}

13 Μαΐου, 2015

Απο τους 153.000 δικαιούχους επιδόματος ανεργίας του ΟΑΕΔ μόνο 20.000 είναι Έλληνες... ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ΟΑΕΔ, μόνο ένας στους εφτά Έλληνες άνεργους παίρνει το επίδομα ανεργίας, με τους υπόλοιπους δικαιούχους να είναι όλοι λαθρομετανάστες. Σύμφωνα με τον οργανισμό, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι ανέρχονται σε 1.061.221 και απ’ αυτούς λαμβάνουν επίδομα μόλις οι 153.602, με τους Έλληνες πολίτες που παίρνουν την συγκεκριμένη επιδότηση να μην ξεπερνούν τους 20.000.

Φτάνουν πια τα παζάρια, μας δουλεύουν οι ξένοι, να τελειώνουμε με τις διαπραγματεύσεις

Φτάνουν πια τα παζάρια, μας δουλεύουν οι ξένοι, να τελειώνουμε με τις διαπραγματεύσειςΤη στρατηγική ενός βρόμικου εκβιασμού διαρκείας έχει επιλέξει η ηγεσία των Βρυξελλών στην εναγώνια προσπάθειά της να παγιδεύσει τον Αλέξη Τσίπρα, να αποδομήσει την κυβέρνηση και να σκοτώσει ό,τι απέμεινε από την πραγματική οικονομία, με τελικό στόχο την απόλυτη υποδούλωση του λαού και της χώρας.
Μετά από έναν πολύμηνο οικονομικό στραγγαλισμό, οι λεγόμενοι εταίροι συνεχίζουν να επιβάλλουν στη χώρα το μαρτύριο της σταγόνας, ενώ παράλληλα προβάλλουν εξωπραγματικές απαιτήσεις, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν μπορούν να γίνουν αποδέκτες από την ελληνική κυβέρνηση.

ΦΡΙΚΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΙΤΗ: Έστειλαν τα παιδιά στον θάνατο (Ίμια) για να δικαιολογήσουν τα 83 δις εξοπλισμών!

ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ!

σημιτης μιζα
Προσθήκη λεζάντας

Ο αρχιερέας της διαπλοκής, αποκάλυψε πως στήθηκε το σχέδιο της μίζας και των εξοπλισμών πάνω στο αίμα των ηρωϊκών νεκρών της νύχτας των Ιμίων.

Τα Ίμια που αποτελούν αποκλειστικό δημιούργημα της συμμορίας Σημίτη και εξαργυρώθηκαν με τις κολοσσιαίες μίζες από το πρόγραμμα αγορών ύψους 83 δις που αποκάλυψε ο Πάνος Καμμένος.

Με πολιτικό όρκο ο καταστροφέας της Ελλάδας δικαιολόγησε τις κολοσσιαίες συμβάσεις με τους γερμανούς ως «απόρροια της νύχτας των Ιμίων» και τα «παιδιά που πέθαναν επειδή…

Ο Σημίτης τα ρίχνει όλα στον Άκη: 'Ο υπουργός Αμύνης είχε όλη την εξουσία - Τι κατέθεσε για τις «χρυσές μίζες»


Ξεκαθαρίζοντας πως δεν γνωρίζει τίποτα για τις παράνομες πράξεις που φέρονται να διέπραξαν οι κατηγορούμενοι στη δίκη για τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών με πρωταγωνιστή τον Άκη Τσοχατζόπουλο, ξεκίνησε την κατάθεση του ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.

Αλεβίτες: Η ωρολογιακή "βόμβα" που τρομάζει την ισλαμική Τουρκία του Ρ.Τ.Ερντογάν

ΟΙ "ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ" ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ;

Σε ωρολογιακή "βόμβα" εξελίσσονται οι ενοχλητικές για την ισλαμική πλέον Τουρκία μειονότητες των Αλεβιτών και των Κούρδων αφού και οι δύο μαζί αποτελούν το μισό περίπου πληθυσμό της γείτονος χώρας.


Η δε τάση προς αύξηση του πληθυσμού είναι περισσότερο στους κουρδικούς πληθυσμούς παρά στους τουρκογενείς των παραλίων της Μικράς Ασίας, της αρχαίας ελληνικής Ιωνίας.

Ψήφισμα – ράπισμα στην Τουρκία από το Ευρωκοινοβούλιο: Αποσύρετε την απειλή πολέμου από την Ελλάδα!

Ευρωκοινοβούλιο: Η Τουρκία να αποσύρει την απειλή πολέμου κατά της Ελλάδας

Σε συστάσεις προς την Τουρκία να σεβαστεί τα κυριαρχικά δικαιώματα όλων των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προέβη η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, υιοθετώντας ένα επικριτικό ψήφισμα κατά της Τουρκίας, ενόψει της έκθεσης προόδου για την ένταξή της στην ΕΕ.

Αλέξη, τελείωνε τον Βενιζέλο. Πλήρωσε κάθε υποβρυχιο 100 εκ. Ευρώ πάνω από τον Άκη.


Ο φάκελος βρίσκεται ήδη στην δικαιοσυνη, από τον υπουργό άμυνας, Πάνο Καμμένο.
Πολλοι βουλευτές της ΝΔ, πριν τις εκλογες του 2012, προσέγγισαν ορθότατα το σκανδαλο Βενιζέλου – Σάφα – Γερμανών. Ο Αργύρης Ντινόπουλος ορθότατα έγραφε πως το σκάνδαλο Βενιζέλου είναι δυο φορές χειρότερο από του Άκη.
Τότε γιατι ο Βενιζέλος ειναι ακόμα έξω, ενώ ο Άκης και η συζυγος του σαπίζουν στην φυλακή;

Υπέρ του τζαμιού ψήφισαν ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ. Η προδοσία του Ελληνισμού εις το διηνεκές ...


Υπέρ της ανέγερσης του μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα μια εξέλιξη που όχι σε τόσο μακρινές εποχές θα φάνταζε ως μυθιστόρημα φαντασίας και μόνο ψήφισαν τελικά όλα τα κόμματα πλην των ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής.
Αυτά είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, το Ποτάμι, το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ