}

22 Ιουλίου, 2015

Οι δανειστές βάζουν "χέρι" στα σπίτια των Ελλήνων - Θα παραχωρούνται στο ΤΑΙΠΕΔ για απόσβεση χρεών

ΠΩΣ ΘΑ "ΑΡΠΑΞΟΥΝ" ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ, ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ


"Χέρι" στην ιδιωτική ακίνητη περιουσία θα βάλουν οι δανειστές με την μέθοδο της βάναυσης και άγριας φορολογήσης που θα προκαλεί αδυναμία (σκόπιμη) αποπληρωμής της, από τους (με το έτσι θέλω) οφειλέτες, καθώς το Δημόσιο θα επιτρέπει την παραχώρηση των ακινήτων των ιδιωτών για να σβήσει ΜΕΡΟΣ των χρεών.

Διαβολικό σχέδιο: Θα βαφτίσουν το «κούρεμα» καταθέσεων «φορολογία»;


Διαβολικό σχέδιο: Θα βαφτίσουν το «κούρεμα» καταθέσεων «φορολογία»;


Σχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με τα χρήματα των καταθετών, επεξεργάζονται κάποιοι ντόπιοι και ξένοι εγκέφαλοι, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, προκειμένου να εξοικονομηθούν περίπου 15-17 δισεκατομμύρια ευρώ, όσο δηλαδή και η κυβέρνηση θεωρεί ότι απαιτούνται για να μην καταρρεύσουν οι τράπεζες.

Ελλάδα και Ισραήλ μια γροθιά! Δείτε τι υπέγραψε ο Καμμένος – Συμμαχία Υπερδύναμη

Ελλάδα και Ισραήλ μια γροθιά! Δείτε τι υπέγραψε ο Καμμένος – Συμμαχία Υπερδύναμη
Συμφωνία που προβλέπει τη στάθμευση στην Ελλάδα των ισραηλινών στρατιωτικών δυνάμεων που λαμβάνουν μέρος σε ασκήσεις υπέγραψε με τον ισραηλινό ομόλογό του κ. Μοσέ Γιαλόν ο υπουργός Αμυνας κ. Πάνος Καμμένος, ο οποίος επισκέφθηκε το Ισραήλ.
Η σημαντική αυτή συμφωνία (Status of Forces Agreement) ρυθμίζει το καθεστώς που διέπει τη διαμονή στις δύο χώρες στρατιωτικού προσωπικού κατά τη διάρκεια μετακίνησής του στο πλαίσιο στρατιωτικών ασκήσεων και συνεργασιών. Σημειώνεται ότι το Ισραήλ έχει ανάλογη συμφωνία μόνο με τις ΗΠΑ.

Πότε να αναβαθμίσω σε Windows 10;

Η ημέρα της επίσημης κυκλοφορίας των Windows 10 πλησιάζει. Σε ακριβώς δύο Τετάρτες το νέο λειτουργικό θα αρχίσει να διανέμεται από την Microsoft.windows 10 upgrade windows 10
Αυτοί που θα το πάρουν πρώτοι, όπως έχει ήδη αναφερθεί, είναι οι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα Windows Insiders, και αργότερα η εταιρεία θα συνεχίσει την κυκλοφορία κατά κύματα, καθώς αναμένεται μεγάλος φόρτος στους servers διανομής.

Μαξίμου: Προς αναστολή οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας

Διατήρηση της προστασίας της πρώτης κατοικίας προαναγγέλλουν κυβερνητικές πηγές, παρά τις αλλαγές στο καθεστώς πλειστηριασμών που φέρνει ο νέος Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας που ψηφίζεται στη Βουλή.
Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου επισημαίνουν ότι ο νέος Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας θα τεθεί σε ισχύ από 1η Ιανουαρίου του 2016 κι έως τότε «θα έχει ψηφιστεί από την Βουλή διάταξη για την αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, που θα ενσωματωθεί στο νομοσχέδιο για την ρύθμιση των κόκκινων δανείων».

POLITICO: Δεν έχουν τα λεφτά για να «σώσουν» την Ελλάδα…

«Υπάρχουν τα 86 δισεκ. ευρώ για το πακέτο διάσωσης της Ελλάδας;»
politicoΣυντάκτης:
Η Αθήνα χρειάζεται 86 δισ. ευρώ και κρίνεται αμφίβολο το πώς θα καταφέρει να τα πάρει, εκτιμά το Politico.
Όπως γράφουν σε σημερινό άρθρο τους οι Pierre Briançon και Matthew Karnitschnig, οι πιστωτές της Ελλάδας υποσχέθηκαν μεν να χρηματοδοτήσουν το πακέτο – μαμούθ που θα χρειαστεί η χώρα για να μην χρεοκοπήσει, τώρα όμως θα πρέπει με κάποιον τρόπο να βρουν τα λεφτά που υποσχέθηκαν. Μέχρι τώρα, γράφει το άρθρο, τα νούμερα “δεν βγαίνουν”.

Ονομασία νέων Ανθυποσμηναγών στη Σχολή Ικάρων

Εγινε η τελετή Ονομασίας Νέων Ανθυποσμηναγών της Σχολής Ικάρων στη Σχολή Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.




Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, επέδωσε τα πτυχία αποφοίτησης, απευθύνθηκε στους νέους Ανθυποσμηναγούς, δίνοντάς τους κατευθυντήριες οδηγίες, και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.

Απλά οι καλύτεροι! Το F-16 ΖΕΥΣ μάγεψε και στη Βρετανία (ΒΙΝΤΕΟ)

Άφησαν και τους Βρετανούς με ανοιχτό το στόμα οι Έλληνες Αεροπόροι.
Βρετανία: Ελληνικό αεροσκάφος επίδειξης F-16 κέρδισε το βραβείο... καλύτερης εμφάνισης!Από την Τετάρτη 15 έως και τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015, η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας, συμμετείχε στη διεθνή στρατιωτική έκθεση «Royal International Air Tattoo 2015» (RIAT), στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ