}

18 Απριλίου, 2015

Δείτε τους χάρτες με της θηριωδίες των Ναζί (1170 χωριά) που κατέθεσε ο Θεοδωρόπουλος στην Επιτροπή των Γερμανικών Αποζημιώσεων !!!

 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΗΜΕΡΑ!

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της διακομματικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών, ο δικηγόρος Σαράντος Θεοδωρόπουλος κατέθεσε έναν παραστατικό χάρτη του 1946, ο οποίος απεικονίζει και τα 1170
χωριά της Ελλάδας που υπέστησαν καταστροφές από τους ναζί κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής. «Είναι μια αψευδής απόδειξη της καταστροφής», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Newsweek: Αβοήθητος ο ελληνικός στρατός έναντι της τουρκικής απειλής λόγω έλλειψης καυσίμων !!!

«Αδύναμες» οι ένοπλες δυνάμεις έναντι Τουρκίας λόγω κρίσης

«Η έλλειψη καυσίμων αφήνει τον ελληνικό στρατό αβοήθητο μπροστά στην τουρκική επιθετικότητα» είναι ο   τίτλος δημοσιεύματος του αμερικανικού περιοδικού Newsweek.
Σε αυτό σημειώνεται ότι η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να υπερασπιστεί τον εαυτό της κατά της τουρκικής επιθετικότητας, επειδή η οικονομική κρίση έχει αποδυναμώσει τις ένοπλες δυνάμεις της.

Θράκη: Κάποιοι προβοκάτορες θέλουν να παίξουν με τη φωτιά

Ενοχλήθηκε από την περιφορά του Επιταφίου ο… Ντεντέ!
Προβοκάτσια σε τζαμί της Κομοτηνής, στέλνει μηνύματα στην Αθήνα 
"Βρέθηκαν" θέματα για να κατηγορήσουν την Ελλάδα στην FUEN τον Μάιο... 

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 
Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!" 

Τα έργα και οι ημέρες του γνωστού Πομάκου και μετέπειτα τουρκόφρονα «δημοσιογράφου» Αμπντουλχαλίλ Ντεντέ, είναι γνωστά σε όσους παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς και με συνέπεια τα δρώμενα επί της Ελληνικής Θράκης (ναι, είναι αυτός που προέτρεπε δημοσίως μουσουλμάνους της Θράκης σε παλαιότερη προεκλογική περίοδο να ψηφίσουν τούρκο και όχι γκιαούρη!!!).

Αναστέλλονται οι μνημονιακοί νόμοι περικοπής των επικουρικών συντάξεων


Προωθείται το Ταμείο Εθνικού Πλούτου και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Σειρά από νομοθετικές ρυθμίσεις με τις οποίες διασφαλίζονται και θωρακίζονται μια σειρά από ασφαλιστικά δικαιώματα προωθεί ο Αναπληρωτής υπουγός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δ.Στρατούλης.

Πρώτη νίκη: Το ΔΝΤ παραδέχθηκε ότι "Το Μνημόνιο πέθανε"! - ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ


Στην πρώτη επίσημη παραδοχή ότι το Μνημόνιο έχει "πεθάνει" και το περιεχόμενό του θα αλλάξει προχώρησε το ΔΝΤ, βασικό μέλος της πρώην τρόικας, αλλά κρίσιμος παράγων στην διαπραγμάτευση που γίνεται αυτή την στιγμή: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει ισχυρή θέληση να αλλάξει το πρόγραμμα. Είμαστε σε συνομιλίες μαζί της για να αποφασίσουμε το πώς θα γίνει αυτό. Eίμαστε σε διαπραγματεύσεις για αλλαγή του προγράμματος».

Προβοκάτσια στην Κομοτηνή: Πράκτορες έκαψαν τζαμί (εικόνες) - ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ


Προβοκάτσια από πράκτορες που έκαψαν τζαμί, είχαμε στην Κομοτηνή προκαλώντας ανησυχία στην ευαίσθητη αυτή περιοχή.

Μόλις λίγες μέρες πριν το Πάσχα το defencenet.gr σας είχε ενημερώσει για πιθανή επανενεργοποίηση του προβοκατόρικου τουρκικού σχεδίου "Βαριοπούλα".

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ