}

07 Ιουνίου, 2015

ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ: Διαβάστε πόσες αποδείξεις πρέπει να μαζέψετε για να έχετε έκπτωση φόρου

apodeikseis1Για όλους τους φορολογούμενους και όχι μόνο για τους μισθωτούς και συνταξιούχους εφαρμόζονται φέτος οι φοροαπαλλαγές για τις ιατρικές δαπάνες, τα νοσήλια, τα φάρμακα και τις δωρεές ενώ έχει μειωθεί η αξία των αποδείξεων για τους μισθωτούς και συνταξιούχους.

Μας "ελεούν" για το καλό... τους!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 


Ξέρετε κανένα λαό στον κόσμο που δανείζεται για να ξεχρεώσει τα χρέη του και αυτά αντί να μειωθούν αυξάνονται με ταχύτητα;

Ξέρετε κανένα λαό που οι δανειστές- εταίροι του «κλαίνε» και οδύρονται γιατί του δανείζουν τα λεφτουδάκια τους και έτσι κερδίζουν πολύ περισσότερα από όσα του δάνεισαν;

Είναι η χώρα και οι πολίτες έτοιμοι για ρήξη;

Η ρήξη για τους Έλληνες είναι πάντα γοητευτική ως λέξη και ως προοπτική. Δεν σημαίνει ότι την επιλέγει πάντοτε. Αυτή τη περίοδο είναι πάλι στο προσκήνιο. Όχι αδικαιολόγητα. Είναι η χώρα κι όλοι εμείς -και όσοι είναι υπέρ κι όσοι είναι κατά- έτοιμοι για ρήξη με τους δανειστές μ΄ ότι αυτό σημαίνει;

Guardian προς δανειστές: "Δείξτε σεβασμό στον ελληνικό λαό - Είναι ώρα για ανακωχή"

ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ "ΚΛΙΜΑ" ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΠΙΣΤΟΛΙΑ" ΤΟΥ Α.ΤΣΙΠΡΑ

 Ακόμα και η «ναυαρχίδα» των δανειστών, ο βρετανικός Guardian, μετά την "πιστολιά" του Α.Τσίπρα στο ΔΝΤ, ζητά «ανακωχή" στην σύσγκρουση μεταξύ Ελλάδος και δανειστών και«σεβασμό για τον ελληνικό λαό» από τους δανειστές!

Die Welt: "Η Α.Μέρκελ τρέμει - Η Γερμανία θα θεωρηθεί ότι προκάλεσε μια νέα καταστροφή μετά τους δύο παγκόσμιους πολέμους"

"Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΦΤΕΙ ΒΑΡΙΑ ΣΤΗ ΒΑΥΑΡΙΑ"

H Γερμανία θα θεωρηθεί υπέυθυνη για ένα ακόμα παγκόσμιο "αιματοκύλισμα", οικονομικό αυτή τη φορά εάν αναγκάσει την Ελλάδα να αποχωρήσει από την ευρωζώνη, αναφέρει σήμερα η Die Welt.
Ο άνεμος της "αλλαγής" σε όλον τον Διεθνή Τύπο είναι πλέον σαφής.

«Κινηματική» γερμανοφιλία

Αποτέλεσμα εικόνας για δωσίλογοιΟι περισσότεροι εκ των δοσιλόγων της Κατοχής δεν τιμωρήθηκαν για τις πράξεις τους. Τους γλίτωσε το ΚΚΕ! Η κομμουνιστική ανταρσία και η ανάγκη της πλειοψηφίας να αμυνθεί και να γλιτώσει την πατρίδα μας από την υπαγωγή της στη δικαιοδοσία του Στάλιν προσέφερε ευκαιρία ζωής στους συνεργάτες των Γερμανών. Μερικοί αναμείχθηκαν με το πλήθος για να αποφύγουν την επαφή τους με τη Δικαιοσύνη.

Αστραπιαία η Αντίδραση «ΥΠΕΘΑ & ΓΕΣ» στις Απειλές των Λιάπηδων!

540831-thumb-large Με τρία Ελικόπτερα της Α.Σ θα πετάξει αύριο στην Ελληνο-Αλβανική Μεθόριο ,αλλά και στα Σύνορα με τα Σκόπια ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος

Ο ΥΕΘΑ Καμμένος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλη Τελλίδη θα επισκεφτεί και θα επιθεωρήσει όλα τα φυλάκια της Περιοχής ,ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα καταλύσει  σε φυλάκιο της Περιοχής μαζί με τους Ακρίτες μας !

Ο Μιχάλης Ιγνατίου αποκαλύπτει την έσχατη προδοσία του Γιώργου Παπανδρέου: ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ

ΒΙΒΛΙΟ – ΚΟΛΑΦΟΣ με συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπαγωγή της χώρας στο μνημονιο.
Το θέμα της Ελλάδας είχε λυθεί χωρίς καμμία συνέπεια για τον λαό και την πατρίδα, αλλά ο Παπανδρέου έκανε ότι δεν άκουγε!
Διόγκωσαν το έλλειμμα για να συγκαλύψουν το έγκλημα Παπανδρέου – ΔΝΤ και να δικαιολογήσουν τον δολοφονικό σχεδιασμό.
Να γιατί ο Σαμαράς δεν έκανε ποτέ την εξεταστική. Να γιατί προσπάθησε να συγκαλύψει τον Παπανδρέου.
Να γιατί ο κύριος Αθανασίου επιχειρεί να συγκαλύψει τον Γεωργίου και να απαξιώσει την εξεταστική.
Η μυστική πενταμερής του Λουξεμβούργου για την διάσωση της Ελλάδας και το βρώμικο σχέδιο Παπανδρέου.

Η Ελλάδα και η Νέα Τάξη Πραγμάτων

Πως μας ωφελεί η αλλαγή ισορροπιών στην ευρύτερη Μέση Ανατολή

Του Σωτήρη Σιδέρη 

Η επίσκεψη του Ιρανού υπουργού Εξωτερικών, Μοχάμαντ Τζαβάντ Ζαρίφ, στην Αθήνα στις 28 Μαΐου, η ενδοκυβερνητική συζήτηση για αναγνώριση της Παλαιστίνης από την Ελλάδα, όπως και οι συζητήσεις για την πραγματοποίηση τριμερούς συνάντησης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ έπειτα από εκείνη με την Αίγυπτο, δίνουν το στίγμα των έντονων διπλωματικών διεργασιών, ενώ παράλληλα αυξάνουν τις δυνατότητες της χώρας μας να βελτιώσει τον ρόλο της στην περιοχή.

Ο καλός μουσουλμάνος Ταγίπ, επιτίθεται στους κακούς δυτικούς (σταυροφόρους)

Ερντογάν μαινόμενος κατά δυτικών ΜΜΕ λίγο προτού ανοίξουν οι κάλπες 
Στο στόχαστρο του τούρκου προέδρου Guardian, New York Times και Die Zeit 

Οι μισθοί πάλι στο χειρουργείο!

«Αφαίμαξη» στα ρετιρέ της μεσαίας τάξης, αναδρομικά λόγω της έκτακτης εισφοράς
Αναδρομική αύξηση-φωτιά της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, έως και πάνω από 185% για ετήσια εισοδήματα άνω των 30.000 ευρώ, προτείνει η κυβέρνηση στους δανειστές! Ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος οι φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν επιπλέον ποσά για την ειδική εισφορά από 210 έως 26.000 ευρώ (γι' αυτούς που έχουν εισοδήματα έως 500.000 ευρώ).
Ειδικότερα η πρόταση της κυβέρνησης προβλέπει:

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΟΛΑΝΤ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Παγκόσμιος συναγερμός για την Ελλάδα: Παρέμβαση Μ.Ομπάμα αύριο στους G7 - Γάλλος ΥΠΟΙΚ: «Οι Θεσμοί έτοιμοι να συζητήσουν την ελληνική πρόταση»


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι πυρετώδεις διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της συμφωνίας μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών, διαπραγματεύσεις οι οποίες πρακτικά απασχολούν και τις δύο υπερδυνάμεις.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ