}

21 Ιουνίου, 2015

Ο (ΝΕΟΣ) ΤΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

Η έκτακτη σύγκληση υπουργικού συμβουλίου από τον Νταβούτογλου, ο κουρδικός «δράκος» και οι Αμερικανοί
Την παρελθούσα εβδομάδα και ενώ η Ελλάδα έβλεπε να διαλύεται το τραπεζικό της σύστημα, με την απόσυρση δισεκατομμυρίων ευρώ από τους καταθέτες, που αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της αποδοκιμασίας των πολιτών στην πολιτική της κυβέρνησης, στην Αγκυρα επικρατούσε ένας άλλου είδους πυρετός!

Το Βερολίνο ομολογεί: "Η πτώση της κυβέρνησης Α.Τσίπρα το μόνο σενάριο που εξετάζουμε - Τελείωσαν οι ημέρες του" - Τι έχουν ετοιμάσει

ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Η ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πολιτική ανωμαλία και εγκατάσταση "μαύρης κυβέρνησης" είναι το σενάριο που μελετούν στη Γερμανία, σε μια ακόμη επιβεβαίωση του defencenet.gr, αφού πρώτοι το είχαμε αποκαλύψει (διαβάστε σχετικά εδώ). Μάλιστα, η Γερμανία δεν διστάζει να στείλει ευθέως τα μηνύματα της αφού η Ηandelsblatt το φωνάζει ευθαρσώς:

Παιχνίδια Εντυπώσεων: "Των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν"

Έτσι συνόψισε ο Θουκυδίδης την καταστροφική αδυναμία της Αθηναϊκής Πολιτείας να αντιληφθεί τα πραγματικά διακυβεύματα και να τα αντιμετωπίσει με ορθή προτεραιότητα.
KAΘΕ ΦΟΡΑ που η μικρή (αλλά θαυματουργή) Ελλάδα προσπαθούσε να σηκώσει κεφάλι (π.χ. μετά την Επανάσταση του 1821 ή μετά την αποχώρηση των ναζιστικών δυνάμεων) τα... τσακάλια όλων των αποχρώσεων μύριζαν αίμα και κατέφθαναν -στη βασανισμένη πατρίδα- να εισπράξουν το... κατιτίς τους! Οι βρικόλακες...
ΚΑΙ ΠΩΣ θα το έπαιρναν αυτό που «τόσο πολύ ήθελαν», αν δεν δίχαζαν (επιστημονικά) τον λαό; Τα ίδια συμβαίνουν -όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο- και τώρα, που η χώρα, πληγωμένη απο την πενταετία των καταστροφικών Μνημονίων, παλεύει όχι για να επιστρέψει στην ευμάρεια της γελοιότητας του 2005, του 2006 και του 2007, αλλά για να επιτύχει να έχει μισή κουταλιά ζάχαρη το «λάθος φάρμακο».

"Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ."

Σήμερα θα μιλήσουμε μόνον για την Ελληνική ιστορία την πρόσφατη και όσον αφορά την οικονομία της χώρας, γιατί έχει μεγάλη σημασία αυτό που πάει να γίνει αυτή τη στιγμή. Η μεταβίβαση εξουσίας από τον «οίκο Σαμαρά» στον «οίκο Μητσοτάκη» δεν είναι διαφορετική από αυτή που έγινε το 1989 η μεταβίβαση εξουσίας από τον «οίκο Παπανδρέου» στον «οίκο Μητσοτάκη».

Πάντα μέναμε Ευρώπη δεν χρειάζεται να το "διαδηλώνουμε" - Οι κομματικές γελοιότητες στο Σύνταγμα!!!


Image


Ζώντας ξανά “τις πιο κρίσιμες ώρες για την Ελλάδα”, διαπιστώνουμε ξανά πόσο εύκολα σε τέτοιες στιγμές ,αντί να ενωθούμε και να συσπειρωθούμε καταφέρνουμε να διχαζόμαστε επικίνδυνα. Η γελοιότητα -περί αυτού πρόκειται- των “αυθόρμητων διαδηλώσεων” υπέρ και κατά της ΕΕ θα προκαλούσαν γέλιο αν τα πράγματα δεν ήταν τόσο σοβαρά.

Εκατομμύρια στο Εξωτερικό Σαμαράς και ΓΑΠ… Πρωταθλητής ο «Τίμιος» Βενιζέλος…

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Πλούτος είναι να ζεις μέσα σε αυτο… ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ, το ομορφότερο παλάτι του κόσμου!





Μάχη Κιλκίς – Λαχανά: «Η νίκη της λόγχης επί των πυρών»



Αποτέλεσμα εικόνας για Μάχη Κιλκίς – Λαχανά

Μετά τη Συνθήκη του Λονδίνου, μεταξύ της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και των Συμμαχικών δυνάμεων (Ελλάδα, Βουλγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο), οι Βούλγαροι πίστεψαν ότι ήλθε η ώρα να ξεκαθαρίσουν τις μεταξύ των βαλκανικών κρατών διαφορές για τη διανομή των οθωμανικών εδαφών, καθώς απέβλεπαν στην επέκταση της Βουλγαρίας σ’ ολόκληρη τη Μακεδονία.

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ «ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ»!!!


Του Μιχάλη Τζανάκη
Συγκλονισμένος από βαθιά εθνική υπερηφάνεια παρακολούθησα τους «αγανακτισμένους»- νέας κοπής -να ολοφύρονται μετά πολιτικών γιγάντων διαμετρήματος μιας Βούλτεψη, ενός Αδώνιδος και του Ψαριανού του γιλεκοφόρου-ή Κασιδιαρίζοντος να διατρανώνουν υψώνοντας τα ευρωπαϊκά λάβαρα την αποφασιστικότητά τους να υπερασπιστούν τη θιγμένη τιμή και υπόληψη του Ντόναλντ Τουσκ, προεδρεύοντα της Ε.Ε. και των λοιπών άξιων απογόνων των Ναζί που απαιτούν εδώ και τώρα «μεταρρυθμίσεις» τύπου «στα τέσσερα» και πρωθύμως.

ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΙΧΑΣΜΟΣ
Όθων Ιακωβίδης

Έχω επισημάνει (αρκετές φορές) πως μία εμφύλια σύρραξη είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει το σωσίβιο και “τελευταίο χαρτί” του καθεστώτος πολιτικού συστήματος (της πολιτικής και Οικονομικής Ολιγαρχίας) προκειμένου να σωθεί από τον αφανισμό, αλλά και από τη Νέμεση που θα το καθίσει στο σκαμνί για το μέγα έγκλημα της βασανιστικής φτωχοποίησης τής Ελληνικής κοινωνίας.

Η επόμενη μέρα θα ανήκει στην Ελλάδα: Εννέα μεγάλες αλήθειες προς την “κάθαρση” του δράματος

Σε πολλές δόσεις η επιστροφή των περικοπών στις συντάξεις


Επιστροφή των περικοπών στις συντάξεις που κρίθηκαν αντισυνταγματικές με την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ σε πολλές δόσεις, που θα αρχίσουν μετά τον Ιούνιο του 2016 και θα περιλαμβάνουν την καταβολή αναδρομικών εξετάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ