}

01 Μαΐου, 2015

Ο Γερμανός Πρόεδρος τάχθηκε υπέρ των επανορθώσεων ...

Ο Γερμανός Πρόεδρος τάχθηκε υπέρ των επανορθώσεων ...

Ο Γερμανός Πρόεδρος Γιόακιμ Γκάουκ τάσσεται, για πρώτη φορά, υπέρ των επανορθώσεων της χώρας του για τα εγκλήματα πολέμου εις βάρος της Ελλάδας.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung, η οποία θα δημοσιευθεί στο αυριανό φύλλο της, ο κ. Γκάουκ δήλωσε:

Ο Μ. Ακκιντζί της παρεξηγημένης «μετριοπάθειας»…

Ο Μουσταφά Ακκιντζί, είναι ένας ένθερμος υποστηρικτής της τουρκικής ρατσιστικής διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας. Έχει μαθητεύσει και αυτός από την δεκαετία του 1980 και μετέπειτα, στην αγγλική σχολή της λεγόμενης φαινομενικά «μετριοπάθειας», των «καλών πολιτικών» δηλαδή εκείνων που υποστηρίζουν την πολιτική του Λονδίνου    (με εξασφαλισμένα τα τουρκικά συμφέροντα).

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Και λεφτά να μην έχουμε, θα βάλουμε από την τσέπη μας για να πετάνε τα αεροπλάνα (βίντεο)

Σε ομιλία που έδωσε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με τίτλο «Στρατηγική και Διαπραγματεύσεις: Η θέση της Ελλάδας στους Διεθνείς Οργανισμούς», ο αρχηγός του Γ.Ε.Ε.Θ.Α., τόνισε ότι οι τουρκικές αμφισβητήσεις εις βάρος της Ελλάδας είναι καθημερινές. 

Ο Τσίπρας «οριοθετεί ΑΟΖ» στη Μεσόγειο και ο Καμμένος φέρνει Μαχητικά της Αιγύπτου!

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσίπρας , Αναστασιάδης Σίσι

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσίπρας , Αναστασιάδης Σίσι

Με την υιοθέτηση της Διακήρυξης της Λευκωσίας οι τρεις ηγέτες της Κύπρου, της Αιγύπτου και της Ελλάδας ολοκλήρωσαν σήμερα τις μεταξύ τους επαφές και συμφώνησαν σε περαιτέρω διεύρυνση και εμβάθυνση των σχέσεων μεταξύ των τριών χωρών σε μια σειρά από τομείς, που περιλαμβάνουν την οικονομία, το εμπόριο, τον τουρισμό και την ενέργεια.


Τουρκική «σχολή»… παρανόμων μεταναστών, απέναντι από τα ελληνικά νησιά

Φοτο5

Την καταπληκτική αποκάλυψη ότι οι Τούρκοι έχουν οργανώσει και… σχολή εκπαίδευσης παράνομων μεταναστών, (Kaçiş Eğitim), όπου τους διδάσκουν τρόπους πως να περάσουν από τις τουρκικές ακτές του Αιγαίου στα απέναντι ελληνικά νησιά, κάνει η τουρκική εφημερίδα Zaman, στο φύλο της 29 Απριλίου.

Α.Ξανθός: "Βιβλιάριο Υγείας για όλους τους ανασφάλιστους χωρίς εισοδηματικά κριτήρια"


Αποτέλεσμα εικόνας για Ξάνθος εικόνεςΣύστημα χορήγησης Βιβλιαρίων Υγείας Ανασφάλιστων (ΒΥΑ) σε όλους τους ανασφάλιστους, χωρίς εισοδηματικό κριτήριο, προωθεί το Σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης, που ετέθη σε δημόσια διαβούλευση.

Η νίκη υποκατάστατο της αφασίας

Γράφει ο Στέλιος Πιτσιάβας 

Απόδειξη ανήκεστης παραφροσύνης και παρακμής της σημερινής Ελλάδας αποτελεί η καταπάτηση κάθε έννοιας και αξίας, που ιστορικά χρησιμοποιήθηκαν από δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας μας ως μέσο αντίστασης, ξεσηκωμού, ένωσης και δημιουργίας. Σήμερα αξίες όπως η «κοινωνική δικαιοσύνη», η «ελευθερία», ο «πατριωτισμός», η «εθνική υπερηφάνεια», έχουν χάσει κάθε νόημα, εφόσον ξεστομίζονται από χείλη τυχάρπαστων λαϊκιστών πολιτικάντιδων ή αναπαράγονται με κακόγουστα σπρέυ σε πανό και πλακάτ γραφικών νοσταλγών αποτυχημένων θεωριών του 19ου αιώνα .

Ο Νανόπουλος, ο Βαρουφάκης και η δικτατορία των μετρίων

της Δέσποινας Παπαγεωργίου

«Μου έλεγε, δύο μήνες πριν πεθάνει, ο Χρήστος Σβολόπουλος, ο πρύτανης των Ελλήνων αθλητικογράφων: “Κάποτε, ήρθε στην εφημερίδα γυρεύοντας δουλειά ένας νέος, άγνωστος συντάκτης. Τον έστειλα να περιγράψει ένα ματς. Μου παρέδωσε τα χειρόγραφά του και εντυπωσιάστηκα!…

Κορυφή του παγόβουνου, η αποκάλυψη του κυκλώματος παρακρατικών δουλεμπόρων στην ΕΥΠ;

Αποκλειστική αποκαλυπτική συνέντευξη του πρέσβυ ε.τ. κ. Ιωάννη Κοραντή 

Η υπόθεση δεν είναι σημερινή. Πάει αρκετά χρόνια πίσω, αλλά από πρόσφατα δημοσιεύματα του Τύπου ήρθε στη δημοσιότητα και «τάραξε τα ήρεμα νερά» δημιουργώντας πλήθος ερωτήσεων σχετικά με τον ρόλο υψηλά ισταμένων ειδικών κρατικών υπηρεσιών, που εκμεταλλευόμενοι τη θέση τους «παραβιάζουν ανοιχτές θύρες» για ίδιον όφελος και δημιουργούν μείζονα προβλήματα στην ασφάλεια της χώρας.

A.Tσίπρας: "Θα έχουμε συμφωνία μέσα στις κόκκινες γραμμές μας"

ΕΚΤΑΚΤΟ EUROGROUP ΣΤΙΣ 4 ΜΑΪΟΥ
Αποτέλεσμα εικόνας για Τσίπρας Eurogroup

"Είμαι αισιόδοξος, βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία, η οποία θα κινείται στο πλαίσιο της λαϊκής εντολής που έχουμε λάβει, η οποία ορίζεται από τις κόκκινες γραμμές που έχουμε βάλει" είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την εισηγητική του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της Πέμπτης. 

Πρωτοφανές: Οι ΕΔ «ξέμειναν» από μεταφορέα πολεμικού υλικού από τις ΗΠΑ!

ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΕΔ ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ 

Αποτέλεσμα εικόνας για τανκσ εικόνεςΑπό σήμερα, και σύμφωνα με ασφαλείς πηγές του ΓΕΕΘΑ  οι ΕΔ της χώρας μένουν χωρίς φορέα μεταφοράς του αμυντικού υλικού (ανταλλακτικά και λοιπά στρατιωτική εφόδια) από τις ΗΠΑ προς την Ελλάδα και αντιστρόφως!
Η εξέλιξη αυτή αποτελεί ένα ακόμη σύμπτωμα προϊούσας αποσύνθεσης του μηχανισμού υποστήριξης των ΕΔ  ο οποίος από το 2010 και μετά έχει δεχθεί  καίρια κτυπήματα από την πολιτική των Μνημονίων

Κίνδυνος! Δώδεκα τροφές που δεν πρέπει να μπουν σε φούρνο μικροκυμάτων. Τι δεν πρέπει να βάλετε στο φούρνο μικροκυμάτων ώστε να μην απελευθερωθούν χημικά και να μη δείτε... κομμένα δάχτυλα.


  kindunos-dwdeka-trofes-pou-den-prepei-na-mpoun-se-fourno-mikrokumatwn

Τι δεν πρέπει να δει ποτέ το εσωτερικό ενός φούρνου μικροκυμάτων: Δώστε προσοχή για να αποφύγετε απελευθέρωση χημικών, να δείτε καμμένα δάχτυλα, να πρέπει να καθαρίζετε για ώρες, να ... διεισδύσουν πλαστικά στα φαγητά σας και εν τέλει να δείτε κατεστραμμένο το φούρνο σας.

Ιδού τα φαγητά που πρέπει να αποφύγετε και το γιατί;

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ