}

16 Μαΐου, 2015

Γιατί δεν "κόβουν" τους δικούς τους μισθούς;

Η κυβέρνηση προσπαθεί να βρει λεφτά για να πληρώσει τις υποχρεώσεις της χώρας στο εξωτερικό. Στο εσωτερικό έχει κηρύξει (για την ακρίβεια, συνεχίζει από τους προηγούμενους) άτυπη στάση πληρωμών. 
Στην αγωνιώδη προσπάθειά της να βρει χρήματα, η κυβέρνηση "χτυπάει" τα αποθεματικά διαφόρων ταμείων, πραγματοποιώντας στην ουσία μία "οικονομική αφαίμαξη" και μία σημαντική μείωση στην ικανότητα απορρόφησης πιέσεων -από τους δανειστές- ικανών να δημιουργήσουν οικονομικό χάος στην χώρα.

Βαλσαμωμένα όνειρα



Σπίτια στοιχειωμένα δεν υπάρχουν - εκτός από ένα: το Σπίτι του Λαού, που δεν έπαψε να ταλαιπωρείται από φανατικούς οπαδούς ερυθρών βουρβουλάκων
Υποψία: η συντριπτική πλειονότητα όσων αφιονίζονται με τα λείψανα της αγίας Βαρβάρας και την περιφορά τους σε διάφορα σημεία της επικράτειας έχει μεταλάβει το νέκταρ των φρούδων ελπίδων στις ΚΟΒΕΣ του κόμματος και έχει λάβει ως αντίδωρο μια συνδρομή του Ριζοσπάστη (που την πλήρωσε).

«Σκοτωμός» Γερμανίας – ΗΠΑ για την Ελληνική «αποικία χρέους»

Από το Σκύλλα στη Χάρυβδη 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο ανηλεής πόλεμος ΗΠΑ – Γερμανίας για τον απόλυτο έλεγχο της πατρίδας μας, με σκληρά χτυπήματα εκατέρωθεν, συχνά κάτω από το τραπέζι. Η γερμανική αλαζονεία κόντρα στον αμερικανικό κυνισμό, σε έναν ανελέητο αγώνα για το ποιος θα περιορίσει τον άλλο, ποιος θα κερδίσει πόντους σε μία λεηλατημένη χώρα που τη θέλουν αποικία τους.

Άρχισαν τα "νταούλια" στη Θράκη...

Η μάνα Θράκη "καίγεται" και ο Κοτζιάς χορεύει 

Η Ε.Ε χρηματοδοτεί μειονότητες στην Ελλάδα να συνεδριάζουν για τα "εθνικά" δικαιώματά τους 

Ο Kill Bill έστειλε τον Θρύλο στον τελικό του Final 4!!! ΦΩΤΟ!!!

Ο Kill Bill έστειλε τον Θρύλο στον τελικό του Final 4

Σε έναν αγώνα θρίλερ γονάτισε την ΤΣΣΚΑ με 70-68! - Πάλεψαν ως το τέλος οι παίκτες του Ολυμπιακού, πίστεψαν στη νίκη και με ηγέτη τον Σπανούλη έκαναν τη μεγάλη ανατροπή.

Άμοιρη ΤΣΣΚΑ τι σου ‘μελλε να (ξανά)πάθεις!
Στα 3:39’’ πριν το τέλος οι Ρώσοι ήταν στο +9 (63-54), όμως εκεί «μίλησε» ο  Σπανούλης, ο οποίος πήρε τον Ολυμπιακό από το… χέρι και με το 70-68, πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό της Μαδρίτης! 

Στους 13 πόντους σταμάτησε ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», πετυχαίνοντας τους 11 στο τέταρτο δεκάλεπτο, με τον Πρίντεζη να ήταν πρώτος σκόρερ με 14 και τον Σλούκα να προσθέτει άλλους 10.

Έρχεται έκρηξη στα Βαλκάνια

Ο Λαβρόφ προειδοποιεί ότι η "Μεγάλη Αλβανία" είναι μεγάλος κίνδυνος 
H Ε.Ε κλείνει επιδεικτικά τα μάτια 

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, από το Βελιγράδι όπου και βρίσκεται, εξέφρασε την ανησυχία του για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια.

Κοτζιάς στη Χουριέτ: "Τα Ίμια ανήκουν στην Ελλάδα - Oι πτήσεις τουρκικών μαχητικών στο Αιγαίο είναι παράνομες"


Η Τουρκία και η Ελλάδα θα πρέπει να επιλύσουν τα προβλήματά τους ειρηνικά, δημιουργώντας κοινά συμφέροντα στην περιοχή κάνοντας χρήση του ρητού «Ο Θεός δίνει», αναφέρει ο ΥΠΕΞ, Νίκος Κοτζιάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τουρκική «Χουριέτ».

Αρχηγός UCK στο Κουμάνοβο: "Επιδιώκουμε τη δημιουργία νέου Αλβανικού κράτους" - Για τρίτο Bαλκανικό πόλεμο μιλούν Σερβία-Βουλγαρία! (vid)

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: "ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ" - ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ NA ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΠΓΔΜ; 

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στα Βαλκάνια μετά την επανεμφάνιση του UCK στο Κουμάνοβο με τη Βουλγαρία να έχει μετακινήσει στρατό στα σύνορα με τα Σκόπια και να δηλώνει έτοιμη για επέμβαση κατά των Αλβανών τρομοκρατών. Αυξημένα μέτρα ασφαλείας έχουν λάβει επίσης και το Μαυροβούνιο και η Σερβία με την τελευταία να απευθύνει προειδοποιήσεις κατά των Αλβανών να μην "τολμήσουν να παίξουν μαζί της"!

Μαζικές παραβιάσεις των εναέριων συνόρων μας στο Αιγαίο από τουρκικά μαχητικά κι ελικόπτερα!

56 ΦΟΡΕΣ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΕΕΧ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 12 ΩΡΕΣ!! 
Σε σωρεία παραβάσεων τον κανόνων εναέριας κυκλοφορίας του FIR Αθηνών και παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου προέβησαν σήμερα τα τουρκικά αεροσκάφη σε βορειοανατολικό, κεντρικό, νότιο και νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ