}

26 Αυγούστου, 2015

Θράκη: Τρέμουν τον στρατηγό οι τουρκόφιλοι!

Υπόγειες πιέσεις του προξενείου Κομοτηνής να ματαιωθεί ημερίδα με ομιλητή, μεταξύ άλλων, τον Φράγκο Φραγκούλη

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αριστείδης Μάτιος
amatios@dimokratianews.gr
Ανεξέλεγκτη και επικίνδυνη πλέον η κατάσταση στη Θράκη! Οι Τούρκοι πράκτορες φαίνεται ότι έχουν αποκτήσει σημαντικά «πατήματα» σε αυτοδιοικητικούς και πολιτικούς φορείς, ασκώντας πίεση και... βέτο ακόμη και για πατριωτικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν τοπικές ενώσεις και σύλλογοι, στην προσπάθειά τους να κρατήσουν ψηλά τα ελληνικά ιδανικά.

Ολες οι ανατροπές στις συντάξεις των γονέων - Σοκ με τα όρια ηλικίας (πίνακας)

ΣΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ

Ολες οι ανατροπές στις συντάξεις των γονέων - Σοκ με τα όρια ηλικίας (πίνακας)

Μεγάλοι χαμένοι από τις αλλαγές στο Ασφαλιστικό που έφερε το τρίτο μνημόνιο είναι οι γονείς σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Υπολογίζεται πως περίπου 80.000 γονείς και κυρίως μητέρες ανηλίκων μπαίνουν στην προκρούστεια κλίνη της αύξησης των ορίων ηλικίας.

ΒΑΣΕΙΣ 2015: Οι πίνακες με τα μόρια των στρατιωτικών σχολών

ImageΤέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων των Πανελληνίων εξετάσεων. Οι βάσεις βγήκαν, οι εκτιμήσεις για πτώση επιβεβαιώθηκαν και αυτό αφορά και στις στρατιωτικές σχολές.

Δείτε το Newsit.gr αναλυτικά ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ.

Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ - Όλοι οι πίνακες


Τους 70.988 έφθασαν οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων που εισήχθησαν στα Πανεπιστήμια, στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, στα ΤΕΙ, στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές και στις Ακαδημίες της Πυροσβεστικής και του Εμπορικού Ναυτικού. Δείτε όλους τους πίνακες παρακάτω:

Ελλάδα - Γερμανία: σχέσεις εξάρτησης και υποταγής


«Τα χωράφια σας δικά μας, τα ζώα σας δικά μας, και σεις δικοί μας»
(Λόγοι Γερμανού αξιωματικού στο Ροδοβάνι Σελίνου Χανίων[1]).
Μετά 4 έτη κατοχής, από τον αγροτικόν πλούτον της Κρήτης δεν έχει απομείνει σχεδόν τίποτε.Ότι ο εν αυτή παραμένων γερμανικός και ιταλικός στρατός διετρέφετο εις βάρος του πληθυσμού, ήτο το ελαφρότερον.

Το θρήσκευμα είναι ταυτότητα


Αποτέλεσμα εικόνας για θρήσκευμα, Σημίτης

Η κυβέρνηση Σημίτη, που συνέβαλε τα μέγιστα στη διάλυση της οικονομίας, στην καταρράκωση της συλλογικής αξιοπρέπειας και στον αφελληνισμό της χώρας, έκανε τα πάντα για να αφαιρεθεί το θρήσκευμα από τις ταυτότητες των Ελλήνων. Η εμμονή του πρωθυπουργού Σημίτη και των ομοίων του στον υποβιβασμό του ρόλου της Ορθοδοξίας στην κοινωνία μας δεν ήταν... τυχαία, όπως απέδειξε η πορεία των πραγμάτων.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ