}

21 Απριλίου, 2015

Και ο πατέρας, του σφαγέα των Ελλήνων Ιμπραήμ πασά, εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Γράφει ο Δημητρης Νατσιός

Δάσκαλος, Κιλκίς
«Να δούμε ακόμα πού θα φτάσουμε! Δεν αφήσαμε βρωμιά, δεν αφήσαμε σιχαμένη πράξη, που να μην κάνουμε, δεν αφήσαμε πονηρό διαλογισμό που να μην τον πούμε ή να μη τον γράψουμε με την μεγαλύτερη αδιαντροπιά. Ξεχαλινωθήκαμε ολότελα»
Φώτης Κόντογλου
ModernEgypt, Muhammad Ali by Auguste Couder, BAP 17996.jpg
Ερωτώ: Θα μπορούσε να διοργανωθεί στη Δράμα ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, κατάλληλο για να το παρακολουθήσουν και μαθητές του Δημοτικού, με θέμα τον Δράμαλη πασά; Θυμίζω ότι ο Μαχμούτ πασάς, καταγόταν από την Δράμα, γι’ αυτό έμεινε κοινώς γνωστός ως Δράμαλης. «Διέπρεψε» ως σφαγέας Χριστιανών και στην Δράμα και στην Λάρισα, όπου είχε μετατεθεί, για να λάβει, τέλος, τον «μισθό» που του άξιζε, από το γιαταγάνι του Κολοκοτρώνη, στα Δερβενάκια.

Θέλουν την αλλοίωση του πληθυσμού της Θράκης

Οι δήμαρχοι καταγράφουν τους κινδύνους και την οικονομική αδυναμία, αλλά τουρκόφρονες τους κατηγορούν ως ρατσιστές...!  

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Η Θράκη δεν μπορεί να δεχτεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο λαθρομετανάστες (μετανάστες ή πρόσφυγες, σύμφωνα με την τελευταία λεκτική παραλλαγή των λάθρα εισερχομένων στην Ελλάδα). Οποιοσδήποτε διατηρεί μία κοινή λογική, κατανοεί απολύτως το τι σημαίνει η τοποθέτηση «προσφύγων» μουσουλμάνων μέσα στην Θράκη.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εξέλιξη-απάντηση στην υπόθεση των P-3Β του ΠΝ- Και η Γερμανία υπέγραψε πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των δικών της P-3!


Ενώ στην Ελλάδα το γαλλικό "λόμπι" φαίνεται ότι "τα δίνει όλα"  για να ακυρωθεί η απόφαση εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας P-3B Orion με την δικαιολογία ότι είναι "παλιά" και "ακριβό το πρόγραμμα", η Γερμανία υπέγραψε το πρόγραμμα αναβάθμισης των, μόνο του συστήματος μάχης και του επεξεργαστή των P-3C Orion-CUP, έναντι 250.000.000 δολαρίων! 

ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!


Αποτέλεσμα εικόνας για Καρχιμάκης εικόνες

Μιχ.Καρχιμακης:

Ποιους άραγε υπηρετούσε και ποιους ήθελε να καλύψει ο Βενιζέλος ανεξήγητα, αποφεύγοντας την πρωτοβουλια για τον έλεγχο της φορολόγησης των εμβασματων του εξωτερικού;
Ο Βενιζελος υπονόμευσε και το ΠΑΣΟΚ και την χώρα ανατρέποντας το εκλεγμένο πρωθυπουργό στο μέσον της τετραετίας.

CNBC : Η Γερμανία επέλεξε να ΣΩΣΕΙ τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ.. επιβάλλοντας στην Ελλάδα ένα ανεφάρμοστο πρόγραμμα

EZB-Präsident Draghi in Berlin 2014

Ξαφνιάζει το περιεχόμενο σημερινού άρθρου του CNBC με τον χαρακτηριστικό τίτλο …
Who’s really to blame for the Greek crisis? …

«Ποιός πρέπει να κατηγορηθει για την Ελληνική κρίση;»

Όπου ο καθηγητής του MIT και πρώην πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου και μέλος του ΔΣ της Ευρωπαϊκής κεντρικής Τράπεζας (2007-2012) κ Αθανάσιος Ορφανίδης σημειώνει ότι είναι πλέον ρουτίνα να κατηγορείται για την τρέχουσα κρίση η Ελληνική Κυβέρνηση…

Αρκούδες και ύαινες!...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Ασχέτως αν θα πάρουμε 5 δις ή 1,5 δις ή καθόλου δις ως προκαταβολή για τον αγωγό    φυσικού αερίου, το ερώτημα παραμένει:
Γιατί θα πρέπει να είναι η πολιτική μας μονοδιάστατη και δυτικότροπη;
Επειδή έτσι απαιτούν οι ''εταίροι'';

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ