}

28 Μαρτίου, 2015

Τα "τραγούδια των εχθρών"! Οι Τούρκοι λένε για "γκιαούρηδες" και οι Σκοπιανοί θέλουν τη Θεσσαλονίκη


Image

Η συζήτηση έχει γίνει πολλές φορές. Αλλά συμπέρασμα δεν έχει βγει. Τα συνθήματα με τα οποία εκπαιδεύονται τμήματα των Ειδικών Δυνάμεων από κάποιους θεωρούνται απαραίτητα για το ηθικό και για κάποιους άλλους “εθνικιστικά” και “μισαλλόδοξα”. Νομίζουμε ότι αυτά τα δύο…στρατόπεδα δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρουν σημείο επαφής. Ακόμη και ο σημερινός ΥΦΕΘΑ Νίκος Τόσκας όπως θα διαβάσετε, ενώ ως στρατιωτικός έβαζε τους στρατιώτες του να φωνάζουν τέτοια συνθήματα στον Έβρο, αργότερα ως πολίτης άρχισε να προβληματίζεται.

"Η Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από αυτούς που την διαφυλάττουν"! Απάντηση στρατιωτικών για τη ΜΥΚ

Image
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών ανέλαβε να σπάσει την “εκκωφαντική σιωπή” των ανωτάτων κλιμακίων της ιεραρχίας των ΕΔ για την φαρσοκωμωδία -όπως εξελίσσεται- με τους βατραχανθρώπους της ΜΥΚ και το σύνθημα που φώναξαν στην παρέλαση.

Η Τουρκία έχει επιλέξει το λάθος στρατόπεδο


Σάββας Καλεντερίδης

Μετά την αναγνώριση από πλευράς των ΗΠΑ του κυριαρχικού δικαιώματος της Κύπρου να εκμεταλλεύεται την κυπριακή ΑΟΖ, που συνιστά μια μείζονος σημασίας γεωπολιτική ανατροπή, αφού για πρώτη φορά εδώ και μισό αιώνα η Ουάσινγκτον όχι μόνο δεν ταυτίζεται με τις τουρκικές θέσεις στο ζήτημα των θαλάσσιων ζωνών, αλλά είναι εντελώς αντίθετη και συγκρουόμενη, άλλη μια ανατροπή έρχεται να ανοίξει τον δρόμο για δραματικές αλλαγές των ισορροπιών στη Μέση Ανατολή και στη Μεσοποταμία.

«ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!»


Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο πανουσης γιαννης

Τάδε έφη ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης. Και αυτός ψεκασμένος; Tη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου και την Περιφερειακή Διεύθυνση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου επισκέφθηκε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο οποίος, μεταξύ άλλων δήλωσε πως: «Η αστυνομία είναι θεσμός της Δημοκρατίας, πρέπει να συμφιλιωθεί με τον πολίτη και ο πολίτης πρέπει να καταλάβει ότι ο αστυνομικός είναι φίλος του κι όχι εχθρός του».

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ... - Λεφτά και λύσεις υπάρχουνε!...

     Ωραία. Το τί ρόλο παίζουν οι διάφοροι ευρωπαϊκοί και άλλοι ''θεσμοί'', το έχουμε καταλάβει.
     Καιρός να δούμε και τί ρόλο έχουν σκοπό να παίξουν και οι εγχώριοι.

     Δεν μας λέτε κύριοι του οικονομικού επιτελείου: πού το πάτε;     Πάλι εμείς φταίμε;
     Δηλαδή τί καταλαβαίνετε;

Οι τόνοι έπεσαν, αλλά οι επιθέσεις συνεχίζονται βίαιες

«Η Ελλάδα βρίσκεται στη ζώνη του λυκόφωτος της Ευρώπης» διαπιστώνει η εφημερίδα της γερμανικής σοσιαλδημοκρατικής διανόησης!

Αναζωπύρωση της Ιστορίας

Γράφει ο Γιώργος Μαλούχος 

Η 25η Μαρτίου πέρασε, η παρέλαση έγινε, για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό χωρίς κάγκελα και με πολύ κόσμο που δεν αποθαρρύνθηκε από τη συνεχή βροχή. Όμως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι όλα αυτά είναι γραφικά, εξωπραγματικά, άλλης εποχής. Δεν έχουν δίκιο.

Μετέθεσαν τον επικεφαλής των ΟΥΚάδων στην παρέλαση!

Το ένα λάθος μετά τ΄ άλλο στο ΥΠΕΘΑ με το θέμα του συνθήματος που φώναξαν οι άνδρες της ΜΥΚ κατά τη διάρκεια της παρέλασης. Ο υποπλοίαρχος επικεφαλής του τμήματος, μετατέθηκε στον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας . Για όποιον γνωρίζει ελάχιστα την ψυχολογία αυτών που έχουμε συνηθίσει να λέμε ΟΥΚάδες, είναι κατανοητό τι σημαίνει μια τέτοια μετάθεση.

2,72 ΔΙΣ. ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ - Το αμερικανικό «πακέτο» όπλων για να εξασφαλιστεί η υποστήριξη των ΗΠΑ


Με προγράμματα ύψους 2,72 δισ. $ επιχειρεί η κυβέρνηση να «εξαγοράσει» την αμερικανική υποστήριξη σε θέματα που έχουν και να κάνουν και με τις σχέσεις της χώρας με την ευρωζώνη.
Τα προγράμματα αυτά αναμένεται να συζητήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένος στις ΗΠΑ στις 21 Μαΐου κατόπιν πρόκλησης του Αμερικανού ομολόγου του Άστον Κάρτερ «αναθερμαίνοντας» έτσι και το σκηνικό της αμυντικής συνεργασίας της Ελλάδας με τις ΗΠΑ.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ