}

07 Ιουλίου, 2015

Ομολογία σοκ: "Οι δουλέμποροι ίσως μεταφέρουν τζιχαντιστές"


Τουλάχιστον εφιαλτικά είναι τα διάφορα σενάρια που αρχίσουν να πλανώνται πάνω από την Ευρώπη, καθώς η Mισέλ Κόνινσξ, επικεφαλής της υπηρεσίας δικαστικής συνεργασίας της Ε.Ε., της ονομαζόμενης «Eurojust», τόνισε ότι πληροφορήθηκε, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύψει τις πηγές της πληροφόρησής της, ότι τα σκάφη των δουλεμπόρων που μεταφέρουν παράτυπους μετανάστες κατά εκατοντάδες στην Ευρώπη, διασχίζοντας τα ήρεμα νερά της Μεσογείου, πιθανότατα να μεταφέρουν και τζιχαντιστές τρομοκράτες που πολεμούν στο πλευρό του ISIS.

Αδειάζουν τον Έβρο από συνοριοφύλακες και ανοίγουν νέα πύλη εισόδου στους λαθρομετανάστες

Μία περίοδο που το ποτάμι δεν έχει πολύ νερό και είναι εύκολη η διέλευσή του 
"Ανοίξαμε και σας περιμένουμε, τώρα και από τον Έβρο" 
είναι το μήνυμα της κυβέρνησης προς τους λαθρομετανάστες 

7 Ιουλίου 1920 : Η απελευθέρωση της Ανατολικής Θράκης

Φωτογραφία του χρήστη Ελλαδα ΜΟΥ.
Σαν σήμερα 7 Ιουλίου του 1920: Ο ελληνικός στρατός (Μεραρχία Σμύρνης,Ξάνθης και μία ταξιαρχία ιππικού) αποβιβάζεται στη Ραιδεστό της Ανατολικής Θράκης. Έτσι άρχισε η πρώτη φάση απελευθερώσεως της Ανατολικής Θράκης.

"Περιφρονήσατε τους Έλληνες και χάσατε"! Ανάλυση κόλαφος του Stratfor για την ΕΕ!

ImageΜε την γνωστή για τις απόψεις και την ποιότητα ενημέρωσης που παρέχει γερμανικήεφημερίδα Bild, να κυκλοφορεί με φωτογραφία Μέρκελ σε ρόλο …Κάϊζερ, έχει σημασία να δούμε πως βλέπουν την εξελισσόμενη σύγκρουση της Ελλάδας με τους δανειστές της και ειδικά την Γερμανία,οι αμερικανοί. Ο Τζορτζ Φρίντμαν επικεφαλής του αμερικανικού think tank Stratfor το οποίο πολλές φορές δίνει τον “τόνο” των απόψεων της Ουάσινγκτον ,με εκτενές άρθρο του αναφέρεται στην σύγκρουση.

"Αερομαχία" ελληνικών και τουρκικών ελικοπτέρων και "ναυμαχία" στο Αιγαίο - Τι δεν είπε το ΓΕΕΘΑ


Image

“Αερομαχία” ελληνικών και τουρκικών ελικοπτέρων πάνω από νησί του Αιγαίου, με μετανάστες να περιμένουν να διασωθούν! Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ για την υπέρπτηση τουρκικού ελικοπτέρου έλεγε μισές αλήθειες. Και το μισό που έκρυψε είναι το πιο σημαντικό. Τι δεν μας είπε ο εκπρόσωπος του ΓΕΕΘΑ;

ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙ...

Το «μπλοκ»  των πριγκίπων και το διαζύγιο με τα λαϊκά στρώματα!
Αποτέλεσμα εικόνας για δελφίνοιΑυτό που συνέβη στις κάλπες της Κυριακής ήταν η ήττα μιας ολόκληρης αντίληψης για την πολιτική. Εχω κατ' επανάληψη ασχοληθεί από αυτήν εδώ τη θέση με αυτό που ονομάζω «πριγκιποκρατία», δηλαδή τη στάση απέναντι στα πράγματα με βάση την ισχύ. Κάποιος εκεί ψηλά αποφασίζει και, επειδή αυτός αποφασίζει, ο λαός δεν έχει άλλη επιλογή από το να υποταχθεί και να ακολουθήσει. Μια ολόκληρη γενιά μεγάλωσε με αυτήν τη φιλοσοφία σε όλα τα επίπεδα του δημόσιου βίου στην πατρίδα μας - στα κόμματα, στα μέσα ενημέρωσης, στα συνδικάτα, ακόμη και στην αγορά.

Der Spiegel: Ο Τσίπρας είναι πλέον ηγέτης και όχι απλώς ο πρόεδρος ενός αριστερού κόμματος

Der Spiegel: Ο Τσίπρας είναι πλέον ηγέτης και όχι απλώς ο πρόεδρος ενός αριστερού κόμματος

Το παράδοξο της Ελλάδας: "Τα χρήματα στις ελληνικές τράπεζες τελειώνουν και παρόλα αυτά ο Έλληνας πρωθυπουργός βρίσκεται στο απόγειο της ισχύος του"
Για πρώτη φορά από τότε που εξελέγην πρωθυπουργός ο Τσίπρας αποφάσισε να γίνει ηγέτης και όχι απλώς ο πρόεδρος ενός αριστερού κόμματος, επισημαίνει το περιοδικό Der Spiegel, τονίζοντας ότι αυτό είναι και το παράδοξο της Ελλάδας: Στις τράπεζες τα χρήματα τελειώνουν, όμως ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στο απόγειο της ισχύος του. Με μια νέα στρατηγική θέλει να πείσει τους Ευρωπαίους εταίρους του, αναφέρει το γερμανικό περιοδικό.

Αναγνώριση Πτυχίων των Στρατιωτικών Αυξάνει το Επίδοµα Χρόνου Υπηρεσίας και τις αποδοχές τους

Αναγνώριση Πτυχίων των Στρατιωτικών Αυξάνει το Επίδοµα Χρόνου Υπηρεσίας και τις αποδοχές τουςΣας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν σχετικού εγγράφου που κοινοποιήθηκε στις Μονάδες, από ΓΕΣ/ΔΙΣΜΠΡΟ, μετά από απαντητικό έγγραφο του Υ.Ο., δύναται να αναγνωριστεί προϋπηρεσία σε ΕΠ.ΟΠ, για την χορήγηση αυξηµένου χρονοεπιδόµατος (Ε.Χ.Υ) ο χρόνος σπουδών δύο ετών σε ανώτατη ηµεδαπή ή αλλοδαπή σχολή, από την οποία αποκτήθηκε πτυχίο που αποτελεί κατά νόµο προσόν για την κατάταξη του στρατιωτικού στον κλάδο στον οποίο ανήκει.

Μεταξύ σκληρών μέτρων και Grexit

ΔΩΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκεται η σχέση της Αθήνας με τους εταίρους και η παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη δύο εικοσιτετράωρα μετά το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος. Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να καταθέσει νέες προτάσεις στο σημερινό Eurogroup, όπου θα εκπροσωπηθεί μετά την παραίτηση Βαρουφάκη από τον κ. Ευκλ. Τσακαλώτο, και στη συνέχεια μέσω του κ. Αλ. Τσίπρα στη σύνοδο κορυφής της Ευρωζώνης.

"Η κοινωνία των Ανωτάτων" - Ένα άρθρο ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ για το κείμενο των 65 υπέρ του ναι!!

Το άρθρο δημοσιεύεται με καθυστέρηση για να αποφύγουμε διχαστικά μηνύματα πριν από το δημοψήφισμα . Το μήνυμα του όμως είναι διαχρονικό                          

Γράφει ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ

Οδεύοντας προς το δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου 2015, μέρος της συμπαθούς κοινωνικής ομάδος του τίτλου, εξέφρασε επωνύμως την στήριξή της στο ΝΑΙ σε όλα.
Στους υπογράφοντες την στήριξη, «φιγουράρουν» αρκετοί πρώην αρχηγοί. Η επιχειρηματολογία τους έχει ως κεντρική ιδέα, ότι η Ελλάδα ιστορικά και πολιτισμικά ανήκει στην Ευρώπη και η συμμετοχή μας στην ΕΕ και το ευρώ θωρακίζει την ασφάλεια της χώρας μας.

Οι εξαγορασμένοι χειραγωγείς

Γερμανός αποκάλυψε τον τρόπο, με τον οποίο τα λόμπι της Πολιτικής, του χρηματοπιστωτικού συστήματος και των μυστικών υπηρεσιών, χρηματίζουν ορισμένους δημοσιογράφους που επηρεάζουν με τις αναφορές τους την κοινή γνώμη.
«Η δημοσιογραφία είναι μία κόλαση – μία άβυσσος της αδικίας, των ψεμάτων και της προδοσίας» (Balzac, στο «Χαμένες Ουτοπίες»)


Δημοσιογράφος είναι, με βάση την «ετυμολογία» της λέξης, ο οποιοσδήποτε γράφει δημόσια – στην πραγματικότητα όμως, όσον αφορά την Ελλάδα, κυρίως όσοι ανήκουν στην ΕΣΗΕΑ, η οποία λειτουργεί «προς όφελος» των μελών της.

Αρχισε "εξαγωγή δημοψηφισμάτων"! - Ο Μπέπε Γκρίλο και η Μαρί Λεπέν ζητούν δημοψηφίσματα για παραμονή στο ευρώ!

"ΒΑΡΙΑ" Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για ση των ελληνικών τραπεζών πριν να είναι αργάΟ χειρότερος φόβος της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών και του Βερολίνου άρισε να γίνεται πραγματικότητα μετά το ελληνικό δημοψήφισμα και λέγεται "Εξαγωγή δημοψηφισμάτων"!
Ηδη στην Ιταλία ο ηγέτης του "Κινήματος 5 Αστέρων", Beppe Grillo ζήτησε δημοψήφισμα και μάλιστα με πιο προωθημένο ερώτημα: Να να αποφασίσει ο ιταλικός λαός αν θέλει να μείνει στην ευρωζώνη ή να πάει σε εθνικό νόμισμα.

Ζ.Κ.Γιουνκέρ, Τ.Πιτέλα και Ε.Νοβότνι (EKT) ετοιμάζουν πρόγραμμα-γέφυρα για άμεση χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών πριν να είναι αργά

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ - ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Α.ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ Μ.ΝΤΡΑΓΚΙ ΓΙΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ

"Η ρευστότητα των ελληνικών τραπεζών είναι επαρκής για όλη την εβδομάδα" δήλωσε το μέλος του δ.σ της ΕΚΤ, Έβαλντ Νοβότνι, αλλά είπε και κάτι άλλο πολύ ενδιαφέρον: "Μπορεί να υπάρξει χρηματοδότηση – γέφυρα προς την Ελλάδα, χωρίς την παροχή νέου προγράμματος βοήθειας"και αυτό είναι το πιο σημαντικό για την ελληνική οικονομία αυτή την στιγμή που έχει μετατραπεί σε οικονομία-ζόμπι λόγω των capital controls και των κλειστών τραπεζών.

Greece's Economy and How It May Affect the US

SUSANNA KIM
PHOTO: An army contingent carry a Greek flag in front of the Temple of the Parthenon before a hoisting ceremony at the Acropolis Hill in Athens, Greece, June 18, 2015.





Greece's economic crisis contributed to a dip in U.S. stocks today, but Americans may have learned their lesson from their past exposure to the nation.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ