}

28 Μαΐου, 2015

Όταν τα Κομάντος του Ε.Σ Εισέβαλαν στην Αλβανία και έσπασαν τον Τσαμπουκά των UCKάδων!

Τότε που τα Κομάντο του Ε.Σ εισέβαλαν στην Αλβανία …και απελευθέρωσαν Έλληνα όμηρο ! (Αληθινή Ιστορία )
Τότε που οι “Έλληνες Καταδρομείς με επικεφαλής τον Στρατηγό Δήμου απείλησαν με βομβαρδισμό την ίδια περιοχή που κατάγονται οι σημερινοί UCKάδες …Η επιχείρηση κράτησε ελάχιστες ώρες !

Με στόχο να αποφύγουν την... παρένθεση

Το κριτήριο με το οποίο θα ψηφίσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ 
Γράφει ο Μανώλης Κοττάκης 

Θα γίνει ο Τσίπρας ο «νεκροθάφτης» της Αριστεράς;

Όλοι αναρωτιούνται για το πώς είναι δυνατόν ολόκληρη Ευρωζώνη, με το σκληρότερο νόμισμα στον κόσμο, να μην μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα, δηλαδή ένα μικρό κράτος που θα κόστιζε ελάχιστα για την Ευρώπη;

Γ. Δελαστίκ: ο Τσίπρας να γίνει μνημονιακός θέλουν επιφανείς Άγγλοι

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ*

Δύο άρθρα κορυφαίων και πασίγνωστων και έξω από τη χώρα τους Αγγλων δημοσιογράφων εμφανίστηκαν την ίδια μέρα σε δύο κορυφαίες εφημερίδες - στους αμερικανικούς «Τάιμς της Νέας Υόρκης» και στους βρετανικούς «Φαϊνάνσιαλ Τάιμς» του Λονδίνου. «Νέες εκλογές θα μπορούσαν να δώσουν στην Ελλάδα κουράγιο» ήταν ο τίτλος του άρθρου στους «Τάιμς της Νέας Υόρκης» και το υπέγραφε ο Χιούγκο Ντίξον. «Η μοίρα της Ελλάδας βρίσκεται στα χέρια του Τσίπρα» ήταν ο τίτλος του άρθρου στους «Φαϊνάνσιαλ Τάιμς» και το υπέγραφε ο Βόλφγκανγκ Μινχάου.

Σκοτεινά παιχνίδια στην πλάτη ενός λαού

Ξέρει κάτι ο Τσίπρας που αγνοεί ο Σόιμπλε ή μήπως οι Γερμανοί γνωρίζουν κάτι που δεν ξέρουμε; 

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά τη σύσκεψη με την ομάδα πολιτικής διαπραγμάτευσης, χθες το απόγευμα, στο υπουργείο Οικονομικών, δήλωσε ότι βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία με τους δανειστές.

Βρωμιά και δυσωδία σε κύκλωμα δουλεμπόρων αστυνομικών και πρακτόρων της ΕΥΠ

Εισαγωγικό σχόλιο: Η «καταιγίδα» αποκαλύψεων που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την ύπαρξη και λειτουργία κυκλώματος μετακίνησης και νομιμοποίησης λαθρομεταναστών, στο οποίο εμπλέκονται στελέχη τόσο της Αστυνομίας, όσο και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, απασχολεί ήδη την Δικαιοσύνη, αλλά θα έπρεπε να απασχολήσει πολύ περισσότερο τους πολιτικούς προϊσταμένους.

Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης και η θυσία του τελευταίου αυτοκράτορα


Του Αναστάσιου Λαυρέντζου* 

Καθώς πλησιάζει η 29η Μαΐου, εκείνοι που επιμένουν να θυμούνται, δεν μπορούν να μην σταθούν σε αυτή την ημερομηνία, στην οποία το 1453 συνέβη το κοσμοϊστορικό γεγονός της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης. 562 χρόνια πέρασαν από τότε και το ορόσημο αυτό εξακολουθεί να ανατέμνει την παγκόσμια και την ελληνική ιστορία.

Πόσα ήξερε ο Σημίτης για τα εξοπλιστικά ατοπήματα του Άκη;


Image


Του Κων/νου Φράγκου

Το θάρρος τιμωρείται
το θράσος ποτέ

Μπαλζάκ

\
Δεν είχα, ειλικρινά, την πρόθεση ν' αναμειχθώ στα της δίκης του κ. Άκη Τσοχατζόπουλου. Τις θέσεις μου για την προσωπικότητα και τα έργα του τα εξέθεσα λεπτομερώς από το ON ALERT (19.04.2015) σε μακροσκελή έρευνά μου. Απλά υπενθυμίζω ότι επιχείρησα ν' αποδείξω, με τεκμήρια, ότι ένας από τους βασικούς λόγους που ο τ. ΥΕΘΑ παρεξετράπη είναι γιατί έλειπε, παντελώς ο έλεγχος του τότε Πρωθυπουργού κ. Κων. Σημίτη. Ο κ. Σημίτης, όμως, έβλεπε την κραιπάλη, εγνώριζε τα πάντα αλλά ουδόλως συνεκινείτο.

Τι θα φέρει η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης - Ποιοι ευνοούνται

ΚΕΝΟ 2 ΔΙΣ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ
Τι θα φέρει η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης - Ποιοι ευνοούνται

Με κατάρρευση απειλείται η Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΑΣ) που επιβλήθηκε με τον πρώτο σχετικό μνημονιακό νόμο 3865/10 (και επαναλήφθηκε με άλλα νομοθετήματα), καθώς το Ελεγκτικό Συνέδριο -σύμφωνα με πληροφορίες- προσανατολίζεται να την κρίνει αντισυνταγματική.

Φωτιά στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, απο την «ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΠΑΤΗ». Κοροϊδία!

DSC_4062

Πολλοί νέοι αναγνώστες μας στέλνουν καταγγελίες για φουσκωμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Οσοι μας διαβάζουν είχαμε προειδοποιήσει από 8/10/2010 με το άρθρο «ΔΕΗ : Θα πληρώσουμε το κόστος της «Πράσινης» Απάτης;».

Ε. λοιπόν το κόστος της Πράσινης Απάτης, από μέχρι τις 30/7/2012 είχε αφήσει χρέος €300.000.0000 και το οποίο ανεβαίνει διαρκώς και σύμφωνα με επίσημη έκθεση (ΛΑΓΗΕ) η μαύρη τρύπα θα έφτασε €1,4δις το 2014 και γι αυτό μείωσαν όσο μπορούσαν τις ταρίφες (την τιμή που αγόραζε η ΔΕΗ) και αύξησαν τα…έσοδα.

Ο μύθος περί "Βυζαντινής αυτοκρατορίας" και "Βυζαντινών"

Γράφει ο Φώτης Μιχαήλ 
Ιατρός

Σήμερα, σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά, δυστυχώς, ακόμα και μέσα στην πατρίδα μας, οι περισσότεροι μιλάνε για ’’Βυζαντινή αυτοκρατορία’’ και για ’’Βυζαντινούς’’. Οι όροι Ρωμανία και Ρωμηός, σπάνια χρησιμοποιούνται. 

Αλβανία: Θέμα για την υφαλοκρηπίδα στο Ιόνιο εγείρει ο Εντι Ράμα

«Το εθνικό συμφέρον υπερτερεί της καλής γειτονίας» δήλωσε, δημιουργώντας αρνητικό κλίμα στις σχέσεις Αλβανίας - Ελλάδας 

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα δήλωσε ότι η χώρα του έχει σχέσεις καλής γειτονίας και στρατηγικής συνεργασίας με την Ελλάδα, αλλά, όπως τόνισε, αναφερόμενος στη συμφωνία οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας, «δεν σκοπεύουμε να διαπραγματευτούμε το εθνικό συμφέρον για χάρη της καλής γειτονίας».

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ