}

01 Αυγούστου, 2015

Στο έλεος του θεού




Η Ελλάδα δεν έχει ένα αποκούμπι, δεν έχει μια ελπίδα να επενδύσει ή έναν άνθρωπο που θα πάρει στα χέρια του τη χώρα, θα την νοικοκυρέψει, θα πει αλήθειες όσο σκληρές κι αν είναι, θα την πάει ένα βήμα μπροστά.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Επιτήδειοι εξαπατούν ανυποψίαστους πολίτες μέσω διαδικτύου


Την προσοχή των πολιτών εφιστά η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για την πρόληψη και αποφυγή εξαπάτησής τους μέσω του διαδικτύου και ειδικά για μια νέα περίπτωση από επιτήδειους, που ακολουθούν συγκεκριμένη μεθοδολογία.

THE QUESTION OF GREECE’S EUROZONE MEMBERSHIP CAN AFFECT EUR

The Question of Greece’s Eurozone Membership can affect EUR

The Eurozone is facing a serious sovereign debt crisis. A number of Eurozone member countries including Greece have borrowed money from other European countries in an attempt to avoid defaulting on debt. The country’s future in the Eurozone is looking increasingly shaky.

Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Στηρίζει Σωματέμπορους και Έμπορους Ναρκωτικών


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ



Πολύ πρόσφατα στην έκθεση του Στεητ Ντιπάρτμεντ, έγιναν δύο σημαντικές αναφορές για την Αλβανία η μία την φέρνει δεύτερη στη λίστα με τις πιο διαφθαρμένες χώρες όπου ανθεί η σωματεμπορία και η άλλη στην απαράδεκτη ανοχή που επιδεικνύει σε πολιτικούς με ποινικό μητρώο να συμμετέχουν σε εκλογές καθώς και να τοποθετούνται σε κυβερνητικές ή άλλες διακεκριμένες θέσεις της Αλβανικής ελίτ.

Δικαίωση για HOT DOC: Στη Βουλή η δικογραφία για τα «χρυσά» Leopard του Γιάννου Παπαντωνίου – Ποινική δίωξη σε βάρος 12 αξιωματούχων



Στο «στόχαστρο» της εισαγγελίας κατά της διαφθοράς μπαίνει ο πρώην υπουργός Άμυνας, Γιάννος Παπαντωνίου καθώς σύμφωνα με δικογραφία που αποστέλλεται στη Βουλή πρόκειται να διερευνηθούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του  για το μεγάλο «πάρτι» των εξοπλιστικών και συγκεκριμένα για την αγορά των γερμανικών αρμάτων μάχης Leopard. Ποινική δίωξη σε 12 κρατικούς αξιωματούχος άσκησαν οι εισαγγελείς Εγκλημάτων Διαφθοράς.

Τι συμβαίνει στο τρίγωνο Τουρκία-Κούρδοι-ΗΠΑ !!!

Του Σάββα Καλεντερίδη 

Τις τελευταίες μέρες, με αφορμή τις επιθέσεις της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας εναντίον κουρδικών στόχων στο νότιο Κουρδιστάν (Β. Ιράκ) αλλά και στο τουρκοκρατούμενο Κουρδιστάν –επιθέσεις που έχουν ξεπεράσει τις 500 εξόδους F-16–, αυτό που κινείται από χείλη σε χείλη, ενώ αποτελεί και κύριο θέμα σε άρθρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, είναι το γεγονός ότι οι ΗΠΑ, για πολλοστή φορά μέσα σε έναν αιώνα, «πούλησαν και πάλι τους Κούρδους».

Το Ιράν επιστρέφει, η Ευρασία συσπειρώνεται

Του Δρ. Κωνσταντίνου Γρίβα 

Κι ενώ η Ελλάδα παραμένει εγκλωβισμένη σε ένα ιδιόρρυθμο «σύνδρομο της Στοκχόλμης» όσον αφορά στη σχέση της με την Ευρωζώνη, η ζωή στον πλανήτη συνεχίζεται. Τη στιγμή, λοιπόν, που η ΕΕ οδηγείται σε μία αυτοκαταστροφική έκρηξη, οφειλόμενη κατά κύριο λόγο, αλλά όχι μόνο, στη γερμανική στενοκεφαλιά και ωμότητα, οι ζυμώσεις στην υπόλοιπη Ευρασία τείνουν να δημιουργήσουν ριζικές αλλαγές στο διεθνές σύστημα.

Τσαρλατάνοι και τυχοδιώκτες της πολιτικής ξεπουλάνε τη χώρα

Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος 

Τους είπαν τσίρκο…! Κακώς… Γιατί στο τσίρκο υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ικανότητες. Ακόμη και οι κλόουν (γελωτοποιοί) έχουν αυξημένες ικανότητες π.χ. στην ισορροπία. Αυτό το «πολιτικό τσίρκο», όμως, που σήμερα ισχυρίζεται (ψευδέστατα) ότι κυβερνά την χώρα, δεν έχει καμία απολύτως πρακτική ικανότητα.

Ποιοι αποκλειίονται από την εισαγωγή στις παραγωγικές σχολές των ΕΔ


Image

Ένα σοβαρό θέμα που αγγίζει αρκετές οικογένειες θίγουν με ερώτησή τους οκτώ βουλευτές της ΝΔ. Το ΥΠΕΘΑ αλλά και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχουν αποκλείσει σε νέους και νέες που πάσχουν από δυσλεξία, την δυνατότητα να εισάγονται σε παραγωγικές σχολές.

Σφαγή Τούρκων κομάντο: 11 στελέχη των τουρκικών ειδικών δυνάμεων σκοτώθηκαν σε ενέδρα του ΡΚΚ

ΙΡΑΚΙΝΟΙ ΠΕΣΜΕΡΓΚΑ: "ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΡΚΚ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ"

Σε γενικευμένη σύγκρουση στο καυτό τρίγωνο Συρίας, Ιράκ και Τουρκίας οδηγούνται όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές και όλα με απρόβλεπτες συνέπειες για το τι πρόκειται να ακολουθήσει με τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις να αρχίζουν να πληρώνουν βαρύ τίμημα:

ImageΠτώση στις βάσεις των Πανελληνίων για τις στρατιωτικές σχολές. Ενδεικτικά η Σχολή Ευελπίδων (ΟΠΛΑ) αναμένται να πέσει από τα 16.890 μόρια που ήταν πέρυσι στα 16.400 ως 16.500 μόρια.

Στα ΣΩΜΑΤΑ η πτώση υπολογίζεται να είναι επίσης μεγάλη. Από τα 18.536 πέρυσι θα φθάσει στα 17.800 ως 17.900.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ