}

05 Ιουνίου, 2015

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ!



Eίμαστε ακόμα ζωντανοί! Και η φράση -πριν λίγο- του πρωθυπουργού "τέρμα τα παιχνίδια στην πλάτη του ελληνικού λαού" μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους, πέρα από ιδεολογικές διαφωνίες, τούτες τις κρίσιμες ώρες! "Πρέπει 
όλοι να καταλάβουν ότι ο ελληνικός λαός έχει υποφέρει πολύ τα τελευταία πέντε χρόνια και κάποιοι πρέπει να σταματήσουν να παίζουν παιχνίδια στις πλάτες του",

Έκκληση οκτώ διεθνών προσωπικοτήτων για τη διάσωση της Ευρωπαϊκής Ενωσης: "Μην πιέζετε άλλο την Ελλάδα - Θέτετε σε κίνδυνο την ΕΕ"!


Ανοικτή επιστολή στους «Financial Times» με αφορμή το τέλμα στις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους δανειστές της, ένα τέλμα στο οποίο κινδυνεύει να βουλιάξει ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Ενωση που τώρα βρίσκεται σε κίνδυνο, απέστειλαν οκτώ διάσημοι ακαδημαϊκοί και πολιτικοί.

Τ.Στίγκλιτς: "Παράλογες οι απαιτήσεις των πιστωτών - Ορθώς τις απορρίπτει ο ΣΥΡΙΖΑ"


Με το ερώτημα «Η τελευταία πράξη της Ευρώπης;» («Europe’s Last Act?») ο νομπελίστας Τζόζεφ Στίγκλιτς με άρθρο του, επικρίνει σφόδρα τους πιστωτές της Ελλάδας και δικαιολογεί την απόρριψη της πρότασης της «Τρόικα» από την Αθήνα.

Μισθοί στρατιωτικών: Τι λέει ο Καμμένος για την απόφαση του ΣτΕ και την εφαρμογή της -ΒΙΝΤΕΟ


Image

Η εκτέλεση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για την επιστροφή των μισθών στρατιωτικών στα επίπεδα του καλοκαιριού του 2012, είναι το θέμα που “καίει” τα στελέχη των ΕΔ. Τα δύο κόμματα που συγκυβερνούν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ είχαν κατηγορηματικά δεσμευτεί ότι η απόφαση θα υλοποιηθεί 100%. Το ερώτημα είναι το πότε. Γιατί το πως κατά τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο έχει λυθεί.

O "ΣΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ"!!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ!!

Το γύρο του διαδικτύου κάνειτο κείμενο που έχει γράψει ένας χρήστης του Facebook και στο οποίο μιλά έξω από τα δόντια για το πως είναι ο «Σωστός Ελληνας». Ουσιαστικά, καυτηριάζει πολλά από τα ελαττώματα του νεοέλληνα...

Αναλυτικά το κείμενο:

Όλη η πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης για το "κούρεμα" του χρέους

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Αναλυτικά η ελληνική πρόταση για να καταστεί το ελληνικό χρέος βιώσιμο και να μην χρειαστεί να πουληθούν οι Έλληνες πολίτες και τα παιδιά τους στα "σκλαβοπάζαρα" των ασύδοτων αγορών.
To νέο σχέδιο αναδιάρθρωσης χρέους που θα παρουσιάσει η Ελλάδα στους πιστωτές αποκαλύπτουν σήμερα οι «Financial Times».

Σκληρή απάντηση των ΗΠΑ προς τον Αμερικανό πρέσβη στη Λευκωσία: "Αδιαμφισβήτητο ιστορικό γεγονός η εισβολή της Κύπρου"!!

ΜΟΝΟ ΑΝΟΗΤΟΣ Η ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ. ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ!!!
gerousiasths
Σκληρή απάντηση, έδωσε ο γερουσιαστής του Νιου Τζέρσι, Ρόμπερτ Μενέντεζ, προς τον Αμερικανό πρέσβη στη Λευκωσία, ο
οποίος είχε δηλώσει ότι "το Κυπριακό δεν είναι κατά κύριο λόγο πρόβλημα εισβολής και κατοχής". Παράλληλα επισήμανε ότι τέτοιες προκλητικές δηλώσεις μόνο κακό κάνουν στην προσπάθεια επίλυσης του Κυπριακού.

Προτείνουν υποταγή, απαντάμε με εκλογές!

Γράφει ο Μαγια

Αποτέλεσμα εικόνας για εκλογές
Ο κόμπος έφθασε στο χτένι και ο κύβος θα ριφθεί.
Οι «θεσμοί» (λέγε με Βερολίνο…) επιμένουν να ζητάνε «τα …κέρατά τους». Επιμένουν στο σχέδιό τους για την πλήρη υποταγή της χώρας. Όπερ εστί μεθερμηνευόμενο, εάν θα κυβερνάται με το Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας ή με τα Διατάγματα των Επικυρίαρχων.

Τι έγινε στα 1204 και μας το κρύβουν;

Γράφει ο Φώτης Μιχαήλ 
Ιατρός 

Είναι πολύ παρήγορο, αλλά και τιμητικό για τον Λαό μας, που δεν ξεχνά ποτέ την Πόλη του και τον Αυτοκράτορά του και που κάθε χρόνο, στις 29 Μαΐου, τιμά και μνημονεύει με ιδιαίτερη ευλάβεια τους μάρτυρες της Άλωσης. 

Τα ψέμματα τελείωσαν: Ή τελική συμφωνία με πρόβλεψη "κουρέματος" χρέους ή οριστική ρήξη

ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ ΣΤΟ ΔΝΤ

Το μήνυμα που έστειλε η κυβέρνηση με την μη καταβολή της δόσης στο ΔΝΤ που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα και την συνένωση των οφειλών σε μία δόση που θα πληρωθεί στις 30 Ιουνίου, ήταν ότι τα ψέματα τελείωσαν. Ή θα υπάρξει τελική λύση ή θα πάμε σε οριστική ρήξη.

Τσίπρας σε Μέρκελ και Ολάντ: Το κείμενο που μου δώσατε, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό


Τηλεφωνική επικοινωνία διάρκειας μίας ώρας, είχαν το βράδυ της Πέμπτης, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ.
Το τηλεφώνημα αυτό έρχεται μια μέρα μετά την συνάντηση των Βρυξελλών και την άρνηση του Έλληνα πρωθυπουργού

Αφρικανοποίηση μέσω Ευρώπης


Αποτέλεσμα εικόνας για συσσίτιαΟι Ελληνες, από την πρώτη ημέρα της μνημονιακής προδοσίας που συνετελέσθη εναντίον της χώρας μας και η οποία παραμένει ατιμώρητη, βρίσκονται σε ένα πολιτικό και οικονομικό αδιέξοδο. Επίσης, όσον αφορά την ειδησεογραφία αισθάνονται λες και ζουν το ίδιο εικοσιτετράωρο! Ο φαύλος κύκλος της ύφεσης έχει καταναλώσει τον χρόνο μαζί με τα αποθέματα των δυνάμεων μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού.

"Το φυσάνε και δεν κρυώνει" στο ΔΝΤ - Η Ελλάδα τους έσπασε την "παρθενιά"

ΕΚΠΛΗΚΤΗ ΔΗΛΩΝΕΙ Η Κ.ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ
Aκόμα "βουϊζουν" τα αυτιά της γενικής διευθύντριας του ΔΝΤ Κ.Λαγκάρντ από την προειδοποιητική "πιστολιά" που έριξε σήμερα η ελληνική κυβέρνηση, δηλώνοντας έκπληκτη από "την άρνηση   της Ελλάδας να πληρώσει  την 'μικρή' αυριανή δόση των 300 εκατ. ευρώ".

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ