}

04 Ιουνίου, 2015

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για δανειστέςΣκούρα τα πράγματα αδέλφια από τας Ευρώπας. Μεγάλος τζερτζελές, όχι θα συμφωνήσουμε, όχι δεν θα συμφωνήσουμε, όχι ΘΑ πτωχεύσουμε (τωωωωωωωρα, να ήταν κι άλλο), όχι θα πάμε σε εκλογές, Αν δε γίνει τούτο θα πάμε σε δημοψήφισμα και εκλογές μαζί (μερικοί το λένε αυτό το δυο σε ένα), όχι το ένα, όχι το άλλο, και ΟΛΟΙ οι πολιτικοί παίζουν το παιχνίδι τους, έτσι που να είναι εκείνοι ασφαλείς, και ο λαουτζίκος, που ΜΟΝΙΜΑ κοιμάται, να μη ξυπνήσει ξαφνικά και τους πάρει ο διάολος…..

Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ: Το ΔΝΤ αποδέχθηκε την συγχώνευση των τεσσάρων δόσεων σε μία δόση στις 30 Ιουνίου

DIE WELT: "ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ"

Το ΔΝΤ αποδέχθηκε - αν μπορούσε ας έκανε και διαφορετικά... - το ελληνικό αίτημα για συγχώνευση των τεσσάρων δόσεων του επαχθούς δανείου που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις Παπανδρέου και Σαμαρά, σε μία δόση στις 30 Ιουνίου και αυτό γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του ΔΝΤ και αυτό είναι μία πρώτη νίκη της κυβέρνησης.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ζητάμε έως 340 δισ. ευρώ για τις γερμανικές αποζημιώσεις



Σε εξέλιξη είναι στην Επιτροπή για την Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών, η ενημέρωση από τα μέλη της Ειδικής Επιτροπής του υπουργείου Οικονομικών, που συνέταξε την Έκθεση για τον προσδιορισμό των αξιώσεων από τις γερμανικές επανορθώσεις και το κατοχικό δάνειο.

Η Ελλάδα ζητά από το ΔΝΤ συγχώνευση των δόσεων

Ραγδαίες εξελίξεις. Αίτημα συγχώνευσης των δόσεων προς το ΔΝΤ κατέθεσε η κυβέρνηση. Δεν θα πληρώσουμε τη δόση της Παρασκευής. Τι ποσό πρέπει να πληρώσουμε μέσα στον Ιούνιο
Αίτημα συγχώνευσης των τεσσάρων δόσεων του Ιουνίου προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, συνολικού ύψους 1,530 δισ. ευρώ, κατέθεσε στον οργανισμό η κυβέρνηση.
Η πρώτη δόση προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ύψους 298 δισ. ευρώ, έπρεπε, κανονικά να καταβληθεί την Παρασκευή, 5 Ιουνίου.

"Πολεμικός πυρετός" στην Αθήνα - Έκτακτη σύσκεψη Α.Τσίπρα με Γ.Βαρουφάκη με μενού τη δόση στο ΔΝΤ

ΑΚΥΡΩΣΕ ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Ζ.Κ.ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΙ Γ.ΝΤΑΪΣΕΝΜΠΛΟΥΜ Ο Α.ΤΣΙΠΡΑΣ - ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΑΥΡΙΟ

Αυτή την ώρα ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης μεταβαίνει στο Μέγαρο Μαξίμου για σύσκεψη με τον πρωθυπουργό Α.Τσίπρα για να ετοιμαστεί ένα απαντητικό σχέδιο στην νεο-αποικιακή πρόταση των δανειστών που απορρίφθηκε επί τόπου από τον πρωθυπουργό στην συνάντησή του με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζ.Κ.Γιουνκέρ.

Απογείωση κατά «ριπάς» – Ανταριάζουν την Έρημο της Αιγύπτου τα «Δίλιτρα της Ελλάδος»!!

Σαρώνουν και Aνταριάζουν την Έρημο της Αιγύπτου τα «Δίλιτρα της Ελλάδος»1

Σαρώνουν και Aνταριάζουν την Έρημο της Αιγύπτου τα «Δίλιτρα της Ελλάδος»«Σαρώνουν και ανταριάζουν» την Έρημο της Αιγύπτου τα «δίλιτρα της Ελλάδος» που απογειώνονται κατά «ριπάς», εκτελώντας Ασκήσεις Αναχαίτισης ,επίθεσης και βομβαρδισμού σε πραγματικές συνθήκες μάχης …

Η χθεσινή συνάντηση Τσίπρα-Γιούνκερ στον γερμανικό Τύπο



«"Εποικοδομητικές" συζητήσεις στις Βρυξέλλες χωρίς αποτέλεσμα», λέει η εφημερίδα Die Welt, ένας τίτλος χαρακτηριστικός του κλίματος και του υπόλοιπου γερμανικού Τύπου.
«Οι διαπραγματεύσεις για τα μέτρα περικοπών δαπανών και τις μεταρρυθμίσεις μεταξύ του προέδρου της Κομισιόν Γιούνκερ και του πρωθυπουργού Αλέξ Τσίπρα δεν πρόσφεραν καμία πρόοδο. Παρόλο που οι συμμετέχοντες τις χαρακτήρισαν εποικοδομητικές», σχολιάζει η Welt.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ