}

14 Μαρτίου, 2015

Και το βραβείο Γκαίμπελς πάει στον...

Και καλά. Τα μνημονιακά-εργολαβικά κανάλια και οι ''έγκριτοι'' δημοσιογράφοι, το καταλαβαίνουμε. Παλεύουν για το παντεσπάνι τους!    
     Εμείς οι υπόλοιποι όμως;

     Το blog αναρωτιέται, αν όσοι πέφτουμε στην παγίδα της αρνητικής προπαγάνδας  των ΜΜΕ, προτιμούσαμε τον Γιάννο 

για υπουργό Οικονομικών ή το ΧριστοΔουλάκι, ή το    Στουρνάρι, ή την  ΑλογοΣκούφια, ή τον  ΒεληΓκίκα, ή τον  Χοντρό Χυδαίο, ή τον δωσίλογο γιο του  μαυραγορίτη και συνεργάτη των Γερμανών της Κατοχής, που βρίσκεται σήμερα στο Ειδικό Δικαστήριο (εδώ ταιριάζει απόλυτα το ''αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα'', αφού  αν είχε οδηγηθεί ο πατέρας μαυραγορίτης στο δικαστήριο, θα είχε γλυτώσει μάλλον ο γιός που εξελίχτηκε κι αυτός σε συνεργάτη των Γερμανών της Νέας Κατοχής),

ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΧΑΡΑΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ! Σοκ στην Τουρκία από την δήλωση του προεδρικού υποψήφιου Rand Paul: "Να διαμελιστεί η Τουρκία και να δημιουργηθεί κουρδικό κράτος"

Rand PaulΟ Αμερικανός προεδρικός υποψήφιος των Δημοκρατικών Rand Paul (με μεγάλες πιθανότητες να πάρει το χρίσμα) δήλωσε δημόσια την υποστήριξή του στη δημιουργία Κουρδιστάν που θα περιλαμβάνει και τα εδάφη της νοτιοανατολικής Τουρκίας δηλαδή τις περιφέρειες Ντιγιάρμπακιρ,Χατάι κ.λ.π                     Ο Αμερικανός υποψήφιος απλά παραδέχθηκε δημόσια αυτό που το βαθύ αμερικανικό κράτος επιζητά. Ένα κοσμικό Κουρδιστάν που θα προστατεύει το Ισραήλ, θα ελέγχει τα ενεργειακά αποθέματα του Κιρκούκ για λογαρισμό των Αμερικανών, και θα "κοντύνει" την Τουρκία που επί πρωθυπουργίας Ρ.Τ.Ερντογάν και Α.Νταβούτογλου έβγαλε "γλώσσα" στην Ουάσιγκτον.

Τεράστια τα κέρδη της Τουρκίας από την προώθηση ισλαμιστών στην Ελλάδα

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 

Ενώ στο ανατολικό Αιγαίο εκτυλίσσονται καθημερινά απίστευτες ιστορίες με απεγνωσμένους εκατοντάδες λαθρομετανάστες να προσπαθούν με κάθε μέσο να περάσουν στην ελληνική επικράτεια η τουρκική εφημερίδα, Zaman, κάνει την εντυπωσιακή αποκάλυψη ότι μόνο μέσα στους τέσσερις τελευταίους μήνες ο τουρκικός τζίρος της λαθρομετανάστευσης, δηλαδή της γιγάντιας επιχείρησης προώθησης των λαθρομεταναστών στην χώρα μας, στην ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης ανήλθε στα 7.260.000 ευρώ, δηλαδή 21 εκατομμύρια τουρκικές λίρες και πιο αναλυτικά, 5,5 εκατομμύρια ευρώ και 2,3 εκατομμύρια δολάρια Αμερικής.

Καμμένος στη Bild αν βγεί η Ελλάδα απο την Ευρωζώνη …Ακολουθούν και άλλοι!

mega_LARGE_t_53761_1340857_type12250
Για εμπλοκή στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας κατηγόρησε τη Γερμανία ο Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στην Bild.
Αναφέροντας ότι κάποιοι δεν ήθελαν να σχηματίσει κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ ο ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας επανέλαβε τις προειδοποιήσεις για τους μετανάστες, ζήτησε από την Τουρκία να σέβεται τις υποχρεώσεις της, ενώ έκανε επίθεση στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τόνισε ότι δεν είναι θεωρητική η συζήτηση για τις πολεμικές αποζημιώσεις.

Ο μεταναζιστικός ρατσισμός !!

ΕΙΚΟΝΑ-Γερμανία-Ευρώπη-καπετάνιος

Ιάκωβος Ιωάννου 
Δεν πρόκειται για την καθαρά φυλετική εκδοχή του, αλλά για μία άλλου είδους συμπεριφορά, συνδεδεμένη με τον πλούτο και τη φτώχεια – όπου τη θέση των Εβραίων του παρελθόντος έχουν πάρει οι Έλληνες, καθώς επίσης ο Ευρωπαϊκός Νότος 

Να ομιλείτε κύριε Πρόεδρε!...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Να ομιλείτε κύριε Πρόεδρε! Να ομιλείτε.
Όχι μόνο να υπογράφετε.
Και προπαντός καλό θα ήταν    να ξεχάσετε την αλά Βούδα αταραξία σας, και να βγείτε και λιγάκι απ' τα ρούχα σας!

Και μάλιστα κατά την γνώμη μας κακώς κάνετε που δεν έχετε μιλήσει ακόμη!
Τί θα πεί δεν έχετε ορκιστεί ακόμη;
Τυπικόν το θέμα.
Γλάστρα είχαμε, δεν θέλουμε κι άλλη!
Όχι βέβαια ότι ήσασταν και η επιλογή που ποθούσαμε, αλλά τί να κάνουμε, μας προκύψατε!
Θα βολευτούμε με εσάς.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ