}

18 Αυγούστου, 2015

Δεν είναι Μνημόνιο. Είναι ευλογία!...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Το blog διαψεύδει τα ασύστολα ψεύδη, την απροκάλυπτη προβοκάτσια, πως αυτό το καινούργιο που ζούμε είναι Μνημόνιο.

Δεν είναι!
Είναι ο τρόπος για να βγούμε  απ' τα Μνημόνια, απ' τα οποία είχαμε βγεί,  αλλά έπρεπε να ξαναμπούμε για να μπορέσουμε επιτέλους να βγούμε και να λέμε πως βγήκαμε, όντας βυθισμένοι σ' αυτάπου θα μπορούσαμε να είχαμε βγει οριστικά, αν δεν είχαμε ξαναμπεί!

ΜΑΧΑΙΡΙ έως και 15% ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ



Σοκ και δέος για 1.600.000 συνταξιούχους τον Οκτώμβριο

Νέο «κύμα» περικοπών 6%-15% αναμένεται να «σαρώσει» τις επικουρικές συντάξεις που χορηγεί το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ), λόγω της εφαρμογής της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος, από τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους και μετά. Η εύρεση ισοδύναμων μέτρων για να μην εφαρμοστεί η συγκεκριμένη ρήτρα δεν μοιάζει με εφικτό στόχο για το υπουργείο Εργασίας, έτσι οι περικοπές σε πάνω από 1.600.000 συντάξεις βρίσκονται προ των πυλών. Αλλωστε, ήδη έχει διαρρεύσει ότι σε αναλογιστική μελέτη για την επικουρική ασφάλιση, η οποία βρίσκεται υπό εξέλιξη, για το διάστημα έως τα τέλη του 2016 προκύπτει έλλειμμα ύψους 1,4 δισ. ευρώ.

Δραματικό SOS στου κουφού την πόρτα!

Αποτέλεσμα εικόνας για κυρά Τασία
Οσα καταγράφουν στην κατάθεσή τους οι αστυνομικοί του βορείου Αιγαίου για αυτά που βίωσαν στην Κω προκαλούν σοκ. Οι άνθρωποι που λοιδορήθηκαν από τους τάχα μου προοδευτικούς αυτής της χώρας γλίτωσαν από θαύμα τη ζωή τους, καθώς οι εξαγριωμένοι παράνομοι μετανάστες και πρόσφυγες πήγαν να τους λιντσάρουν.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Επτά τουρκικές επαρχίες ανακήρυξαν την αυτονομία τους από την Αγκυρα! - PKK: "Ας έρθουν οι Τούρκοι αν τολμούν"

ΑΝΟΙΞΕ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ - ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ


του Βασίλη Καπούλα

Σοκ επικρατεί στην Τουρκία αφού παίρνουν σάρκα και οστά οι χειρότεροι εφιάλτες τους με την ανακήρυξη αυτονομίας σε επτά επαρχίες της χώρας που κατοικούν Κούρδοι γεγονός που σημαίνει πως γίνοται σταθερά και αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της δημιουργίας Κουρδικού κράτους ή έστω να λάβουν οι Κούρδοι μια ευρείας μορφής αυτονομίας σε πρώτη φάση!

ΣΦΟΔΡΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΕ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ, ΣΑΡΤΑΝΑ, ΧΟΡΛΙΦΚΑ Προς ολοκληρωτικό πόλεμο στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ στέλνουν την 4η μεραρχία πεζικού στην Ευρώπη και η Ρωσία έστειλε το υπεράρμα T-90A στη Νέα Ρωσία! (videos)



Φαίνεται ότι η δήλωση του προέδρου της Ρωσίας, Β.Πούτιν, ότι Ουκρανοί και Ρώσοι είναι «ένας λαός», θα αποδειχτεί..προφητική αν αληθεύουν οι φωτογραφίες που δείχνουν την αποστολή του υπεράρματος Τ-90Α στο Λουχάνσκ!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για μνημόνια
Δύο πράγματα δεν έχει η κοροϊδία που βιώνουμε με τα Μνημόνια. Το πρώτο είναι ότι δεν έχει τέλος. Το δεύτερο είναι ότι σε κάθε Μνημόνιο η κοροϊδία είναι μεγαλύτερη από το προηγούμενο. Αλλιώς πώς να ερμηνεύσουμε την απόφαση του Eurogroup, στην οποία περιέχονται οι πρώτες -λέει- δόσεις προς την Ελλάδα.

Οι λαθρομετανάστες και τα Μνημόνια!

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομετανάστεςΔεν είναι ζήτημα φυλετικής υπεροχής ή κατωτερότητας. Τα έχουμε ξαναπεί. Οι άνθρωποι δεν είναι μοσχάρια, κυνηγιάρικα σκυλιά ή άλογα κούρσας. Στους ανθρώπους το εποικοδόμημα μετράει.
Αν διασταυρώσουμε, θεωρητικά, δύο υποδειγματικούς Αριους, όπως ο Σκουρλέτης και η Γαϊτάνη, και το νεογέννητο το δώσουμε να το μεγαλώσει ο Μουσταφά ο Αποκεφαλιστής και η Χαλίφα του, μάλλον τζιχαντιστής θα βγει.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ