}

03 Σεπτεμβρίου, 2015

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΠΛΕΞΑΜΕ To πλουσιόπαιδο του Παλαιού Ψυχικού και οι συντάξεις των 600 ευρώ

Το πλουσιόπαιδο του Παλαιού Ψυχικού που δεν θα το γνώριζε ούτε ο θυρωρός της Κουμουνδούρου εάν δεν ανέβαινε στο τυχοδιωκτικό τρενάκι του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Κατρούγκαλος, επιχειρεί να απολογηθεί με ένα σκασμό ψεύδη για τα αμοραλιστικά σχέδιά του με τις συντάξεις.
Την ίδια ώρα οι παπατζήδες του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν εντολή στην μεταβατική κυβέρνηση να αναβάλει τον φόρο 23% στα φροντιστήρια που επινόησαν οι ίδιοι μέσα στις εμμονές τους-παρότι οι περισσότεροι από δαύτους έχουν αποφοιτήσει από κολλέγια στα οποία στέλνουν ήδη και τα παιδιά τους.

"Εξαφανίστηκαν" στη Βουλή τέσσερις δικογραφίες - φωτιά



«Θαμμένη» στα συρτάρια της Βουλής βρίσκεται εδώ και έξι μήνες η δικογραφία για τη διερεύνηση τυχών ποινικών ευθυνών εις βάρος τεσσάρων πρώην υπουργών Εθνικής Αμυνας για προμήθειες οπλικών συστημάτων. Η ποινική δικογραφία μπορεί να ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής στις 24 Φεβρουαρίου από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, όμως η πρόεδρος της Βουλής (όπως και τα κόμματα) δεν πήρε καμιά πρωτοβουλία για να διαλευκανθεί η υπόθεση. Κι αυτό, παρότι η ίδια εμφανιζόταν ως υπερασπίστρια της διαφάνειας και το τότε κόμμα της, ο ΣΥΡΙΖΑ, ως η πολιτική δύναμη που ήθελε να βγουν όλα στην επιφάνεια.

Η χώρα έρμαιο οσφυοκαμπτών, εξυπηρετητών και παρατρεχάμενων

Η χώρα έρμαιο οσφυοκαμπτών, εξυπηρετητών και παρατρεχάμενων
Ε λοιπόν αυτό ήταν όλο;
Έξι μήνες  διαπραγμάτευση για να αποδειχτεί ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτε και έπρεπε να παραδοθούμε άνευ όρων;
Και ο λαός που δεν αντέχει άλλα μνημόνια;

"Λάσπη στοπ στις μάχες που δίνουν οι στρατιωτικοί"


Image

Γράφει ο 

Αθανάσιος Μωράτης 

Αρχιλοχίας (ΥΓ)
Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας


Δεν είμαι από τα παλαιότερα μέλη της συλλογικής έκφρασης των στρατιωτικών. Η διαδρομή μου ως Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είναι μικρή και μπορώ να πω ότι είμαι ακόμη άπειρος. 

Φωτογραφίες - απόδειξη της βρώμικης σχέσης της Τουρκίας με τους τζιχαντιστές

Φωτογραφήθηκαν υλικά για όπλα την ώρα που περνάνε από περνάνε από την συνοριακή πύλη του Ακτσάκαλε, μεταφερόμενα προς την ISIS

Αποδείχτηκε πως από την συνοριακή πύλη του Ακτσάκαλε στα σύνορα με την Συρία, περνάνε υλικά που χρησιμοποιούνται στα όπλα που κατασκευάζονται από την ISIS. Μπροστά στα μάτια του διευθυντή του τελωνείου και των αρμόδιων υπαλλήλων επί δύο μήνες έτσι αποτυπώθηκε η μεταφορά των όπλων.

Οι πολιτικοί εκτέλεσαν τους συνταξιούχους

Οι συντάξεις θα κοπούν γιατί δεν θα χρειάζονται οι ψήφοι

Θέμα χρόνου και οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων

Γράφουν οι 
Κατερίνα Γκαράνη - 
Μαρία Τσολακίδη 

Προκαλεί έκπληξη η μεγάλη δημοσιότητα που πήρε το θέμα των συντάξεων τα τελευταία 24ωρα.
Το ότι οι συντάξεις θα ξεκινούν από τα 250 ευρώ και θα ανέρχονται με ταβάνι τα 600 είναι ένα μέτρο που έχει συμφωνηθεί από την εποχή του Μνημονίου 1.

Με έξι "στρατηγεία" το NATO "κυκλώνει" τη Ρωσία!



Το NATO στρέφεται πλέον σχεδόν αποκλειστικά κατά της Ρωσίας, την οποία έχει χαρακτηρίσει ως τη σοβαρότερη απειλή. Κι αυτό είναι βέβαιο ότι θα φέρει σε δύσκολη θέση την Ελλάδα, που πάντα προσπαθεί να διατηρήσει "ισορροπίες" μεταξύ Δύσης και Μόσχας.
Η Συμμαχία ανακοίνωσε την λειτουργία έξι νέων κέντρων διοίκησης και ελέγχου στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη. Κάποια απ΄αυτά βρίσκονται δίπλα μας,στη Βουλγαρία και στην Ρουμανία. Τα υπόλοιπα βρίσκονται στην Εσθονία, τη Λετονία, τη Λιθουανία και την Πολωνία.

Η ομερτά για την Τουρκία


Αποτέλεσμα εικόνας για Τουρκία ένταξη Ε.Ε.

Ενα από τα πολλά εγκλήματα της κυβέρνησης Σημίτη ήταν και το διαρκές λανσάρισμα της ακόλουθης φράσης: «Η Ελλάδα θα είναι ο καλύτερος διαφημιστής, ο ανάδοχος της τουρκικής υποψηφιότητας για ένταξη στην Ε.Ε.». Αυτό το έλεγαν ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί, οι υφυπουργοί, σχεδόν άπαντες οι κυβερνητικοί παράγοντες, οι χρυσοπληρωμένοι «διανοούμενοι», που σιτίζονταν στο γερμανόφιλο πρυτανείο του εκσυγχρονισμού, και ο κατεστημένος τύπος που αποκαλούσε ειρωνικά «τουρκοφάγο» κάθε Ελληνα που δεν του άρεσε το φέσι του ενδοτισμού.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ