}

01 Απριλίου, 2015

Οι ανεκδιήγητοι Παπανδρέου – Βενιζέλος ζητούν εξεταστική για την… εξεταστική που είχαν κάνει ως κυβέρνηση! Στην γραμμή ΠΑΣΟΚ και η Χρυσή Αυγή: Θέλει εξεταστική για τον Καραμανλή!

ΠΑΣΟΚ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κάθε φορά οι κύριοι Παπανδρέου και Βενιζέλος ξεπερνούν ακόμα και τον άθλιο εαυτό τους. Τελευταίο κρούσμα, η απαίτηση τους να γίνει εξεταστική για το μνημόνιο και πριν το 2010, λόγω ελλείμματος!

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΖΩΑ;

Μα αυτοί ως κυβέρνηση δεν είχαν κάνει εξεταστική για το «πως φτάσαμε στο μνημόνιο» προκειμένου να ενοχοποιήσουν τον Καραμανλή και βέβαια έκαναν μια τρύπα στο νερό;

Ο Μέγκας Υποκριτής (The Great Pretender)...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Πολύ στενοχωρήθηκε ο Γιαννάκης με τα πολλά ''νν'' από την ανακοίνωση της εξεταστικής για το μνημόνιο.
''Είναι εσωτερικό θέμα του ΠαΣοΚ! Γιατί να γίνει εξεταστική; Οι πολιτικές ευθύνες κρίνονται από τις εκλογές"!

Η περιουσία των πολιτικών

Γράφει ο Μελέτης Μελετόπουλος 

Επί εκατόν πενήντα χρόνια, από την Απελευθέρωση μέχρι την Μεταπολίτευση, οι πολιτικοί που άσκησαν εξουσία, πρωθυπουργοί, υπουργοί και άλλοι αξιωματούχοι, βγήκαν από την πολιτική φτωχότεροι απ’ ό,τι μπήκαν. Πολλοί πέθαναν στην «ψάθα». Ο Χαρίλαος Τρικούπης δεν δεχόταν κάν δώρα και τα επέστρεφε πίσω, ο Θεόδωρος Δηλιγιάννης ήταν πάμπτωχος, ο Ελευθέριος Βενιζέλος παντρεύτηκε σε δεύτερο γάμο την πάμπλουτη Έλενα Σκυλίτζη γιατί ως πρωθυπουργός δεν είχε χρήματα να αγοράσει ένα καινούργιο κοστούμι(!), και όταν πέθανε άφησε στα παιδιά του μόνον το πατρικό του στην Χαλέπα.

Τσεκουριές Παυλόπουλου

Γράφει ο Γιώργος Μαλούχος 

Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά από προχθές το βράδυ για την επεισοδιακή, τελικά, συζήτηση στη Βουλή. Κάτι που δεν σημειώθηκε όμως όσο θα ήταν χρήσιμο, είναι εκείνο που είπε ο αρχηγός του ΠαΣοΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος, προφανώς απελευθερωμένος πλέον από τους περιορισμούς των παλιών του ρόλων, δήλωσε ότι την… «ευθύνη» για την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία (αυτός είναι ο καημός του, όπως και του Αντώνη Σαμαρά…) τη φέρει η μυωπική πολιτική των Γερμανών, τους οποίους και επέκρινε ιδιαιτέρως σκληρά.

Σημαντικη Ανακοίνωση της ΠΟΕΣ για μισθολόγιο και αναδρομικά



Σας γνωρίζεται ότι την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 η Ομοσπονδία μας, δια του νομικού συμπαραστάτη της, δικηγόρου Αθηνών κ. Γεώργιου Αντωνακόπουλου, θα βρεθεί ενώπιον της Ολομελείας του ΣτΕ, προκειμένου να αναπτύξει τη νομική της επιχειρηματολογία, κατά του Ελληνικού δημοσίου, στην κατατεθείσα αίτηση ακύρωσης της υπ΄ αριθμ. οικ.2/88371/ΔΕΠ/17-11-2014 κοινής απόφασης των Υπουργών Οικονομικών, Εθνικής Άμυνας, Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη και Ναυτιλίας & Αιγαίου (ΦΕΚ τ. Β’ 3093/18-11-2014)

Βόμβα ΕΚΤ: Ετοιμάζεται για Grexit και υπολογίζει τον «λογαριασμό»

ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΡΟΜΟΥ

Βόμβα ΕΚΤ: Ετοιμάζεται για Grexit και υπολογίζει τον «λογαριασμό»
Νέο γύρο πιέσεων με σενάρια Grexit, ασκούν οι δανειστές λίγες ώρες μετά τον τερματισμό των συνομιλιών στις Βρυξέλλες και την παράταση της αγωνίας για συμφωνία.

Την ίδια στιγμή τρόμο προκαλεί το δημοσίευμα του Reuters το οποίο αναφέρει ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα κάνει ήδη ασκήσεις προσομοίωσης ώστε να διαπιστώσει τις αντοχές σε ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

Όταν ένα ελληνικό... UFΟ τρελλαίνει τους Τούρκους!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 


Ένα «μυστηριώδες» ελληνικό αεροσκάφος το οποίο σύμφωνα με τους Τούρκους πριν από λίγο καιρό παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο, προκάλεσε μεγάλη ταραχή στο τουρκικό Γενικό Επιτελείο καθώς δεν έγινε δυνατόν να διαπιστωθεί η ταυτότητα και το είδος του κάτι που έχει προκαλέσει μια μεγάλη συζήτηση για το σύστημα παρακολούθησης των τουρκικών ραντάρ στην περιοχή του Αιγαίου.

1η Απριλίου 1955 προσκύνημα στην ιερή μνήμη των αθάνατων ηρώων και τάμα ζωής για εθνική καταξίωση

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Γράφει ο Ανδρέας Σταυρίδης Ταξίαρχος ε.α.


Ήταν εκείνη την ανοιξιάτικη μέρα, τη πρώτη του Απρίλη του 1955, που τα όνειρα του Κυπριακού Λαού για λευτεριά και Ένωση με τη μητέρα Πατρίδα, έπαιρναν σάρκα και οστά. Αιώνες ολόκληρους ο Κυπριακός Ελληνισμός, καρτερικά περίμενε αυτή τη μέρα. Γενιές και γενιές γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και έσβησαν με αυτό το όνειρο, μέσα στη καταφρόνια της σκλαβιάς και της ατίμωσης.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Ρουκέτα» στην διαπραγμάτευση η εξεταστικη για το μνημόνιο!


Δεν ηταν καθόλου τυχαία η ανακοινωση της κυβερνησης για την σύσταση εξεταστικής για το μνημονιο, την παρούσα στιγμή. Και βέβαια δεν απευθύνεται στα πολιτικά απολιθώματα που έντρομα έσπευσαν να αντιδράσουν. Η ανακοινωση αυτής της ιστορικής πρωτοβουλίας ειναι η απάντηση της κυβέρνησης στον εκβιασμό της τελευταίας στιγμής που επιχειρείται από την ΕΚΤ προκειμένου να πιέσει την κυβέρνηση ωστε να υπαναχωρήσει από τις προτάσεις της, παρότι αυτές βασίζονται στην πολιτική συμφωνία του Φεβρουαρίου.

Ε.Βενιζέλος ("εξ ονόματος" Α.Σαμαρά): "Αποστάτης της παράταξής του ο Κ.Καραμανλής - Τα έχει βρει με τον Τσίπρα"!


ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ Α.ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣTΟ ΕΔΩΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ 

Ως "αποστάτη" περιέγραψε τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή για τον οποίο επίσης υποννόησε ότι συνεργάζεται με τον Αλέξη Τσίπρα, ο εταίρος του Α.Σαμαρά,, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλος, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, με αφορμή την αίτηση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο που δεν περιέλαβε, όπως και ήταν λογικό, την διακυβέρνηση 2004-2009 στην περίοδο που θα εξεταστεί.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ