}

01 Ιουλίου, 2015

Υπάλληλοι του Σαμαρά υβρίζουν τους Έλληνες στρατιωτικούς! Ένας πιλότος απαντά


Μετά το «αντιπαραγωγικούς» των πράσινων παχυδερμων, έχουμε και τα δουλικά του Σαμαρά που με απαξιωτικά σχόλια στο διαδίκτυο χαρακτηρίζουν τους Έλληνες και τις Ελληνίδες των ενόπλων δυνάμεων «βολεμένους, δημοσιοϋπαλλήλους» και άλλα σχετικά, μετά την ανακοινωση του Μαξίμου ότι δεν αποδέχεται μειώσεις προσωπικού στις ένοπλες δυνάμεις. Να τους χαίρονται.
Η απάντηση του πιλότου στα πράσινα ρεμάλια από το 2010, αφιερωμένη:

Α.Τσίπρας: «Δεν υπήρξε ούτε και θα υπάρξει πρόταση για την μείωση των αμυντικών δαπανών»

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Διαψεύδει το Μέγαρο Μαξίμου ότι στις προτάσεις που απέστειλε η ελληνική κυβέρνηση περιλαμβάνεται η μείωση των αμυντικών δαπανών, σύμφωνα με non-paper από κυκλοφόρησε η κυβέρνηση. 

Πρόταση σοκ Τσίπρα για την Άμυνα! 600 εκατομμύρια περικοπές και "κούρεμα" προσωπικού


Image
Από τα 400 εκατομμύρια περικοπές στην Εθνική Άμυνα φθάσαμε στα 600. Η νέα πρόταση Τσίπρα στους θεσμούς προβλέπει 200 εκατομμύρια περικοπές στην Άμυνα το 2016 και τα υπολοιπα 400 μεταφέρονται για το 2017. Που θα βρεθούν; Στην πρόταση Τσίπρα περιλαμβάνεται και “κούρεμα” προσωπικού!

Α.Τσίπρας: "Καταθέσαμε καλύτερες προτάσεις και για αυτό συνεδριάζει το Eurogroup"


«Ήδη μετά την απόφαση μας για δημοψήφισμα έπεσαν καλύτερες προτάσεις για το χρέος και την αναδιάρθρωση του. Δεν της αφήσαμε να πέσουν κάτω, καταθέσαμε καλύτερες και για αυτό συνεδριάζει το Eurogroup. Αν υπάρξει θετική κατάληξη θα ανταποκριθούμε άμεσα», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά το διάγγελμά του.

Σάββας Καλεντερίδης: Μια φιλική συμβουλή προς όλους, συμφωνούντες και διαφωνούντες: Προσοχή να μην γίνουμε Αργεντινή !!

Ο Τσίπρας είχε πει μακάρι να γίνουμε Αργεντινή.
Εμείς λέμε "Προς Θεού, να μην γίνουμε Αργεντινή".
Ο Ελληνικός λαός πρέπει να δείξει ψυχραιμία.
Η βενζίνη είναι χυμένη, και λείπει ένα σπίρτο, που μπορεί να το ανάψει κάποιος πολιτικά αφελής ή προβοκάτορας - να μην 
ξεχνάμε ότι υπάρχουν κι αυτοί και καραδοκούν-, βάζοντας φωτιά σ' ολόκληρη την Ελλάδα.

Σάββας Καλεντερίδης: Καλή τύχη Ελλάδα, πατρίδα μου γλυκιά…

 Το Οίκαδε, η «Κόκκινη Μηλιά», ο Εμφύλιος, ο Τσίπρας και ο Ηρόστρατος


Του Σάββα Καλεντερίδη

Εν όψει του «δημοψηφίσματος» της Κυριακής, 5 Ιουλίου 2015, με την πατρίδα μας κυριολεκτικά στην κόψη του ξυραφιού, θα επιχειρήσουμε μια ιστορική αναδρομή εξετάζοντας πολιτικές επιλογές, για τις οποίες πλήρωσε βαρύ τίμημα το έθνος.

«Όχι» στα ψέματα: Πείτε πόση εξαθλίωση φέρνει το «όχι»

«Οι μάζες πιο εύκολα πιστεύουν ένα μεγάλο ψέμα παρά ένα μικρό». Το έχει πει ο Αδόλφος Χίτλερ και το έκανε πράξη το καλοκαίρι του 2015 ένας Έλληνας πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του.
 
Εκείνοι που ρευστοποίησαν την αξιοπρέπεια του Έλληνα, στέλνοντάς τον στις ουρές του ΑΤΜ να γίνει επαίτης για τα χρήματά του, προτίμησαν να πουν ένα μεγάλο ψέμα για το τι μας ζητάνε να απαντήσουμε στο αδιόρατο ερώτημα του δημοψηφίσματος, με την ελπίδα ότι θα το πιστέψουμε πιο εύκολα.

Αρραγές μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του εκτουρκισμού της Θράκης

  • Με τη βοήθεια του ΣΥΡΙΖΑ ροκανίζουν τη συνθήκη της Λοζάννης οι τουρκόφρονες
  • "Αποφασίζομεν και διατάσσομεν" του υπουργού Παιδείας, θέτει τις βάσεις για νέες παράλογες απαιτήσεις της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής 
  • Η εκπαίδευση των μουσουλμάνων της Θράκης γίνεται πολιτικό παίγνιο μίας σαφέστατης διαπραγμάτευσης που αποτέλεσμα θα έχει τον περαιτέρω εκτουρκισμό των νέων μουσουλμάνων της Θράκης 

Προσφυγή στο ΣτΕ κατά του δημοψηφίσματος - Οι δικαστές αποφασίζουν για την διεξαγωγή του


Κατατέθηκε προσφυγή κατά της νομιμότητας του δημοψηφίσματος στο Συμβούλιο της Επικρατείας την Τετάρτη.
Την Παρασκευή θα αποφασίσει η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας εάν θα διεξαχθεί ή όχι το δημοψήφισμα της Κυριακής, μετά την προσφυγή που κατέθεσαν ένας μηχανικός κι ένας δικηγόρος.

Financial Times: Mεταξύ Σκύλας και Χάρυβδης οι Ελληνες

Γκράφιτι στο κέντρο της Αθήνας με δυο διαφορετικές αναγνώσεις: Από τη μία «Όχι» (στα γερμανικά) και από την άλλη «Ναι, μέσα»

«Όχι» τόσο στον αφελή αριστερισμό της κυβέρνησης μου όσο και στον φαρισαϊσμό της υπόλοιπης ευρωζώνης «ψηφίζει» ο αναλυτής των Financial Times Μάρτιν Γουλφ, υποστηρίζοντας ότι κανείς δεν βγαίνει δικαιωμένος από αυτήν την περιπέτεια.

Εξαπατηθήκαμε για ακόμη μία φορά με τον χειρότερο δυνατό τρόπο;

Γράφει ο Ι. Δέμος 

Ζητήσαμε και τρίτο πακέτο που θα συνοδεύεται από πρόγραμμα (βλέπε νέο Μνημόνιο)
Ντάισεμπλουμ: Αν συμφωνήσουμε σε νέο πακέτο στήριξης τότε τα νέα μέτρα θα είναι πολύ σκληρότερα. 
 

Η παγκόσμια μεγάλη απάτη και το ελληνικό δράμα

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 

Κάποτε ο Χίτλερ και το ναζιστικό καθεστώς που είχε για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία δημιουργήσει ένα καταπληκτικό καθεστώς παραπληροφόρησης και πλύσεως εγκεφάλου, γνωστό σαν προπαγάνδα, είχε πει το έξης : «Make the lie big, Make it simple, Keep saying it, And eventually they will believe it», δηλαδή, «Κάντε το  ψέμα μεγάλο . Κάντε το απλό. Συνεχίστε να το λέτε και Τελικά θα το πιστέψουν»!

Αυτά είναι τα 1000 υποκαταστήματα τραπεζών που είναι ανοικτά για τους συνταξιούχους

Αυτά είναι τα 1000 υποκαταστήματα τραπεζών θα ανοίξουν αύριο για τους συνταξιούχους
Από σήμερα 1η Ιουλίου και για τρεις συναπτές ημέρες, ανοιχτά θα είναι περίπου 1.000 τραπεζικά καταστήματα όλων των τραπεζών σε όλη τη χώρα, για να εξυπηρετήσουν τους συνταξιούχους που δεν διαθέτουν κάρτες ανάληψης ή χρεωστικές κάρτες. Σήμερα θα εξυπηρετηθούν οι συνταξιούχοι που το όνομα τους αρχίζει απο Α έως το Ι.

Ο διχασμός σκοτώνει!

Αποτέλεσμα εικόνας για διχασμόςΟι Ελληνες έχουν αναρίθμητα πλεονεκτήματα και ελάχιστα, πλην ολέθρια, ελαττώματα. Αυτά τα λίγα ψεγάδια στην εικόνα μας έχουν προκαλέσει περισσότερα δεινά απ' όσα μπορούν να αντέξουν συνήθως οι κοινωνίες.

Ο Ελληνισμός επιζεί και καθορίζει την πορεία του κόσμου διά των επιτευγμάτων των αρχαίων προγόνων μας (θέατρο, επιστήμη, δημοκρατία κ.λπ.), αλλά ο πλανήτης κοντεύει να ξεμείνει από Ελληνες.

Το μεγαλύτερο "πιστόλι" στην ιστορία του ΔΝΤ το έριξε η Ελλάδα! - "Εγκλημα και τιμωρία" για το Ταμείο του τρόμου...

ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΣΥΓΓΝΩΜΗ" ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ "ΠΙΣΤΟΛΙ" ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Το μεγαλύτερο "πιστόλι" στην ιστορία του, μεγαλύτερο και από αυτό της Αργεντινής, έπεσε στο ΔΝΤ και το έριξε η Ελλάδα.
Ο βασικός φυσικός αυτουργός της μεγαλύτερης οικονομικής καταστροφής που γνώρισε ποτέ δυτική χώρα, σήμερα "μάτωσε" για πρώτη φορά στην ιστορία του με τόσο "ηχηρό" τρόπο καθώς το πρόγραμμα που ξεκίνησε στην Ελλάδα πριν πέντε χρόνια υπό ένα κατ'ευφημισμόν "πρόγραμμα διάσωσης",

Παρέμβαση ΝΑΤΟ σε Γερμανία: «Δεν θα περικόψετε τις αμυντικές δαπάνες της Ελλάδας»!

Γ.Γ. ΝΑΤΟ: «ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΑΠΑΝΑ ΤΟ 2% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ»

Την απόρριψη κάθε σκέψης για περικοπή των αμυντικών δαπανών της Ελλάδας όπως επιθυμούν Βρυξέλλες και Βερολίνο βάσει του προγράμματος που βρισκόταν μέχρι και την Παρασκευή υπο διαπραγμάτευση ζήτησε σήμερα το ΝΑΤΟ μέσω του γ.γ. της συμμαχίας και μάλιστα επί «γερμανικού εδάφους».

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ