}

29 Αυγούστου, 2015

Οι 10+1 λόγοι που ο Τσίπρας θα κερδίσει τις εκλογές

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι πιθανότατα ο χειρότερος ψεύτης δημαγωγός που έχει περάσει από την ηγεσία της Ελλάδας. Χειρότερος από άλλους λαοπλάνους διότι δεν διαθέτει ούτε την μόρφωση, ούτε την ευρύτητα πνεύματος ούτε τις διοικητικές ικανότητες ούτε την δυνατότητα να επιλέγει ικανούς συνεργάτες, όπως αυτοί έκαναν, στο παρελθόν.

Τι τρέχει με τους Τούρκους στον Έβρο;

Περίεργα «παιχνίδια» με διάβαση των συνόρων 

Αίσθηση προκαλούν δημοσιεύματα και φωτογραφίες που θέλουν τους Τούρκους να προχωρούν σε προκλητικές ασκήσεις και πρωτοφανείς εκδηλώσεις κατά της Ελλάδας. Έτσι, φαίνεται πως έχει ενεργοποιηθεί το σχέδιο “Egemen” (Ηγεμών) από το τουρκικό Γενικό Επιτελείο, με νέες φωτογραφίες – ντοκουμέντα να έρχονται στη δημοσιότητα από πρόσφατες ασκήσεις βίαιης διάβασης του ποταμού Έβρου από τον τουρκικό στρατό και ειδικότερα της διάβασης από το πρώτο κύμα, αποτελούμενο αποκλειστικά από ειδικές δυνάμεις.

Επικίνδυνοι πολιτικοί κρύβουν την λύση και καταστρέφουν την χώρα

Όσο δύσκολα είναι τα προβλήματα άλλο τόσο απλές είναι οι λύσεις… 

Είναι η ευρωπαϊκή οικονομική (και φυσικά η Ελληνική) κρίση ένα αδιέξοδο ή ένας μονόδρομος που είναι ισοδύναμος με καταστροφή αλλά επιβάλλεται στην Ελλάδα;
Ποια η αλήθεια που αποκρύπτεται από τον ελληνικό λαό και ποια η ευθύνη και ο πραγματικός ρόλος του ελληνικού πολιτικού συστήματος;

Ο «ΕΜΦΥΛΙΟΣ» ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ.


Του κ. Θεολόγη Θωμά,
Συγγραφέα/Ιστοριοδίφη 

Με  τίτλο «Οι Στρατιωτικές Επιχειρήσεις της περιόδου 1946-1949» δημοσιεύθηκε στην εφημ. «Εθνική Ηχώ» του Ιουνίου 2014 άρθρο του Ταξίαρχου ε.α. Ιωάννη Παπαμαρκάκη, ο οποίος διαμαρτύρεται για την υποκατάσταση του αρχικού όρου «ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ» από τον προδοτικό «ΕΜΦΥΛΙΟΣ». Ο κ. Παπαμαρκάκης αγωνίστηκε ηρωικά κατά τον Συμμοριτοπόλεμο στο Βίτσι, τραυματίστηκε ηρωικά την  10η Αυγούστου 1949 και η Πατρίδα τον τίμησε με πολλά διπλώματα επαίνους και μετάλλια.

Η Αλβανία φοβάται ανεξαρτησία της Χιμάρας!

Οι Χιμαριώτες ήσαν οι πλέον ανυπότακτοι, που μάχονταν συνεχώς για την ένωση με την Ελλάδα. Οι Αλβανοί θέλουν να ξεριζώσουν τον ελληνισμό

ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ψάχνουν στρατιωτικούς υποψήφιους! Ποιους έχουν στα σχέδιά τους


Image

Η απόγνωση των κομμάτων και ειδικά των δύο που θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση, για τα πρόσωπα που θα είναι υποψήφιοι στα ψηφοδέλτιά τους είναι έντονη. Ακόμη μεγαλύτερο είναι αυτό το συναίσθημα στους κομματικούς επιτελείς όταν φθάνουν στην κοινωνική ομάδα των στρατιωτικών. Και για να είμαστε και δίκαιοι το μεγαλύτερο μερίδιο στην απόγνωση το έχουν στην πλατεία Κουμουνδούρου και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Εκλογές 2015: Τι δείχνει η δημοσκόπηση για την ψήφο των στρατιωτικών! Που θα "την ρίξουν"


Image

Στις Ένοπλες Δυνάμεις και στο προσωπικό τους δεν χρειάζεται καμία απολύτως δημοσκόπηση για να διαπιστωθεί ποιο είναι το πρώτο “κόμμα”. Είναι το κόμμα της απογοήτευσης, που έχει πάρει κεφάλι εδώ και καιρό,ακολουθούμενο από το “κόμμα” της απόγνωσης, κοντά στο οποίο βρίσκεται το “κόμμα” του θυμού! Ο συνδυασμός των τριών δημιουργεί ένα εκρηκτικό μίγμα και κάνει την ψήφο των στρατιωτικών για τα πραγματικά κόμματα τελείως απρόβλεπτη.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ