}

31 Μαΐου, 2015

Paul Craig Roberts: "Aν η Ελλάδα αποχωρήσει από την ευρωζώνη τότε θα διαλυθεί η αμερικανική Αυτοκρατορία" (vid)

ΤΙ "ΒΛΕΠΕΙ" Ο ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ρ.ΡΗΓΚΑΝ

Τον τρόμο των ΗΠΑ, στην σκέψη ότι η Ελλάδα μπορεί να αποχωρήσει από την ευρωζώνη και να στραφεί στη Ρωσία με ότι αυτό συνεπάγεται γεωπολιτικά με αποτέλεσμα την διάλυση της "αμερικανικής αυτοκρατορίας", περιγράφει ο πρώην Αμερικανός υφυπουργός οικονομικών επί κυβερνήσεως Ρ.Ρήγκαν, και πρώην εκδότης και αρθρογράφος των Wall Street Journal, Business Week, και Scripps Howard News Service, Dr. Paul Craig Roberts.

Σαν σήμερα 31 Μαίου το 1952: Ο Νικόλαος Πλαστήρας αναλαμβάνει πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Διαβάζοντας για τον ΣΤΡΑΤΗΓΟ & ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΛΑΣΤΗΡΑ μεγάλη εντύπωση μου έκανε το ΗΘΟΣ του γι' αυτό σας παραθέτω ορισμένες πτυχές του τίμιου αυτού ανδρός από μαρτυρίες γνωστών , φίλων και εχθρών ... Τα συμπεράσματα δικά σας και η σύγκριση με τους υπόλοιπους πολιτικούς που ανέλαβαν την διακυβέρνηση της χώρας έως και σήμερα... Παρακολουθήστε το σχετικό ντοκυμαντέρ της ΝΕΤ:

Η ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ : Ο εκτοπισμός της κλασικής παιδείας από τη Μέση Εκπαίδευση



Η είδηση είναι συγκινητική και έρχεται από τη Γαλλία: Οι εκπαιδευτικοί βγαίνουν στον δρόμο και διαδηλώνουν υπέρ της διατηρήσεως των αρχαίων ελληνικών και των λατινικών στη Μέση Εκπαίδευση.

S.O.S εκπέμπουν οι Έλληνες της Ουκρανίας: Το καθεστώς του Κιέβου βομβαρδίζει τα χωριά τους (vid)

Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΘΡΗΝΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ ΝΕΚΡΟΥΣ

Έκκληση προς το ελληνικό κράτος για βοήθεια κάνουν οι Έλληνες της Μαριούπολης, στη Νοτιοανατολική Ουκρανία, οι οποίοι βρίσκονται στο έλεος της περιβόητης "αντιτρομοκρατικής" επιχείρησης του καθεστώτος του Κιέβου, που επιχειρεί να καταλάβει τη Νέα Ρωσία εφορμώντας από το τελευταίο προπύργιο που του έχει απομείνει στην Αζογική Θάλασσα.

Φάμπρικες για να σιτίζονται πλουσιοπάροχα ένα σωρό αργόσχολα κομματικά "γατόνια"

 Του Γ. Γ.

Μάθαμε σήμερα ότι με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών ο ελληνικός λαός   θα πληρώσει στα πολιτικά κόμματα 6.330.000 ευρώ ώστε αυτά να τα διαθέσουν για  «ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς». Μάλιστα. Ας μην σχολιάσουμε τον τρόπο που γίνεται ο καταμερισμός αυτών των χρημάτων (Η ΔΗΜΑΡ π.χ παρουσιάζεται να λαμβάνει σχεδόν το ίδιο ποσό με το ΚΚΕ π.χ). Να σταθούμε κάπου αλλού.

Αποκάλυψη - Τι θα περιλαμβάνει η συμφωνία; - Πως αξιοποιούνται τα 11,4 δισ του ESM; – Πως η ΕΚΤ έπεισε την Γερμανία;

Αποκάλυψη - Τι θα περιλαμβάνει η συμφωνία; - Πως αξιοποιούνται τα 11,4 δισ του ESM; – Πως η ΕΚΤ έπεισε την Γερμανία;

Η Ελλάδα έχει αποφασίσει να πληρώσει το ΔΝΤ και έχει συγκεντρώσει τα 298 εκατ που πρέπει να καταβάλλει στις 5 Ιουνίου
Η συμφωνία είναι σχεδόν 100% δεδομένη.... 
Κυβερνητικές πηγές, ΕΚΤ και αξιωματούχοι στις Βρυξέλλες βλέπουν συμφωνία και το κυριότερο όλοι εγκαταλείπουν τα σενάρια της χρεοκοπίας, εγκαταλείπουν τα σενάρια της στάσης πληρωμών και των capital controls.

Ένας όμορφος άνθρωπος ανάμεσα μας… Ο άνεργος που ταΐζει 6000 άπορους το μήνα…


Ένας όμορφος άνθρωπος ανάμεσα μας… Ο άνεργος που ταΐζει 6000 άπορους το μήνα…



Της ΕΛΛΗΣ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ 

Τον φιλοξενήσαμε τον Οκτώβριο του 2013.  Οι πράξεις του άφησαν και αφήνουν σημάδια σε ζωές χιλιάδων ανθρώπων. Μας δίδαξε και μας διδάσκει  τι πάει να πει ανθρωπιά, αγάπη κι αλληλεγγύη ,  στον τερατόμορφο κόσμο του σήμερα. Τελικά ναι,  υπάρχουν ακόμα άνθρωποι… Άλλοι άνθρωποι, όμορφοι άνθρωποι, όπως ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Μα θα γίνουμε «μπαταχτσήδες»;

Του Όθωνα Κουμαρέλλα 

Πολλοί προσδίδουν στο χρέος και στην αποπληρωμή του είτε μια ιδεολογική, είτε μια ηθικής τάξης διάσταση. 
Πράγματι, στο άκουσμα και μόνο της φράσης περί μονομερούς διαγραφής του χρέους, πολλοί -άλλοι καλοπροαίρετα και άλλοι σκόπιμα και υποκριτικά- εξανίστανται. Είναι χαρακτηριστική η φράση: «Μα θα γίνουμε μπαταχτσήδες;».

Ο Ερντογάν ο «πορθητής» παραλίγο να πέσει από τα… πανό - Ευτράπελα αλλά και απειλές στο τουρκικό πανηγύρι για την άλωση της Πόλης

Α. ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ: «ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ;»

Με ευτράπελα, πανηγύρια με έντονο το στοιχείο του κιτς  αλλά και απειλές για την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε η πομπώδης τελετή που ετοίμασε το κόμμα του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν για τα 562 χρόνια από την άλωση της Πόλης.

Σπίτια σε στρατιωτικούς! Που και σε ποιους θα δοθούν πως θα κατασκευαστούν!!


Σπίτια σε στρατιωτικούς! Που και σε ποιους θα δοθούν πως θα κατασκευαστούν!!Η επιχείρηση “Real estate” στις Ένοπλες Δυνάμεις ξεκινά. Σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Άμυνας που έγινε το πρωί υπό την προεδρια του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου αποφασίστηκε να δημιουργηθεί άμεσα στρατιωτικός φορέας ο οποίος θα αναλάβει την αξιοποίηση όλης της ακίνητης περιουσίας των ΕΔ. Η αξιοποίηση δεν προβλέπει πώληση ακινήτων αλλά ενοικίαση η οποια για κάθε ακίνητο καθορίστηκε στο 5% της αντικειμενικής αξίας κάθε ακινήτου ετησίως. 

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ