}

09 Ιουνίου, 2015

Γερμανοί χριστιανοί θεολογοι καλούν για άμεση ελάφρυνση του Ελληνικού χρέους και κατάργηση της λιτότητας! Γι’ αυτό τους κυνηγούσε ο Χίτλερ

Dietrich Bonhoeffer: Ο πάστορας, συνιδρυτης της «Εκκλησίας της εξομολόγησης» που αντιστάθηκε στους ναζί. Κρεμάστηκε από τους ναζι μετα από δίκη παρωδία, δυο εβδομάδες πριν ο κόκκινος στρατός συνθλίψει το ράιχ. Πάλι οι παπάδες της Γερμανίας δείχνουν την αντίδραση τους στην θηριωδία κατα της Ελλάδας με μια ηχηρή παρέμβαση.
“And forgive us our debts, as we forgive our debtors …”
A group of theologians from different churches in Germany calls for immediate debt relief for Greece and an end to the austerity policy.
A call to write off Greece’s debt and for an end to austerity!
Christians do not see the story from the perspective of those in control, nor do they see it from the perspective of the ‘institutions’ or of the German federal government or of a certain Mr Schäuble. We also do not view the

Ποια θα είναι η Τουρκία χωρίς τον Ερντογάν κυρίαρχο;

Και τώρα, τι θα απογίνουμε χωρίς τους ισλαμιστές; Η ιστορία θα αποφανθεί αν οι κάλπες της Κυριακής έγραψαν την αρχή του τέλους στην πολυτάραχη ιστορία του Σουλτάνου. Αν όμως πράγματι αποδειχθεί ότι πρόκειται για τέλος εποχής, αυτό δεν προοιωνίζει απαραίτητα καλύτερες ημέρες για τα ελληνοτουρκικά.

Ποιους πολιτικούς τάιζε η Siemens 10% η ταρίφα για όλα τα έργα και τις προμήθειες

Ποιους πολιτικούς τάιζε η Siemens 10% η ταρίφα για όλα τα έργα και τις προμήθειες
Το κρατος της Siemens είναι εδώ! Ζει και βασιλεύει. Όπως αποκάλυψε χθες στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Βουλής ο τέως υπουργός και τέως πρόεδρος της Επιτροπής για την Siemens Σήφης Βαλυράκης, κόμματα και Δικαιοσύνη συγκαλύπτουν τη διερεύνηση των ποινικών ευθυνών για τους πολιτικούς που λαδώνονταν με 10% για όλα τα έργα και τις συμβάσεις που ανέθετε το ελληνικό Δημόσιο στον γερμανικό κολοσσό.

Kραυγή αγωνίας από το ΓΕΑ: "Κρύβουν τον ήλιο στο Αιγαίο τα τουρκικά μαχητικά τα UAV και οι βαλλιστικοί πύραυλοι των 2.500 χλμ"

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ 

Έναν άγνωστο πόλεμο που διεξάγεται νυχθημερόν στο Αιγαίο περιέγραψε ανώτατη πηγή της ΠΑ σε ομάδα δημοσιογράφων που κλήθηκε στο Επιτελείο προκειμένου να ενημερωθούν για την τακτική κατάσταση στο Αιγαίο.

Bloomberg: Οι θεσμοί απέρριψαν τη νέα πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης

Bloomberg: Οι θεσμοί απέρριψαν τη νέα πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης
Την πρόθεση τους να οδηγήσουν την Ελλάδα σε οικονομική ασφυξία απέδειξαν για ακόμη μία φορά οι ξένοι δανειστές.
Χρειάστηκαν λιγότερα από 50 λεπτά προκειμένου οι νέες προτάσεις που υπέβαλε την Τρίτη προς τους δανειστές της η Ελλάδα να χαρακτηριστούν μη αξιόπιστες, σύμφωνα με υψηλόβαθμους αξιωματούχους της Ευρωζώνης.

Στίγκλιτς: Απαιτούν από την Ελλάδα να υπογράψει την καταστροφή της!

«Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνεχίζουν να παίζουν ένα παιχνίδι μικροπολιτικής με την ελληνική κυβέρνηση 
Απαιτούν από την Ελλάδα την υπογραφή ενός προγράμματος που οι ίδιοι έχουν ήδη αναγνωρίσει πως έχει αποτύχει!

Η Ελλάδα έχει προσεγγίσει τις απαιτήσεις των πιστωτών της και βρίσκεται πολύ περισσότερο από ό, τι στα μισά του δρόμου.

Τι `ναι αυτό που μας ενώνει, μας χωρίζει, μας πληγώνει...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 


Κατ' αρχάς (φρονεί το blog), δεν θα 'πρεπε  να είναι τίποτα αυτό που μας χωρίζειενώ αυτά που μας πληγώνουν  και μας ενώνουν  είναι πολλά.

Κατάφεραν να χωρίσουν οι παλιάνθρωποι έναν λαό, σε αυτούς που σκέπτονται καθαρά και συλλογικά...

Δαπάνες κίνησης για τους στρατιωτικούς - Τι αλλάζει τι προβλέπεται



Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών παραθέτει τις διατάξεις που ισχύουν σήμερα για τις δαπάνες των μετακινουμένων δημοσίων υπαλλήλων (συμπεριλαμβανομένων και των στρατιωτικών) εντός και εκτός Επικρατείας, σύμφωνα με το ν.2685/1999 και τις προτεινόμενες διατάξεις, σύμφωνα με το σχέδιο νόμου που τέθηκε σε διαβούλευση, για την ενημέρωσή σας.

Η απάντηση του Μιχάλη Ιγνατίου στον: «Εξοχώτατον κ. Γεώργιον Α. Παπανδρέου…»

image

Απάντηση στους χαρακτηρισμούς του Γιώργου Παπανδρέου, που τον χαρακτηρίζει «ψεύτη, συκοφάντη, πληρωμένο κονδυλοφόρο», δίνει ο Μιχάλης Ιγνατίου για τα στοιχεία που παρουσιάζονται στο βιβλίο του γνωστού δημοσιογράφου: «Τρόικα: Ο Δρόμος προς την Καταστροφή».

Με ανάρτησή του στο blog mignatiou.com, ο έμπειρος ανταποκριτής στην Ουάσιγκτον, διαμηνύει τα εξής:

Π.Καμμένος: "Στρατός και πάλι θα προστατεύει τα ενεργειακά πεδία της Δ.Μακεδονίας"! - Αλλά πώς και ποιος Στρατός;

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ UCC

Στα "ψιλά" πέρασαν οι δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου μετά την επίσκεψή του στην Ηπειρο και την Δυτική Μακεδονία, περί ανάγκης -επανα-στρατικοποίησης της περιοχής και κυρίως για την επιστροφή του οπλισμού στους Εθνοφύλακες της περιοχής.

Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,2 Ρίχτερ βόρεια από την Χαλκίδα

ΕΓΙΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΙΣΘΗΤΗ KAI ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ – 5 ΧΛΜ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΣΤΙΑΚΟ ΒΑΘΟΣ

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Εύβοιας και Βοιωτίας-Φθιώτιδας στις 4:09. Η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 5,2 βαθμών της κλίμακας  Ρίχτερ σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ