}

20 Ιουλίου, 2015

Αγοράζουμε Ελληνικά: Περισσότερο αναγκαίο από ποτέ! (Έλλειμμα_τετραετίας: 150 δισεκατομμύρια Ευρώ)

Ας καταλάβουμε επιτέλους πως η καθημερινή συνήθεια «Αγοράζουμε Ελληνικά!» είναι ο μόνος ασφαλής και σύντομος δρόμος για να ξανασυναντήσουμε την ευημερία και την χαμένη μας αξιοπρέπεια!
.Όταν η Ελλάδα μπήκε στη δίνη της οικονομικής κρίσης το 2009, όλοι οι πολίτες που δεν είχαν το προνόμιο ειδικότερων γνώσεων πάνω στην οικονομική επιστήμη άρχισαν να προβληματίζονται σχετικά με τους πρακτικούς τρόπους αντιμετώπισης της νέας, δυσάρεστης πραγματικότητας που άρχισε να διαμορφώνεται ολοένα και εντονότερα μέσα στην Ελληνική κοινωνία.

Η Βουλγαρία Προσπαθεί να Χαλάσει τα Ενεργειακά Σχέδια της Ελλάδας


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

Οι Βούλγαροι ευρωβουλευτές, Αντρέι Κοβάτσεφ και Βλάντιμιρ Ουρούτσεφ υπέβαλαν ερώτημα προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητώντας να λάβουν γραπτή απάντηση για την ενεργειακή ασφάλεια και εάν το σχέδιο Turkish Stream/Greek Stream και η επέκταση του Nord Stream συμμορφώνονται με το Τρίτο Ενεργειακό Πακέτο.

Die Welt: Οι Ευρωπαίοι βλέπουν το 4ο Ράιχ να αναγεννιέται στη Γερμανία λόγω Ελλάδας

«Ένα κύμα μίσους για τη Γερμανία κατακλύζει την Ευρώπη» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας Die Welt, η οποία βλέπει με αφορμή την Ελλάδα το μίσος απέναντι στη Γερμανία να παίρνει πανευρωπαϊκές διαστάσεις.

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΝΕΑ ΡΑΦΗ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΑΚΙ!


H κατάσταση σήμερα μοιάζει ασταθής. Η Ελλάδα καλείται να πορευτεί για τους προσεχείς μήνες με κυβέρνηση μειοψηφίας. Προσέξτε όμως, παρακαλώ, καλύτερα τον χάρτη. Αξιολογήστε προσεκτικότερα τις κινήσεις των παικτών στην ευρύτερη περιοχή. Δείτε πώς αξιοποιεί τη συγκυρία ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς προκειμένου να εντάξει την ελληνική εξωτερική πολιτική στη νέα δυτική αρχιτεκτονική της περιοχής. Τότε θα καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι η κατάσταση μπορεί και να μην είναι τόσο ασταθής όσο φαίνεται. Ισως και να συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να σταθεροποιηθεί συντομότερα από το προσδοκώμενο. Πρώτα τα πολιτικά δεδομένα: Ελλάδα, κυβέρνηση μειοψηφίας αλλά με στήριξη από αντιπολίτευση εθνικής ευθύνης. Τουρκία, κυβέρνηση μειοψηφίας. Σκόπια, κυβέρνηση υπό προθεσμία: Παραίτηση Γκρούεφσκι τέλος 2015, εκλογές με υπηρεσιακή κυβέρνηση άνοιξη 2016. Κύπρος, σταθερή κυβέρνηση· Ισραήλ, σταθερή κυβέρνηση επίσης.

Πώς η Deutsche Bank χρηματοδότησε τις γενοκτονίες των Ελλήνων… (video)

1914 - 18: Η πρώτη γενοκτονία 200000 Ελλήνων με έμπνευση και χρηματοδότηση της Καιζερικής Γερμανίας.

Με ελληνικά χρήματα χρηματοδοτήθηκε η γενοκτονία των Ελλήνων στην Τουρκία, από την Deutsche Bank.
Όπως αναφέρεται, πρόκειται για μια ιστορική αλήθεια «για τους “φίλους” κι “εταίρους” Γερμανούς που κατέστρεψαν τον Ελληνισμό στην Τουρκία εκμεταλλευόμενοι την ικανότητα των Ελλήνων για εμπόριο και πολιτισμό»

Χερέρο και Νάμα: Η πρώτη Γενοκτονία του 20αιώνα . Φυσικά από τους Γερμανούς!!! Ανάλυση!!


Όταν ακούγεται η φοβερή λέξη γενοκτονία, στο μυαλό μας έρχεται αυτόματα η γενοκτονία των Αρμενίων και  των Ποντίων από τους Τούρκους και φυσικά η γενοκτονία ή αλλιώς το Ολοκαύτωμα των Εβραίων από τους Γερμανούς. Ελάχιστοι γνωρίζουν για την  πρώτη γενοκτονία
του 20ου αιώνα, πριν από όλες τι άλλες   και τον παραλίγο πλήρη αφανισμό δύο φυλών της ΝΔ Αφρικής των Χερέρο και των Νάμα (ή Ναμάκα) από , ναι αυτούς που φαντάζεσθε, τους Γερμανούς. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και ας δούμε τι ακριβώς συνέβη.   

Σαν σήμερα το 1974 η Τουρκική Εισβολή στην Κύπρο


Η Τουρκική εισβολή στην Κύπρο με την κωδική ονομασία «Αττίλας» ξεκίνησε την αυγή της 20ης Ιουλίου 1974, με αποβατικές και αεροπορικές επιχειρήσεις. Συμμετείχαν συνολικά γύρω στους 40.000 άνδρες υπό τη διοίκηση του αντιστρατήγου Νουρετίν Ερσίν. Η ελληνική πλευρά πιάστηκε στον ύπνο και η αντίδρασή της εκδηλώθηκε με μεγάλη καθυστέρηση. Η Τουρκία υποστήριξε ότι δεν επρόκειτο για εισβολή, αλλά για «ειρηνική επέμβαση», με σκοπό την επαναφορά της συνταγματικής τάξης στην Κύπρο, που είχε καταλυθεί από το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου (15 Ιουλίου 1974).

Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Κάνουμε ότι είναι δυνατό για να παραμείνει η πατρίδα μας απαξιωμένη

Σάββας Καλεντερίδης
Εικόνα: Σάββας ΚαλεντερίδηςΕν έτει 1996 ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Σημίτης... βροντοφώναζε το «Ευχαριστώ τους Αμερικανούς» στην ελληνική Βουλή, λίγες μέρες μετά την προδοσία των Ιμίων, η οποία έχει μείνει ατιμώρητη, παρότι ελληνικότατο έδαφος μετά τη συγκεκριμένη κρίση έχει περιέλθει σε μια κατάσταση όπου η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να ασκήσει εθνική κυριαρχία.

Ο ελληνικός λαός, μετά τα Ιμια και μετά την παράδοση Οτζαλάν στους Τούρκους, τυφλωμένος από κομματισμό και μπουκωμένος από τις παροχές με δανεικά, δεν μπόρεσε να δει ούτε την προδοσία ούτε τον κατήφορο και δεν έκανε αυτό που θα έπρεπε να κάνουν οι ανύπαρκτοι θεσμοί, να τον τιμωρήσει βαρύτατα για αυτά τα εθνικά εγκλήματα και τις προδοσίες.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ