}

15 Ιουνίου, 2015

Ο Ρουμελιώτης στέλνει Παπανδρέου - Βενιζέλο στη φυλακή! (δειτε το VIDEO)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΝΑΥΔΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!

Για πρώτη φορά ο τέως εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ αποκάλυψε κρυφά ραντεβού Γάλλων και Γερμανών με το ΔΝΤ σε ξενοδοχεία, την ίδια στιγμή που ο Παπανδρέου έκανε τα κρυφά ραντεβού με τον Στρως Καν! Ο λόγος ήταν η καταστρατήγηση του καταστατικού του ΔΝΤ που απαιτούσε άμεση αναδιάρθρωση χρέους προκειμένου να εμπλακεί.

Spiegel στην Μέρκελ: Διώξε τον Σόιμπλε, στήριξε την Ελλάδα!

Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, εξαπολύει το περιοδικό Spiegel, που αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά του ότι «λειτουργεί αυτή την στιγμή προς τη διάσπαση της Ευρώπης με τον ίδιο ζήλο με τον οποίο αγωνίστηκε για τη γερμανική ενοποίηση 25 χρόνια πριν».

Αισιόδοξος ο Γιούνκερ, Οργισμένος ο Γκάμπριελ και Καυστικότατος... ο Πάνος Καμμένος

Παρά τη διακοπή των διαπραγματεύσεων για την Ελλάδα ο πρόεδρος της Κομισιόν δηλώνει «πεπεισμένος» ότι μπορεί να βρεθεί λύση μέχρι το τέλος του μήνα. Η διαδικασία «γελειοποιείται», λέει ο γερμανός αντικαγκελάριος.
Το βράδυ της Κυριακής εκπρόσωπος της Κομισιόν ανακοίνωσε ότι οι διαπραγματεύσεις για την Ελλάδα τερματίστηκαν χωρίς συμφωνία, καθώς «υπάρχουν σημαντικές διαφορές απόψεων» ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης «παραμένουν ατελείς». Σύμφωνα πάντως με τον εκπρόσωπο, ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλωντ Γιούνκερ είναι «πεπεισμένος» ότι μπορεί να βρεθεί λύση μέχρι τα τέλη Ιουνίου, εφόσον υπάρξουν «ενισχυμένες προσπάθειες για μεταρρυθμίσεις από την ελληνική πλευρά και πολιτική βούληση από όλες τις πλευρές».

Πώς να καθαρίσετε σωστά το κλιματιστικό: Μάθετε πως να καθαρίζετε τα φίλτρα του κλιματιστικού σας σωστά! Καθαρισμός Φίλτρων σε Κλιματιστικά Τοίχου (οικιακού Air condition)

Οι μεγάλες ζέστες πλησιάζουν και το κλιματιστικό πρόκειται σύντομα να μπει ξανά σε λειτουργία! Ύστερα από τόσους μήνες που δεν το έχετε χρησιμοποιήσει, όμως, τα φίλτρα του έχουν συσσωρεύσει σκόνη, ακάρεα και βακτηρίδια, τα οποία, εφόσον εισπνευθούν, μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο για την υγεία, την δική σας και των παιδιών σας. Ο καθαρισμός και η συντήρηση του κλιματιστικού, λοιπόν, είναι απαραίτητα για την καλή ποιότητα του αέρα που μεταφέρεται στον χώρο. Δείτε πώς θα καθαρίσετε το κλιματιστικό μόνοι σας με πολύ απλές κινήσεις!

Πανικο-βλίτα...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Πανικόβλητα (τάχα) βγαίνουν  τα βλίτα του μνημονιακού -γερμανικού τόξου και διασπείρουν τον φόβο   
''Θα πτωχεύσουμε εντός ευρώ! Πωπωπώωω!''

Δηλαδή ρε κακομοίρηδες, από   το 2010 τί έχουμε κάνει;
Έχουμε πάρει το χρυσό μετάλλιο στην ανάπτυξη;

ΠΕΡΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΜΒΙΩΣΕΩΣ

Η σιωπηρή μειοψηφία να φωνάξει «ως εδώ και μη παρέκει»
Αποτέλεσμα εικόνας για σύμφωνο συμβίωσηςΟ κ. Τσίπρας γνωρίζει ότι θα δυσαρεστήσει την αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ με τα επαχθή μέτρα, τα οποία θα περιλαμβάνει η νέα συμφωνία με τους θεσμούς-δανειστές, και έτσι αποφάσισε να κατευνάσει τις εξ Αριστερών φωνές με δήθεν επαναστατικά μέτρα, τα οποία όμως θα οδηγήσουν σε κοινωνική αναταραχή. Βλέπουμε, λοιπόν, την ανάρτηση στο διαδίκτυο του σχεδίου νόμου για την επέκταση του Συμφώνου Συμβιώσεως και στα ζευγάρια του ίδιου φύλου. Το Σύμφωνο ισχύει για τα ετερόφυλα ζευγάρια και οφείλω να πω ότι προσωπικά ως χριστιανός διαφωνώ και με την ισχύουσα ρύθμιση, διότι αμφισβητεί τον θεσμό της οικογένειας. Ομως τώρα πρέπει να βροντοφωνάξει η συνήθως σιωπηρή πλειοψηφία: «Ως εδώ και μη παρέκει»!

Financial Times: Γιατί η Ελλάδα δεν έχει τίποτα να χάσει από ένα "όχι" στους δανειστές



Ο αρθρογράφος ξεκινά από το δεδομένο πως ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει να αντιμετωπίσει εκλογές μέχρι τον Ιανουάριο του 2019, άρα, όποια πορεία και αν διαλέξει τώρα, θα αποδώσει καρπούς μέσα σε τρία χρόνια. Ή αποδέχεται την τελική προσφορά των πιστωτών ή αποχωρεί από τη ζώνη του ευρώ. Εάν αποδεχτεί την προσφορά, θα πρέπει να συμφωνήσει σε μια δημοσιονομική προσαρμογή 1,7% του ΑΕΠ σε διάστημα 6 μηνών.

Τα ψέματα τελειώνουν για όλους στις 18 Ιουνίου - Τρεις λόγοι που θα κρίνουν συμφωνία ή ρήξη

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΡΑΓΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ

Τα ψέματα τελειώνουν και η μεγάλη ώρα είναι η 18ης Ιουνίου. Αν μέχρι τότε, που συνεδριάζει το Eurogroup, ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη με τα θέματα του ρωσικού αγωγού και της εισόδου της Ελλάδας στην αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS να είναι στην κορυφή της ατζέντας και η πρόεδρος της Βουλής παρουσιάζει τα πρώτα στοιχεία για το χρέος δεν έχει υπάρξει συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης και των δανειστών, τότε όλα μπορούν να συμβούν.

Στο σκαμνί

Της Κατερίνας Γκαράνη 

Αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη, η χώρα αυτή δεν ξαναπαίρνει μπροστά ούτε με Σχέδια, ούτε με δάνεια, ούτε με αναπτύξεις, ούτε με Στάλιν, ούτε με Χίτλερ, ούτε με το Θεό τον ίδιο σε ψηφοδέλτιο επικρατείας Μαοϊκού κόμματος. Η εναλλαγή πολιτικού προσωπικού να περνάει η ώρα με συζητήσεις για το χρέος, για το αύριο και για το μεθαύριο δεν οδηγούν πουθενά. Αν δεν καθίσουν στο σκαμνί άπαντες οι εμπλεκόμενοι από το 2002 και μετά για το πού έβαζαν την τζίφρα τους και τι ξεπουλούσαν παράλληλα από εθνική κυριαρχία, εδώ θα μείνουμε στάσιμοι για κανά χρόνο και μετά θα αρχίσει η μεγάλη κατρακύλα που αρμόζει σε κάθε αποικία.

Ρήξη ή μια κακή συμφωνία είναι το πραγματικό δίλημμα της κυβέρνησης - Το παρασκήνιο της αποχώρησης

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΣΑΕΙ;

Αφοπλισμό της χώρας με μείωση τουλάχιστον 200 εκατ. ευρώ κατ'έτος των δαπανών για ανταλλακτικά, καύσιμα και λειτουργικά έξοδα ή εναλλακτικά κόψιμο συντάξεων και αυξήσεις ΦΠΑ, ήταν οι απαιτήσεις των δανειστών στην ελληνική αντιπροσωπεία που προκάλεσαν την ρήξη, η οποία φαίνεται δύσκολο πλέον να γεφυρωθεί (και γιατί να γεφυρωθεί, έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση στην Ευρώπη, είναι το ερώτημα) μεταξύ της Ελλάδος και των δανειστών.

Ο πιστός στρατιώτης Παναγιώτης Καμμένος

Γιατί ο υπουργός Άμυνας προκαλεί αντιδράσεις με τις εμφανίσεις του

Η πρόσφατη εμφάνιση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, σε στρατιωτικά φυλάκια της ελληνοαλβανικής και ελληνοσκοπιανής μεθορίου, φορώντας ένα χιτώνιο παραλλαγής, με διάφορα σήματα, όντας... ξεκούμπωτος και με σηκωμένα τα μανίκια, να επιθεωρεί τους στρατιώτες, προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις. Πολλοί ήταν αυτοί που υποστήριξαν ότι δεν μπορεί ο υπουργός να εμφανίζεται έτσι ντυμένος και να επιθεωρεί στρατιώτες. Από την άλλη πλευρά, θετικές αντιδράσεις υπήρξαν ύστερα από μια άλλη ενέργειά του, στη διάρκεια αυτής της περιοδείας του.

Η απαίτηση για αφοπλισμό της χώρας προκάλεσε την αποχώρηση από το Brussels Group - Τι δήλωσε ο αντικαγκελάριος Ζ.Γκάμπριελ

ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ
 


Η απαίτηση των δανειστών να μειωθούν οι δαπάνες για ανταλλακτικά και καύσιμα στις Ενοπλες Δυνάμεις κατά 40% είναι μία από τις βασικότερες αιτίε ςπου οδήγησαν στην αποχώρηση της Ελλάδας από το Brussels Group.
To πρελούδιο των εξελίξεων ήρθε με συνέντευξή του αντικαγκελάριου της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, ο οποίος ζήτησε τον αφοπλισμό της Ελλάδας!

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ