}

23 Ιουλίου, 2015

Reuters: Όλες οι κρίσιμες ημερομηνίες για την Ελλάδα μέχρι τον Δεκέμβριο

Reuters: Όλες οι κρίσιμες ημερομηνίες για την Ελλάδα μέχρι τον ΔεκέμβριοΜία προς μία τις ημερομηνίες στις οποίες πρέπει να πληρώσει τις δόσεις του χρέους της η Ελλάδα έως το τέλος του 2015 παραθέτει το Reuters, καθώς από την προηγούμενη Παρασκευή έχει ξεκινήσει η διαπραγμάτευση για τη χορήγηση του τρίτου πακέτου βοήθειας στη χώρα μας από τον ESM.
Όπως δήλωσε και ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, οι διαπραγματεύσεις θα χρειαστούν περίπου τέσσερις εβδομάδες, ενώ την περασμένη Παρασκευή η Ελλάδα έλαβε χρηματοδότηση-γέφυρα, ύψους 7,16 δισ. ευρώ για να καλύψει τις υποχρεώσεις της μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

O Π.Καμμένος ζητά εξεταστική για Βενιζέλο και υποβρύχια! Προανήγγειλε "προφυλακίσεις και δημεύσεις περιουσιών"


“Προφυλακίσεις και δημεύσεις περιουσιών” , “εξεταστική επιτροπή για την συμφωνία Βενιζέλου για τα υποβρύχια” προανήγγειλε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στην ομιλία του στην Βουλή. Από το στόχαστρό του δεν ξέφυγε ακόμη και ο Γιάνης Βαρουφάκης!
 
Μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος είπε :

Capital Controls: Τι θα ισχύει από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής για τις αναλήψεις


Από το Σάββατο και κάθε Σάββατο από εδώ και πέρα και μέχρι να αρθούν τα capital controls θα ξεκινά η... τραπεζική εβδομάδα αναλήψεων που δίνει το δικαίωμα στους καταθέτες να τραβούν ή 60 ευρώ την ημέρα, ή έως 420 ευρώ σωρευτικά την εβδομάδα. 

230 "ΝΑΙ" - 63 "ΟΧΙ" - Στους 36 οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που αρνήθηκαν το "ΝΑΙ" - Η σύγκρουση εντός ΣΥΡΙΖΑ μαίνεται...

Γ.ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: "ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΑ "ΝΑΙ" ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ" ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ "ΕΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ"!


Υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής και το δεύτερο πακέτο των προαπαιτούμενων μέτρων μέσω του οποίου η κυβέρνηση θα προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις για τη νέα δανειακή σύμβαση των 86 δισ. ευρώ.
Πιο συγκεκριμένα   "Ναι" ψήφισαν  230,  «Όχι» 63 και  «Παρών» 5.
Από τον ΣΥΡΙΖΑ από τους 148 βουλευτές οι 31 ψήφισαν  «Όχι» και 5 δήλωσαν «Παρών». Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ είχε συνολικά 36 "διαρροές".
Τα «κέρδη» δηλαδή για την κυβέρνηση ήταν μόλις ένα λιγότερο «Όχι» και ένα λιγότερο «Παρών»

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ