}

29 Ιουλίου, 2015

Οι αλλαγές που φέρνουν τα Windows 10 που κάνουν πρεμιέρα

Οι αλλαγές που φέρνουν τα Windows 10 που κάνουν πρεμιέρα
Έφθασε η μέρα που πολλοί χρήστες υπολογιστών σε όλο τον κόσμο περίμεναν με ανυπομονησία εδώ και μήνες. Τα Windows 10 ξεκινούν από σήμερα την κυκλοφορία τους, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για τη Microsoft, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλός της Σάτια Ναντέλα.

Θλίψη για την 126 Σ.Μ. που κλείνει μετά από 64 χρόνια (φωτογραφίες)

1267.jpgΤο Αεροδρόμιο Ηρακλείου ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1946 ως Αεροπορική Βάση με μεταφορά αντίστοιχων δραστηριοτήτων από το Αεροδρόμιο Μάλεμε. Από το 1949 ίσχυσε νέα οργάνωση για τη Α.Β.Η και μετονομάστηκε σε Αεροπορικό Απόσπασμα, υπαγόμενο από τον Απρίλιο του 1950, στην Αεροπορική Βάση Φαλήρου.

ΦOΡΟΣ εισοδήματος (!) σε 12 δόσεις

Ακόμη και 24 για όσους αποδείξουν στη ΔΟΥ ότι δεν έχουν να πληρώσουν! Ανάσα σε πολίτες, έσοδα για το κράτος




Σε 12 δόσεις μπορούν να πληρώσουν και φέτος οι πολίτες τον φόρο εισοδήματος ή όποιον άλλο φόρο δεν μπορούν να καταβάλουν εγκαίρως! Πρόκειται για μια διευκόλυνση που δίνει μεν μια ανάσα στους φορολογουμένους, αλλά επί της ουσίας βοηθά το υπουργείο Οικονομικών να διασφαλίσει τα φορολογικά έσοδά του και μάλιστα... με τόκο!

Τράπεζες! Τι άλλαξε για κάρτες αναλήψεις

Απαντήσεις για το πως οι πολίτες μπορούν να χρησιμοποιούν (από χθες) πιστωτικές και χρεωστικές
Χρηστικές απαντήσεις για το πώς μπορούν οι πολίτες να χρησιμοποιήσουν τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες τους δίνει ο επικαιροποιημένος οδηγός που εξέδωσε η Ελληνική Ενωση Τραπεζών. Με απαντήσεις στις συνηθέστερες ερωτήσεις, ο οδηγός ξεκαθαρίζει το τι ισχύει σε θέματα όπως το ημερήσιο όριο συναλλαγών ή αναλήψεων με κάρτες, η χρήση καρτών στο εξωτερικό κ.λπ. Ειδικότερα:

Ποιοι θα πληρώσουν και ποιοι γλιτώνουν με το «λίφτινγκ» στον ΕΝΦΙΑ

Ποιοι θα πληρώσουν και ποιοι γλιτώνουν με το «λίφτινγκ» στον ΕΝΦΙΑ
Σημαντικές αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ   με θύματα όσους διαθέτουν ακίνητα σε περιοχές με υψηλότερες αντικειμενικές φέρνει το υπουργείο οικονομικών, σύμφωνα με τα όσα προανήγγειλε ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Τρύφωνας Αλέξιάδης μιλώντας στην ΕΡΤ.
«Θα εξετάσουμε αλλαγές ώστε ο ΕΝΦΙΑ να καταστεί πιο δίκαιος και πιο αποτελεσματικός» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξιάδης, προαναγγέλοντας βάρη στις περιουσίες και κυρίως σε μεσαίες και μεγαλύτερες κατοικίες.

ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: Πολιτικά πρόσωπα διαπραγματεύονται με τους Θεσμούς την προσωπική τους ελευθερία!!

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν κορυφαία πολιτικά πρόσωπα να βρίσκονται σε διαπραγμάτευση για την προσωπική τους ελευθερία(!) καθώς σφίγγει ο κλοιός της Δικαιοσύνης γύρω τους. Η διαπραγμάτευση γίνεται τόσο με τους έξω (βλέπε Θεσμούς-Τρόικα), όσο και με τους μέσα-πρόσωπα από το χώρο της αντιπολίτευσης.

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Αυγούστου ΙΚΑ, ΟΑΕΕ και ΟΓΑ

Αυριο Πέμπτη 30 Ιουλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Αυγούστου του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) και τη Δευτέρα 3 Αυγούστου θα καταβληθούν οι συντάξεις του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) και του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων(ΟΓΑ).

Οι ΗΠΑ έχουν όλες τις αποδείξεις συνεργασίας της Τουρκίας με το Ισλαμικό Κράτος


Οι ΗΠΑ έχουν όλες τις αποδείξεις συνεργασίας της Τουρκίας με το Ισλαμικό Κράτος


Αποδείξεις που καταδικάζουν τη Τουρκία για συνεργασία με το Ισλαμικό Κράτος έχουν στα χέρια τους οι ΗΠΑ.
Όταν οι Αμερικανοί κομάντος σκότωσαν το ηγετικό στέλεχος του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Σαγιάφ τον Μάιο, στους υπολογιστές και στα έγγραφα που πήραν από το κρησφύγετό του βρήκαν όλες τις αποδείξεις ότι η Τουρκία συνεργαζόταν με το Ισλαμικό Κράτος.

Nέα δεδομένα στις αναλήψεις – Κυλιόμενο το επταήμερο για τα 420 ευρώ


Nέα δεδομένα στις αναλήψεις – Κυλιόμενο το επταήμερο για τα 420 ευρώ

Χαλαρώνουν τα μέτρα σε ό,τι αφορά στις συνολικές αναλήψεις από τα ΑΤΜ στο διάστημα μιας εβδομάδας.
Η χαλάρωση δεν αφορά στο ποσό που παραμένει στα 420 ευρώ (7Χ60), αλλά στην ημέρα που μπορεί κάποιος να κάνει τη συγκεκριμένη ανάληψη.
Μέχρι τώρα η εβδομάδα «μετρούσε» από το Σάββατο έως την Παρασκευή της επόμενης εβδομάδας. Αν την Παρασκευή δεν πραγματοποιούσες την ανάληψη, τότε το… κοντέρ μηδένιζε και η εβδομάδα άρχιζε από την αρχή.

Το πόρισμα για την τραγωδία με το F-16 της ΠΑ στο Αλμπαθέτε: Ένα βιβλιαράκι η αιτία για την συντριβή του διθέσιου μαχητικού!

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ – Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΠΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ

To πόρισμα της πολυεθνικής επιτροπής για την τραγωδία  του F-16 Block 50 «93-1084» της 341 Μοίρας της ΠΑ στη διάρκεια του TLP 2015-1 αποδεσμεύθηκε. Στο δυστύχημα της 26ης Ιανουαρίου έχασαν τη ζωή τους ο σμηναγός Παναγιώτης Λάσκαρης, 35 ετών, έγγαμος με ένα γιο, με σύνολο ωρών πτήσεως 1459 εκ των οποίων οι 872 ώρες σε αεροσκάφη F-16 και ο σμηναγός Αθανάσιος Ζάγκας 31 ετών έγγαμος με ένα γιο και μια κόρη, με σύνολο ωρών πτήσεως 1128 εκ των οποίων οι 528 σε αεροσκάφη F-16.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ