}

12 Μαΐου, 2015

Έτσι αντιλαμβάνεται η Τουρκία τα ΜΟΕ: Εμπλοκές και εισβολές στο Α. Αιγαίο την ώρα που ο Έλληνας ΥΠΕΞ ήταν στην Άγκυρα!

ΑΕΡΟΜΑΧΙΑ 2 Vs 2 ΜΕΤΑΞΥ MIRAGE 2000-5 ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ F-16

Την ώρα που ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς συναντάτο με τον Τούρκο Ρ.΄Τ. Ερντογάν και τον υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Η τουρκική Αεροπορία πραγματοποιούσε δεκάδες παραβιάσεις στο Αιγαίο ενώ σαν έφτανε αυτό τα τουρκικά μαχητικά δεν υπάκουσαν στις εντολές του μαχητικών της ΠΑ και αντέδρασαν για να ακολουθήσει μια σκληρή εμπλοκή.

Η κόλαση στα Σκόπια και τα ελληνικά συμφέροντα

Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας 
Πολιτικός Επιστήμων 


Οι φονικές συγκρούσεις ανάμεσα στους Αλβανούς ενόπλους και στους Σκοπιανούς αστυνομικούς στο Κουμάνοβο έρχονται να προστεθούν στη μακρά σειρά ένοπλων παρεμβάσεων των Αλβανών εις βάρος της εδαφικής ακεραιότητας της ΠΓΔΜ.

Το μέλλον των Ελληνο-Τουρκικών σχέσεων!! ΑΝΑΛΥΣΗ!!


28-05-08 1Dimitrakopoulos 4


Το μέλλον των Ελληνο-Τουρκικών σχέσεων.Του Γιώργου ΔημητρακόπουλουΤου Γιώργου Δημητρακόπουλου


Η επίσκεψη του Υπουργού των Εξωτερικών κ.Νίκου Κοτζιά στην Τουρκία και οι συνομιλίες που θα έχει εκεί έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα αποτελέσουν αντικείμενο συζητήσεων και αναλύσεων, στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες και διεθνείς θεσμούς των οποίων οι δύο χώρες είναι μέλη. Το ενδιαφέρον αυτό  εστιάζεται όχι μόνο στην  αποτίμηση της ως σήμερα πορείας των ελληνοτουρκικών σχέσεων  αλλά  και  στο ενδεχόμενο  επαναπροσδιορισμού  του πλαισίου και των επιμέρους πτυχών  που τις προσδιορίζουν,   προκειμένου η εξέλιξη και η διαχείριση τους στο μέλλον  να έχει πιο «ορατά» αποτελέσματα.

Ενοχλήθηκαν οι τουρκολάγνοι από το «Μακεδονία ξακουστή»

Άθρο "κατά παραγγελία" για το συνέδριο της FUEN στην Κομοτηνή! 

Κύκλοι της Ευρώπης δημιουργούν συνθήκες Κοσόβου στην Ελληνική Θράκη  

Η πολιτική ελιτ πρέπει να φέρει άμεσα στην Ελλάδα τα χρήματα που έβγαλε στο εξωτερικό

Γράφει ο Καλφέλης Γρηγόρης 
Καθηγητής της Νομικής Σχολής στο ΑΠΘ 

«Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανείς τον εαυτό του» έλεγε χαρακτηριστικά ο Λέων Τολστόι. Και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους πολιτικούς μας (είτε συντηρητικούς, είτε δήθεν αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ) οι οποίοι βγάζουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό, ενόψει του κινδύνου μιας ενδεχόμενης εξόδου της χώρας μας από την ευρωζώνη!

Ποιος ηγείται της κοινωνίας



Η φυσική ηγεσία ενός έθνους, ενός λαού είναι εκείνη που συγκρατεί τους αρμούς των συλλογικών οικοδομημάτων σε ώρες κρίσης, εμπνέει και καθοδηγεί. Στην πατρίδα μας τα πρόσωπα έχουν αποδειχθεί «λίγα» για να αναδειχθούν ως ηγετικές μορφές, οι οποίες πείθουν και μπορούν να δώσουν λύσεις εκεί όπου όλοι βλέπουν αδιέξοδα.
Δεν έχουν όραμα, ισχυρές αντιστάσεις στους εσωτερικούς και στους εξωτερικούς παράγοντες ούτε ανυποχώρητη βούληση να αλλάξουν προς το καλύτερο την κατάσταση που βιώνουν όλοι.

Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις για τα εξοπλιστικά, τον απόστρατο που συνελήφθη και τον Γ. Ζορμπά .

Το δίδυμο Ζορμπάς-Κατσής όχι μόνο εκτέλεσε την προμήθεια Leopard της εποχής Παπαντωνίου αλλά και την επέκτεινε!

μέσω της " PRESS-GR "
Η φωτογραφία που αποκάλυψε Το πρωί Το spirospero.gr ΕΧΕΙ δημιουργήσει ΣΟΚ ΚΑΙ δέος ΣΤΗΝ Εισαγγελία Αθηνών ΚΑΙ Όχι μόνον! . ΕΧΕΙ ΚΑΙ προκαλέσει αναστάτωση ΣΤΟΝ τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ΚΑΙ ΣΤΟΝ πρώην εισαγγελέα Γιώργο Ζορμπά. Γιατι? Επειδή εικονίζει τον πρώην εισαγγελέα, αδέκαστο κ. Γιώργο Ζορμπά να φωτογραφίζεται.... στο εργοστάσιο κατασκευής των γερμανικών αρμάτων Leopard μαζί με τον διευθυντή του γραφείου του αξιωματικό Πάνο Κατσή.

P-3 Orion. Δικαίωση Καμμένου η ενοχληση Τούρκων, ΠΟΤΑΜΙΟΥ και Θέμου

P-3 ORION HELLENIC AIRFORCE NAVY (1)

Μετά από την καθήλωση των P-3B Orion του Πολεμικού Ναυτικού, το 2009, το Αιγαίο έμεινε αφύλακτο μετά από 40 χρόνια από αεροσκάφος παρακολούθησης, αλλά δεν ενοχλήθηκε κανείς από τους κύριους που τώρα διαρρυγνύουν τα ιμάτια τους. 

Ουτε ο Θεμος ενοχλήθηκε τότε, ούτε ο ΠΟΤΑΜΗΣ , που είναι γνωστός για τις φιλοσκοπιανές θέσεις του ή ακόμη πιο πρόσφατα στο enikos όταν υιοθετησε την θέση των κεμαλοναζι του Τουρκικού Προξενείου.

Έτσι θα προστατέψετε τα παιδιά σας από περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης !

image

Οι γονείς θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις συναναστροφές και τη συμπεριφορά των παιδιών τους, προειδοποιεί η αστυνομία.

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με τη συνδρομή των ψυχολόγων της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Σώματος απευθύνει ορισμένες χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες σε γονείς και παιδιά, με σκοπό την προφύλαξη των ανηλίκων από περιστατικά αποπλάνησης και ασέλγειας σε βάρος τους.

ΚΑΙ... «ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ» ΚΑΙ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΕΙΣ ΤΗ ΝΙΟΣΤΗ;


Αποτέλεσμα εικόνας για ΤσίπραO καλύτερος τρόπος για να αξιολογήσεις τον Τσίπρα είναι να σταθείς στο θεωρείο της Βουλής, απέναντι από το έδρανό του, και να παρακολουθήσεις τη γλώσσα του σώματος όταν απευθύνεται στους πολιτικούς του αντιπάλους. Η εντύπωσή μου είναι ότι πρόκειται για έναν πολιτικό που διαθέτει το «ένστικτο της εξουσίας». Ξέρει να επιβιώνει. Η αστική Κεντροδεξιά τον κρίνει βεβαίως με τα δικά της μέτρα.

Βίντεο - Νέο "Αρκάδι" στην Συρία: 250 Ελληνορθόδοξοι περικυκλωμένοι από 3.000 Ισλαμιστές - ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΔΥΤΙΚΟ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ "ΣΦΥΡΟΚΟΠΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ Βίντεο -


Ένα συριακό "Αρκάδι" εξελίσσεται αυτή τη στιγμή στην βορειοδυτική Συρία όπου διακόσιοι πενήντα Ελληνορθόδοξοι και Αλαουϊτες (κρυπτοχριστιανική σιιτική αίρεση) πολεμούν μέχρις εσχάτων περικυκλωμένοι στο νοσοκομείο της πόλης Τζισρ Αλ Σούγκουρ, από τρεις χιλιάδες ισλαμιστές συμμορίτες, οι οποίοι διαθέτουν βαρύ οπλισμό τον οποίο τους διέθεσε με απλοχεριά η Δύση.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ