν την ανάγκη εθνικής ομοψυχίας αλλά και συντεταγμένης στρατηγικής σε πολιτικό και νομικό επίπεδο για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Βild: Ο Τσίπρας λέει ότι η Γερμανία πρέπει να πληρώσει

bild-o-tsipras-leei-oti-i-germania-prepei-na-plirwsei
Πρωτοσέλιδο στην Bild οι δηλώσεις Τσίπρα στη Βουλή, ότι η Γερμανία πρέπει να πληρώσει για ηθικούς λόγους. Τι γράφουν Spiegel, Zeit και Die Welt.
Πρωτοσέλιδο στην Bild οι δηλώσεις Τσίπρα στη Βουλή,  ότι "η Γερμανία πρέπει να πληρώσει για ηθικούς λόγους". Με αυτό τον τίτλο και... πολλά θαυμαστικά η γερμανική ταμπλόιντ σχολιάζει ότι η διαμάχη για το χρέος μεταξύ Ευρώπης και Ελλάδας κλιμακώνεται καθώς η Αθήνα βρίσκεται κοντά σε χρεοκοπία.

Σενάρια επιστημονικής -και όχι μόνο- φαντασίας για τις πτώσεις των τουρκικών F-4


Image

Επιμέλεια : ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΑΚΑΣ 

Μπορεί μια οριακή σε κυκλοφορία ελληνική εφημερίδα να ...είδε πίσω από την πτώση των τουρκικών Φάντομ F-4 την ...''Ομάδα Ε'' και το ...όπλο ''Μπέβατρον'' που, όπως γράφει, ''εφηύρε'' ο Γιώργος Γκιόλβας, ωστόσο οι συνωμοσιολογικές προσεγγίσεις για τα αίτια συντριβής τους βρήκαν περισσότερο έδαφος για να αναπτυχθούν, όπως ήταν φυσικό, στην Τουρκία.

Πλησιάζει η Νέμεσις

Αποτέλεσμα εικόνας για Νέμεσις εικόνες
Ολες οι πληροφορίες από το κυβερνητικό στρατόπεδο δείχνουν ότι υπάρχει η πρόθεση και κινούνται οι σχετικές διαδικασίες για να γίνει η περιβόητη και περιπόθητη Εξεταστική Επιτροπή για τον τρόπο με τον οποίο η πατρίδα μας απώλεσε την εθνική κυριαρχία της και επιβλήθηκαν στην καθημερινότητά μας οι αντιλαϊκές διατάξεις και πρόνοιες των διαφόρων Μνημονίων.

Είναι συμβατό το ευρώ με τη Δημοκρατία; Η ευρωζώνη υποτίθεται ότι είναι μια ένωση δημοκρατιών, και όχι μια αυτοκρατορία. Αυτό θα πρέπει να το θυμούνται η Μέρκελ και ο Σόιμπλε.

Άρθρο - καταπέλτη δημοσιεύει στο Foreign Policy ο Philippe Legrain. Η προσπάθεια της Γερμανίας να επιβάλει τη γραμμή της και πώς η ίδια παραβιάζει τις Συνθήκες. H αποκαθήλωση εκλεγμένων κυβερνήσεων, οι γερμανικές τράπεζες και η ελληνική περίπτωση.

Η Συνθήκη της Λοζάνης στο μικροσκόπιο

Συζήτηση σε εκδήλωση στο ΥΠΕΞ με τη συμμετοχή των κ.κ. Ροζάκη, Αποστολίδη και Αλεξανδρή 

Πολιτικοί, επιστήμονες, διπλωμάτες και δημοσιογράφοι αντιμετωπίζουν και σήμερα με δέος τη Συνθήκη της Λοζάνης, η οποία παραμένει πάντα στο τραπέζι για ερμηνείες και αναλύσεις, που ανακύπτουν από τη μακρόχρονη εφαρμογή της.

"ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ" Ντ.Σπέκχαρντ: "Η Ελλάδα έχει τεράστια γεωπολιτική αξία για τις ΗΠΑ και η ΕΕ τη σπρώχνει στην αγκαλιά της Ρωσίας"



Ότι η Γερμανία θα αναγκάσει την Ελλάδα να αλλάξει γεωπολιτικό στρατόπεδο στρεφόμενη στην Ορθόδοξη Ρωσία και το κόστος έτσι για την ΕΕ και τις ΗΠΑ θα έιναι δυσανάλογα μεγαλύτερο από ότι θα μπορούσε να προκαλέσει το μέγεθος της ελληνική οικονομίας σχολιάζει ο πρώην Αμερικανός πρεβευτής Ντ.Σπέκχαρντ.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.ΤΣΙΠΡΑ : Με κατασχέσεις γερμανικών περιουσιών για τα εγκλήματα του Β'ΠΠ θα απαντήσει η Ελλάδα σε Α.Μέρκελ και Β.Σόιμπλε

Σε δήμευση περιουσιών του γερμανικού κράτους θα προχωρήσει η Ελλάδα μετά την άρνησή του Βερολίνου να καταβάλει τα οφειλόμενα από το γερμανικό δάνειο, και την καταστροφή των υποδομών της χώρας στον Β΄ΠΠ!

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος δήλωσε ευθαρσώς ότι θα υπογραφεί η σχετική απόφαση του Αρείου Πάγου και με αυτό τον τρόπο να ανάψει το «πράσινο φως» για δήμευση περιουσίας του γερμανικού δημοσίου εντός της Ελλάδας. 

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ