}

22 Μαρτίου, 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η σκόπιμη καταστροφή της Ελλάδας από την τρόικα..(βίντεο)

111
Ένα Γερμανικό ντοκιμαντέρ για την σκόπιμη καταστροφή της Ελλάδας από την ευρωζώνη, που κανείς επώνυμος Έλληνας δημοσιοκάφρος δεν τόλμησε να κάνει.
Το ντοκυμαντέρ των Harald Schumann και Árpád Bondy που εξέπεμψε στις 9/3/15 το 1ο κανάλι της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης ARD και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Μια πιο εκτεταμένη βερσιόν του είχε προβληθεί από το γαλλογερμανικό κανάλι ARTE στις 24/2/15

Οι Γερμανοί, το ολοκαυτωμα στην Αγία Λαύρα και ο Παΐσιος

ΦΕΤΟΣ ΤΡΙΠΛΗ ΓΙΟΡΤΗ: ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ - 25 Μαρτίου - 28 Οκτωβρίου μαζί και οσονούπω και άλλα;
ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ
Δεν είναι καθόλου τυχαίο που φέτος η ΠΑΝΑΓΙΑ οικονόμησε και έδωσε μεγάλη χαρά στους καταθλιμμένους Έλληνες στις 13 Ιανουαρίου με την Αγιοκατάταξη του Οσίου Παισίου του Αγιορείτου. Άγιος λοιπόν ΑΥΤΟΣ που ¨ευαγγελίσθηκε από το Περιβόλι της Παναγίας ¨ την μελλοντική πορεία του Έθνους μας.
Πολλά από αυτά που προόρρησε έγιναν, άλλα γίνονται και αλλά κατά την Βουλή του ΘΕΟΥ θα τρέξουν…

Το έπος της κατουρημένης ποδιάς

Ωπα ωρέ! Πλάκωσε η Τουρκιά και μας φοβερίζει! Ο κ. ΠέτροςΤατσόπουλος (φίλος κάποτε, την εποχή της αθωότητάς του) στο κυβερνητικό σχήμα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αναγνωρίζει ένα εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα! Ο άλλος, ο δυστυχής απ’ τα «Νέα», τον εθνικισμό και τον φασισμό της χούντας τον ονομάζει «εθνοπατριωτισμό». Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια: και το έθνος να συκοφαντηθεί με τον εθνικισμό και ο πατριωτισμός με τον φασισμό. Ο κ. Ψαριανός (που από καιρό έπεσε στο ποτάμι κι έπνιξε την ψυχή του) κατηγορεί τον κ. Βαξεβάνη, τον κ. Αρβανίτη, τον κ. Λαζόπουλο και την αφεντιά μου ως χαφιέδες του καθεστώτος. Επίπεδο τρολ.

Συναγερμός για τη ΜΙΤ στη Θράκη

Του Όμηρου Ιθακήσιου 
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η ανασυγκρότηση της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ, που στόχο έχει, εκτός από τις εσωτερικές εξελίξεις, και την Ελλάδα. Το γεγονός αυτό, το οποίο έχει προκαλέσει έντονη και δικαιολογημένη ανησυχία στο Ελληνικό Πεντάγωνο, ειδικά σε μία χρονική στιγμή κατά την οποία η χώρα μας είναι αποσταθεροποιημένη οικονομικά και εν πολλοίς πολιτικά, αποτυπώνεται και σε έκθεση που συνέταξαν οι αρμόδιοι επιτελείς του ΓΕΕΘΑ.

ΤΟ ΝΑΤΟ ανεβάζει το θερμόμετρο στην Ευρώπη: Μαζικές ασκήσεις σε 6 χώρες στα σύνορα με την Ρωσία

ΟΙ ΗΠΑ ΑΝΑΓΕΝΝΟΥΝ ΤΟΝ ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΑ "ΟΠΛΑ"
Το κλίμα στα ανατολικά σύνορα του ΝΑΤΟ με την ρωσική επικράτεια και τους συμμάχους της φαίνεται να είναι ιδιαίτερα θερμό. Έτσι αμερικανικά τεθωρακισμένα παρελαύνουν μέσω της ανατολικής Ευρώπης σε ένα ρόλο όπως ανέφεραν να προστατέψουν όσους ζουν «κοντά στην Αρκούδα».

Μια σπίθα εθνεγερσίας

Αποτέλεσμα εικόνας για Εθνεγερσία εικόνες Δεν υπάρχει γωνιά της πατρίδας μας όπου να μη δοξάζεται η ασχήμια. Δεν υπάρχει ούτε μία συνοικία όπου δεν επικρατεί το ανοίκειο. Δεν υπάρχει ούτε ημέρα που να μην απουσιάζει η Δικαιοσύνη από εκεί όπου θα έπρεπε να τέμνει την ανομία με το ξίφος της και να σταθμίζει με τον ζυγό της. Δεν υπάρχει τόπος να σταθεί και να στεριώσει η λογική στη χώρα που τη γέννησε.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ