}

29 Μαρτίου, 2015

Spiegel προς Α.Μέρκελ: "Άγκελα άλλαξε στάση απέναντι στην Ελλάδα - Διαλύεις την ευρωζώνη"


ΜΕΤΑ ΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ EUROGOUP - ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ Α.ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ 

ελλαδα, μερκελ, σταση, ευρωζωνη
Σκληρή κριτική ασκεί πλέον μερίδα των γερμανικών ΜΜΕ που έχουν συνειδητοποιήσει ότι η Γερμανίδα καγκελάριος Α.Μέρκελ με την αδιάλλακτη στάση της απέναντι στην Ελλάδα οδηγεί την ευρωζώνη σε διάλυση, και την χώρα μας σε αλλαγή γεωπολιτικής πορείας.

Οι "δικοί μας Σαμουράϊ"! Οι Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις !!! - ΑΡΘΡΟ ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ Δ. ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΥ

Επιλέγουν να ζουν επικινδύνως χωρίς να έχουν να κερδίσουν απολύτως τίποτα. Μισθός άθλιος. Δόξα; Μόνο εντός της μονάδας τους. Πρέπει να είναι “αόρατοι”, κινούνται σχεδόν πάντα στο σκοτάδι, καμία δημοσιότητα δεν επιτρέπεται. Ξέρουν ότι είναι υποχρεωμένοι να εκτελέσουν ακόμη και 
την πιο παράλογη διαταγή. Χωρίς δισταγμό. Είναι οι άνδρες των Ειδικών   Δυνάμεων . Μεταξύ των οποίων και της ΜΥΚ. Που τα τελευταία 24ωρα δέχονται “πυρά” απ΄ όσους αγνοούν τα βασικά για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Η τουρκική πρόκληση στα Ελληνικά νησιά του Αιγαίου

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 


Ενώ τον τελευταίο καιρό αυξάνεται συνεχώς η τουρκική προκλητικότητα με διεκδικήσεις επί 16 νησιών στο Αιγαίο, καλό θα είναι να γνωρίζουμε μερικά πράγματα που αποδεικνύουν την τουρκική αυθαιρεσία η οποία «βρίσκει και κάνει» χωρίς να έχει κανένα νομικό, ιστορικό και πολιτικό έρεισμα.

Θητεία με επιπλέον δύο χρόνια και μισθό 800 €!

Για όσους θέλουν να εργαστούν στα έργα ΜΟΜΑ όπως δήλωσε ο υπ. Εθνικής Αμυνας

Παράταση της στρατιωτικής θητείας έως και δύο χρόνια με έμμισθη σχέση και αποδοχές μόνιμου υπαξιωματικού περί τα 800 ευρώ καθαρά, ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος για όσους συμμετάσχουν στις ΜΟΜΑ που επανασυστήνονται. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, αυτό το μοντέλο να εφαρμοστεί και σε άλλους τομείς, όπου οι Ενοπλες Δυνάμεις αντιμετωπίζουν πρόβλημα έλλειψης προσωπικού ή θέλουν να δραστηριοποιηθούν ακόμη περισσότερο.

Η Ελλάδα δίνει τη μάχη της ζωής της

Του Παναγιώτη Τραιανού 

Από το 1990, που η Γερμανία "ξαναμπήκε" στο παιχνίδι τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, άρχισε να "θυμάται" τον παλιό της "εαυτό". "Ξέχασε" τις υποκριτικές συγνώμες των "θαυμάτων" και μας θύμισε τον λόγο που την μισούσαν ακόμα και οι "πέτρες" στην Ευρώπη. Άρχισε να βάζει "χέρι" σε όλους τους Ευρωπαίους και κυρίως στην Ελλάδα. Στην "ευέξαπτη" Ελλάδα, την οποία δεν την είχε αποζημιώσει από την προηγούμενη "φασαρία" που προκάλεσε η ίδια. Πάλι το ίδιο σενάριο. Η Γερμανία τής Siemens και των Ναζί αδίκησε ολόκληρη την Ευρώπη, και την Ελλάδα πιο πολύ απ' όλους. Μπήκε μέσα στην Ελλάδα με το "άλλοθι" του Ευρωπαίου Εταίρου και διέλυσε τα πάντα...

Καραμανλης σε Τσίπρα: Τσάκισε τώρα την διαπλοκή!


Η μάχη με τη διαπλοκή την οποία επέλεξε να ανοίξει ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι εξίσου – ίσως και περισσότερο – σκληρή με τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές.


Ο πόλεμος είναι ανορθόδοξος και το «σύστημα» χρησιμοποιεί όλες τις μεθόδους για να προσεγγίσει και να χειραγωγήσει το πολιτικό σύστημα.

Αφού οι τράπεζες είναι κρατικές, γιατί δεν έχουν ενταχθεί στο ενιαίο μισθολόγιο;

Γράφει ο Θοδωρής 

Η ερώτηση απευθύνεται κυρίως στους αρμόδιους προοδευτικούς υπουργούς κ.κ. Κατρούγκαλο, Στρατούλη και Λαφαζάνη.

Η εποχή της συγκυβέρνησης των δωσιλόγων πέρασε και ότι έκαναν-έκαναν και από ότι φάνηκε με τον Παπακωνσταντίνου κανείς δεν θα πληρώσει ποτέ και για τίποτα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Καταπέλτης η έρευνα για τον εκλεκτό της διαπλοκής, Γιάννο Παπαντωνίου


Απ’ ευθείας ανάθεση η σύμβαση για τα ελικόπτερα NH90!
Η ΜΠΟΧΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΗΜΙΤΗ» ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ!
Υπέγραφαν σκανδαλώδεις συμβάσεις και πλήρωναν νύχτα με Swaps
«Απόρρητες» οι σκοτεινές αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ που υπερχρέωσαν τις επόμενες γενιές.

Μονόδρομος για την διαπλοκή η Προδοσία


ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

Ειναι τέτοια η ανησυχία στα σαλόνια των βορείων προαστίων που πλεον δεν κρύβεται. Αυτό που πριν μερικές εβδομάδες απλα ψιθύριζαν στα σουαρέ, ανάμεσα στο χαβιαρι και τον αστακό τώρα έχει γίνει πια τόσο εξοφθαλμο που δεν μπορούν, αλλά ούτε θέλουν να το κρύψουν.

Παίζουν με τη φωτιά οι ΗΠΑ: «Κατεβάζουν» F-15C στην Βουλγαρία - Θα επιχειρούν στη Μαύρη Θάλασσα απέναντι στα ρωσικά Su-27 από την Κριμαία!


ΜΟΣΧΑ: «ΕΑΝ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ» 
Στα Βαλκάνια και τη Μαύρη Θάλασσα φαίνεται πως μεταφέρουν οι ΗΠΑ την στρατιωτική ενίσχυση των δυνάμεών τους. Όπως ανακοινώθηκε από την αμερικανική Αεροπορία 12 F-15C τα οποία ανήκουν στην 125η Πτέρυγα Μάχης της Αεροπορικής Εθνοφρουράς στην Φλόριντα έρχονται για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ