}

20 Αυγούστου, 2015

Η ασπιρίνη, «ασπίδα» για τον καρκίνο

Ελπίδες για τους παχύσαρκους και πάσχοντες από σύνδρομο Λιντς
Σημαντική μείωση του κινδύνου εκδήλωσης καρκίνου μπορεί να προσφέρει η τακτική λήψη ασπιρίνης στους παχύσαρκους. Ερευνητές του πανεπιστημίου του Νιούκαστλ διαπίστωσαν πως η χορήγηση ασπιρίνης μειώνει σε βάθος χρόνου τις πιθανότητες εκδήλωσης της νόσου σε παχύσαρκους ή υπέρβαρους ασθενείς με σύνδρομο Λιντς.

Δεν θα δοθεί παράταση για τις δηλώσεις!


Φόρο-φωτιά 1.143€ θα πληρώσουν κατά μέσο όρο όσοι λάβουν χρεωστικά εκκαθαριστικά

Φόρο-φωτιά 1.143 ευρώ προβλέπουν, κατά μέσο όρο, τα 1.959.974 εκκαθαριστικά σημειώματα που έχουν εκδοθεί ηλεκτρονικά, έως σήμερα, για την καταβολή του φόρου εισοδήματος. Από την εκκαθάριση των 4.853.652 δηλώσεων που έχουν υποβληθεί, προέκυψαν:

Λίγο πριν ξεσπάσει η καταιγίδα...

Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος  

H συγκυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου ξεπουλά τα πάντα. Λιμάνια, αεροδρόμια, τράπεζες. Ξεπουλά την ελληνική γη, τα ελληνικά νησιά, τις ελληνικές παραλίες... Ξεπουλάνε τον ορυκτό και ενεργειακό πλούτο, ακόμη και τα σπίτια που μένουμε (η Ευρώπη θεωρεί πολυτέλεια την ιδιοκτησία κατοικίας)... Ξεπουλάνε και το μ#%^νί της μάνας που τους γέννησε, αρκεί να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των δανειστών τοκογλύφων, αρκεί να ικανοποιήσουν όλα τα προαπαιτούμενα του 2ου μνημονίου και τα απαιτούμενα του 3ου μνημονίου.

Ο πρώτος καλύτερος ΠΙΛΟΤΟΣ του ΝΑΤΟ είναι Έλληνας!! ΔΕΙΤΕ φωτό...

Ομάδα zita-Zita blog-ομαδα -ΖήταΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ | Ο πρώτος καλύτερος ΠΙΛΟΤΟΣ του ΝΑΤΟ είναι Έλληνας!! ΔΕΙΤΕ φωτό...
Από την Πρέβεζα ο πρώτος καλύτερος πιλότος του ΝΑΤΟ...

Ο υποσμηναγός Χαρίλαος Νίκου, που κατάγεται από το Ριζοβούνι Πρέβεζας, έλαβε το δίπλωμα του "1ου καλύτερου Πολεμιστή" του ΝΑΤΟ έπειτα από σκληρά γυμνάσια, που διήρκεσαν έναν μήνα στην Ισπανία, μεταξύ αεροπορικών δυνάμεων της Ελλάδας, της Τουρκίας, της Γαλλίας, της Πολωνίας, της Γερμανίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας.

Το νέο «γερμανικό ζήτημα», η Μέρκελ και ο Σόιμπλε ! - ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!

Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου*
Το νέο «γερμανικό ζήτημα», η Μέρκελ και ο Σόιμπλε
Τις προάλλες δεν πίστευα στα μάτια μου, διαβάζοντας το άρθρο της μεγάλης γερμανικής εφημερίδας FAZ. Ήταν μια συγκαλυμμένη, πλην σαφής απειλή εναντίον του Καγκελάριου της Αυστρίας! Περίπου, του έλεγε να προσέχει μην γίνει Ελλάδα η χώρα του και του συνιστούσε- τι άλλο;- να κόψει τις κοινωνικές δαπάνες. Το έγκλημά του ήταν ότι έδειξε λίγη συμπάθεια σε μια Ελλάδα που υπέστη, κατά τη διάρκεια και εξαιτίας της «διάσωσής» της, μια πρωτοφανή οικονομική, κοινωνική και εθνική ακόμα καταστροφή, χάνοντας το 27% του ΑΕΠ της, περισσότερο από τις υλικές απώλειες της Γαλλίας ή της Γερμανίας στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Α.ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ 20.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ Οριστικό: Εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου...


Ο Κύβος ερρίφθη. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά τη σύσκεψη που είχε στο γραφείο του στη Βουλή με κυβερνητικά και κομματικά στελέχη αποφάσισε την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και ειδικότερα στις 20 Σεπτεμβρίου. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται από τον ίδιο τον πρωθυπουργό εντός της ημέρας, ενδεχομένως το βράδυ, μετά τις 20:00. Υπηρεσιακή πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αναλάβει πιθανότατα η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου, ως η αρχαιότερη δικαστικός. Ήδη ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώνει για τις αποφάσεις του τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Νέος Α/ΓΕΕΘΑ ο Βαγγέλης Αποστολάκης - Α/ΓΕΝ τοποθετειται ο Γ.Γιακουμάκης

Νέος Α/ΓΕΕΘΑ ο Βαγγέλης Αποστολάκης- Α/ΓΕΝ τοποθετειται ο Γ.ΓιακουμάκηςΕίναι θέμα ωρών η ανακοίνωση του νέου Α/ΓΕΕΘΑ, ο οποίος είναι ο μέχρι σήμερα Α/ΓΕΝ  Βαγγέλης Αποστολάκης. Όπως λένε οι πληροφορίες όλη η σχετική “γραφειοκρατική” διαδικασία έχει ξεκινήσει και μένει η υπογραφή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Στην θέση του Αποστολάκη , Α/ΓΕΝ τοποθετείται ο Γιώργος Γιακουμάκης μέχρι σήμερα Αρχηγός Στόλου.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ