}

09 Απριλίου, 2015

10 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ Η ΠΡΩΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΔΟΣΗ Γερμανική "λύσσα" κατά των Α.Τσίπρα και Β.Πούτιν - Πότε και πώς θα γίνει η εκταμίευση των προκαταβολών από Ρωσία


Αποτέλεσμα εικόνας για χρήμα εικόνες"Λύσσα". Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει τις αντιδράσεις του γερμανικού Τύπου στην επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα και κυρίως στα όσα συμφωνήθηκαν για τον αγωγό φυσικού αερίου, τις προκαταβολές "εδώ και τώρα" στην Ελλάδα, την φόρμουλα άρσης του εμπάργκο στα αγροτικά προϊόντα, κλπ.

"ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΔΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Β.Πούτιν προς Α.Τσίπρα για τις αντιδράσεις της ΕΕ: «Εάν χρωστάς πολλά το άγχος το έχει εκείνος, που σε έχει δανείσει»


Απάντηση στις αντιδράσεις της Ε.Ε. και της Ουάσιγκτον έδωσε ο Ρώσος Πρόεδρος Β.Πούτιν συνομιλώντας με τον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα λέόγντας χαρακτηριστικά «Εάν χρωστάς πολλά το άγχος το έχει εκείνος, που σε έχει δανείσει».

ΠΕΛΩΡΙΟ ΤΕΙΧΟΣ ΟΡΘΩΝΕΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

schengen-icin-turkiye-sinirina-duvar-1419576Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


Ενώ τα ελληνικά νησιά βουλιάζουν κυριολεκτικά από τους λαθρομετανάστες και ενώ το κύμα αναμένεται να αυξηθεί τους επόμενους θερμούς μήνες χωρίς να υπάρχει κάποια προοπτική να ανακοπεί αυτή η τουρκοκίνητη εισβολή, στην γειτονική Βουλγαρία
και ενώ τα σύνορα της με την Τουρκία είναι πολύ μικρότερα από τα ελληνοτουρκικά, η Σόφια ορθώνει ένα απόρθητο τείχος για να σταματήσει η ροή των λαθρομεταναστών.

Αυτός είναι ο αγωγός για τον οποίο συζήτησαν Τσίπρας και Πούτιν - Τι σημαίνει για την Ελλάδα


Image

Η πιο ουσιαστική συζήτηση που έγινε μεταξύ Τσίπρα και Πούτιν ήταν αυτή που είχε να κάνει με τα ρωσικά σχέδια για τον νέο αγωγό φυσικού αερίου ο οποίος θα ξεκινά από τα παράλια της Μαύρης Θάλασας και θα περνά και από την Ελλάδα
κατευθυνόμενος προς Ευρώπη. Στον χάρτη φαίνεται η πορεία του με την μπλε γραμμή σε αντιπαράθεση με τον South Stream που ναυάγησε .

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ Μ.Μ.Ε. - ΔΕΙΤΕ ΤI ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ - ΠΟΥΤΙΝ

Τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης επιχείρησαν να ερμηνεύσουν τη συνάντηση Τσίπρα-Πούτιν βάζοντας τη δική τους κριτική-πινελιά σε όσα ειπώθηκαν και διαδραματίστηκαν.
Οι Financial Times αναφέρουν σε δημοσίευμά τους ότι ο Ρώσος πρόεδρος σημείωσε διπλωματική νίκη που δεν του κόστισε το παραμικρό, ενώ κάνουν λόγο για αποτυχία της Ελλάδας να πετύχει την εξαίρεση στη ρωσική απαγόρευση εισαγωγής προόντων που προέρχονται από χώρες της ΕΕ.

Απίστευτο καψόνι Πούτιν στην Ε.Ε.! - Δεν σεβάστηκε την Ε.Ε. η Μέρκελ!

Είναι πραγματικά απίστευτο το καψόνι που έκανε ο Πούτιν στην Ευρωπαϊκή Ένωση παρουσία της Μέρκελ ή οποία δεν τόλμησε να πει κουβέντα.

μερκλελ1
Στην συνάντηση Πούτιν-Μέρκελ στο φόντο υπήρχαν μόνο δύο σημαίες, της Γερμανίας και της Ρωσίας ενώ θα έπρεπε να υπάαρχει και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με αυτό τον τρόπο ο Πούτιν πέρασε το μήνυμα πως συναντά απλώς την αρχηγό της Γερμανίας και οχι την ηγέτιδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Μέρκελ φυσικά δεν είπε κουβέντα.

Η απόλυτη δικαίωση της πολιτικής του Κ. Καραμανλή.


Έπρεπε να περάσουν έξι μνημονιακά χρόνια!
Έξι χρόνια κάτω από τη μπότα των » εταίρων» και » φίλων» της Ελλάδας για αν αισθανθούμε ξανά κυρίαρχη χώρα.
Μια χώρα που αυτοδιατίθεται, που έχει ρόλο, που έχει εθνική υπερηφάνεια και μπορεί να ομιλεί ευθέως ίση προς ίσους με διεθνείς παράγοντες.
Ίσως αυτό ο διάστημα ήταν καταλυτικό για την αφύπνιση του ελληνικού λαού!

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ