}

11 Ιουνίου, 2015

Η εθνική μας ρουφιάνα, εκπρόσωπος τροικανών και νταβατζήδων είναι ικανή για όλα. Έχει δείξει σε πολλές περιπτώσεις ότι δεν ορρωδεί προ ουδενός...

Σχετικά: Βίος και πολιτεία της Μαρίας Σπυράκη


Από την προσωπική της σελίδα στο facebook (https://www.facebook.com/MSpyraki) αλιεύουμε τα εξής κατάπτυστα που μόνο ρουφιανιά δεν είναι, στην κατάσταση της χώρας μας θα έπρεπε να επέμβει εισαγγελέας για εθνική προδοσία, αλλά ζούμε σε ελευθερη δημοκρατία και οι ρουφιάνοι, οι δωσίλογοι και όλοι όσοι καλοβολεμένοι εξοφλούν" γραμμάτια των αφεντικών τους:

ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία σε Ρόλο Πυρηνικής Κρούσης!

11
Από την δεκαετία του 1950, καθώς κλιμακωνόταν ο Ψυχρός Πόλεμος και η SAC (Strategic Air Command) έθετε σε κίνηση την μοναδική στην Ιστορία της Αεροπορίας επιχείρηση Chrome Dome, κατά την οποία έπρεπε να βρίσκονται στο αέρα όλο το 24ωρο, όλο το χρόνο, βομβαρδιστικά B-52 οπλισμένα με πυρηνικές βόμβες περιπολώντας ολόκληρη   την υφήλιο, στην Ευρώπη το ΝΑΤΟ είχε υποχρέωση να παραχωρεί αεροσκάφη των κρατών-μελών φορτωμένα με πυρηνικά κι έτοιμα για απογείωση καθημερινά.

Προσοχή στον ιό με το πορνογραφικό βίντεο στο Facebook

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Προσοχή στον ιό με το πορνογραφικό βίντεο στο FacebookΕπανεμφανίστηκε κακόβουλο λογισμικό (Backdoor Trojan) με τη μορφή ανάρτησης πορνογραφικού βίντεο στο Facebook, με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να συνιστά προσοχή στους χρήστες της σελίδας. 

Εθνική πολιτική από τον Πρόεδρο

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠαυλόπουλοςΟι Ελληνες πολίτες, οι οποίοι είχαν συνηθίσει τους πρώτους πολίτες της χώρας να αδρανούν (καλυπτόμενοι πίσω από τη βολική «αναρμοδιότητα») σε κρίσιμες στιγμές, αιφνιδιάζονται ευχάριστα από τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Σε ζητήματα καίρια και στρατηγικής σημασίας κινείται όπως επιβάλλεται. Εθνικά και ξεκάθαρα. Ενα από τα σημαντικότερα δείγματα της αξιέπαινης στάσεως του Προέδρου της Δημοκρατίας απέναντι στα θέματα που απασχολούν την πατρίδα μας είναι πρόσφατο.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ - ΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ο Α.Τσίπρας πάει για μεγάλο deal με τους δανειστές - Χρηματοδότηση, "κούρεμα" χρέους και έξοδος στις αγορές

Η κυβέρνηση πάει για μεγάλο deal με τους δανειστές. Η συμφωνία που επεξεργάζονται οι δύο πλευρές σε καθαρά πλέον πολιτικό επίπεδο είναι να δοθεί παράταση στο πρόγραμμα χωρίς νέα δάνεια, αλλά με την αποδέσμευση κονδυλίων του τρέχοντος προγράμματος, να μεταφερθεί το χρέος της Ελλάδας προς την ΕΚΤ στον ESM και να υπάρχει δέσμευση των δανειστών στη συμφωνία που αναμένεται να κλείσει τις επόμενες ημέρες για συγκεκριμένα βήματα όσον αφορά στη διευθέτηση όλου του ελληνικού χρέους με «κούρεμα».

[VIDEO] «Σε περίπτωση που δεν πεθάνω» – Το συγκλονιστικό μήνυμα της Ελλάδας προς την Ευρώπη

FINIS-GRECIA
«Σε περίπτωση που δεν πεθάνω – ένας ελληνικός ψίθυρος προς την Ευρώπη»

είναι το βίντεο που έφτιαξε
ομάδα καλλιτεχνών, απευθύνοντας το μήνυμα προς την Ευρώπη, το κοινό μας δένδρο όπως λέει το βίντεο. Το βίντεο είναι ένα μήνυμα υπέρ της Ευρώπης και της διαφορετικότητας, καθώς και «του δικαιώματος στην επιβίωση, στην εργασία, στην αισιοδοξία, στη ζωή», που είναι κοινό για όλους.

Παράταση μέχρι τον Μάρτιο του 2016 ζητάει η Αθήνα

Επέκταση του προγράμματος κατά εννέα μήνες, δηλαδή έως τον Μάρτιο του 2016, οπότε ολοκληρώνεται και το πρόγραμμα του ΔΝΤ, ζητάει η ελληνική κυβέρνηση, όπως δήλωσε κυβερνητικός αξιωματούχος στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες, αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Καθημερινή.

Δεν αρκεί το «mea culpa»

Της Αγγελικής Κοτσοβού 

Οι αριθμοί δεν «βγαίνουν» και η ελληνική οικονομία πασχίζει αγωνιωδώς να ξεφύγει από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης, που οδηγεί σε νέα ελλείμματα και διόγκωση του χρέους.

Παρ’ όλα αυτά, οι διεθνείς πιστωτές εμμένουν στις «κόκκινες γραμμές» τους για μεταρρυθμίσεις και νέα μέτρα λιτότητας, αγνοώντας την πραγματικότητα της υπερφορολόγησης και της δραματικής μείωσης του εισοδήματος που βιώνουν οι ίδιοι οι πολίτες.

Που μπορεί να οδηγηθεί ο Ελληνικός Στρατός με ανίκανους αξιωματικούς;

Πόσο ικανά και ηθικά είναι τα στελέχη του Ελληνικού Στρατού; 

Πώς μπορούν κατώτερα στελέχη να προστατευθούν από επιθέσεις ανίκανων αξιωματικών που ατιμάζουν την στολή τους; 

Οδηγίες για την σωστή συμπλήρωση της φορολογικής δήλωσης! - Εισοδημάτων του έτους 2014

Η Γενική Γραμματεία Δημόσιων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών εξέδωσε ένα δωρεάν ebook σε μορφή PDF για την ορθή συμπλήρωση της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, η οποία υποβάλλεται εμπρόθεσμα, μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2015, για τα εισοδήματα του 2014

Κάτι σημαντικό αλλάζει στην Τουρκία – Ας δώσουμε προσοχή

competitive-provinces-2015-680px-01-720x360του ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΑΒΒΙΔΗ. (www.pontos-news.gr)


Παρά το γεγονός ότι το κόμμα το οποίο ίδρυσε και του οποίου ηγήθηκε από τις αρχές του 2000 ήρθε πρώτο κατά τις χθεσινές 18ες τουρκικές βουλευτικές εκλογές, ο Ταγίπ Ερντογάν θεωρείται ο μεγάλος χαμένος της αναμέτρησης.

Τσίπρας Μέρκελ και Ολάντ έδωσαν χέρια! Μόνο ο «διάολος» (Σόιμπλε) μπορεί να χαλάσει πλέον τη συμφωνία

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Α.ΤΣΙΠΡΑ:«ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες η τριμερής συνάντηση μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα της Γερμανίδας καγκελαρίου Αγκελα Μέρκελ και του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ στις Βρυξέλες.
Ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας αποχωρώντας από το χώρο της συνάντησης δήλωσε:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ